!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:12 Το προβλημα το εχουν τα δεξιοπουλα που βλεπουν το οικονομικο τους αφηγημα να καταρεει και ψαχνουν απο καθε μαλακια που θα πει ο καθε ζαιος να δημιουργησουν θεματα. :8)
Το μόνο που δεν έχει καταρρεύσει είναι το οικονομικό αφήγημα.Ολες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στον τομέα αυτή η έγκριση της κυβέρνησης είναι πάνω από 60%.Το ότι οι αριστεροί θα γκρινιάζουν πάντα είναι δεδομένο,οι άλλοι έχουν σημασία.
Εκείνο που καταρρέει είναι το μεταναστευτικό αφήγημα,διότι πολλοί έκαναν εκστρατεία θυμούμενοι την εποχή και τα μέτρα Σαμαρά και ο Μητσοτάκης είναι άλλη περίπτωση.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 06:58 . Να μην κάνουμε και το καλοκαίρι δίπλα τους μπάνιο με τα σέξι μαγιό μας . Να φορέσουμε μήπως Μ αντήλα ;
Όχι. Όχι .Και πάλι όχι.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:22
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:12 Το προβλημα το εχουν τα δεξιοπουλα που βλεπουν το οικονομικο τους αφηγημα να καταρεει και ψαχνουν απο καθε μαλακια που θα πει ο καθε ζαιος να δημιουργησουν θεματα. :8)
Το μόνο που δεν έχει καταρρεύσει είναι το οικονομικό αφήγημα.Ολες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στον τομέα αυτή η έγκριση της κυβέρνησης είναι πάνω από 60%.Το ότι οι αριστεροί θα γκρινιάζουν πάντα είναι δεδομένο,οι άλλοι έχουν σημασία.
Εκείνο που καταρρέει είναι το μεταναστευτικό αφήγημα,διότι πολλοί έκαναν εκστρατεία θυμούμενοι την εποχή και τα μέτρα Σαμαρά και ο Μητσοτάκης είναι άλλη περίπτωση.
Δημοσκοπησεις απο ΜΜΕ που ελεγχουν οι χρηματοδοτες σας.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Το μονο αναπτυξιακο σχεδιο ειναι η μακετα του Ελληνικου την ιδια ωρα που ανεργια-υποαπασχοληση-ανασφαλιστη εργασια καλπαζουν υπο την νομοθετικη σας προστασια.Και καποιοι πανε να επαναλαβουν τα λαθη του 2004.
Ζουμε την γαληνη πριν την καταιγιδα και η νεα καπιταλιστικη κριση θα σας οδηγησει να κανιβαλισεται τα ((μεσαία στρωματα)).
Απλα προσπαθειτε να αλλαξετε την αντζεντα σε ποταπα ζητηματα οπως αυτο μπας και επιβιωσεται σαν κομμα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:20
run έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 23:03
kameron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:37

Δεν υπάρχουν πλέον "καραμανλικοί" παρά μόνο ελάχιστοι στον κομματικό μηχανισμό και αυτοί συρρικνούμενοι καθώς προσαρμόζονται στις εξελίξεις. Τα περί εβερτικών δεν στέκουν σε κριτική, ουσιαστικά έπαψαν να υπάρχουν ήδη από το 1997.

Υπάρχουν αρκετοί λαϊκοδεξιοί που ορισμένοι εξ αυτών ψηφίζουν τη Ν.Δ., αλλά αυτοί δεν έχουν πλέον ως σημείο αναφοράς τον νεοκαραμανλισμό. Υό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο δεξιό κόμμα και να συναντηθούν πολιτικά με τους ακροδεξιούς και όσους ψήφιζαν τη ΧΑ ή τον Βελόπουλο, αλλά το θέμα έχει πολλές διαστάσεις και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει σχήμα που θα τους τραβήξει. Όταν και αν θα υπάρξει, το ξαναβλέπουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο αυτονόητο δεν είναι, σε κάθε δε περίπτωση όλα θα κριθούν στο πεδίο της οικονομίας, για να υπάρξει πολιτική/κομματική κινητικότητα που θα επηρεάσει τους λαϊκοδεξιούς θα πρέπει να υφίσταται και πρόβλημα στην τσέπη τους.
οι μετα εμφυλιακες κυβερνησεις ολες τους πιστευαν πως στα δυσκολα η αμερικη θα βοηθα και ολες διαψευστηκαν

εκτος από την οικονομια είναι και η επιθετικη τουρκια ηδη επιτίθεται δια μεσω μεταναστών

τι θα κανει η νδ προς το παρον κανει ότι ο συριζα

απλα ελπιζω να μη γινει ζημια μη αναστρεψιμη

Δεν το σταματάς αυτό το παραμύθι επιτέλους με τους Αμερικανούς;H Αμερική έχει σήμερα ένα πρόεδρο που κάθε μέρα μιλάει και γράφει κατά της λαθρομετανάστευσης.Αλλά δεν θα έλθει εδώ για να κάνει τη δουλειά τη δική σου.Εάν πάντως χτίσεις ένα τείχος όπως αυτός θα σου στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα όπως στους Βουλγάρους.Η δική σου κυβέρνηση αποφασίζει και όχι η αμερικανική.
Το 2012 -2015 η Αμερική είχε άλλον πρόεδρο,φιλομεταναστευτικό.Ο Σαμαράς έκλεισε τα σύνορα και όποιον πέρναγε τον έβαζε στην Αμυγδαλέζα μέχρι να υπογράψει ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.Ο Ομπάμα δεν του είπε τίποτα.Ούτε οι δανειστές του είπαν.Μετά ήλθε ο Τσίπρας και τα άνοιξε.Πέρασε ένα εκατομμύριο μέχρι που αγανάκτησε η Ευρώπη και τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα στην Ειδομένη.Κάποιοι έξυπνοι Έλληνες δημοσιογράφοι σκέφθηκαν να κάνουν θέμα και έκαναν ερώτηση στο μπρήφινγκ του Στέητ Ντηπάρτμεντ γιατί έκλεισαν τα σύνορα τα Σκόπια.
Η απάντηση ήταν σαφής : κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να δέχεται όποιους ξένους θέλει στο έδαφός της.Τέλος.Επί Ομπάμα αυτά,όχι τώρα.
Λοιπόν για να τελειώνουμε,ότι συμβαίνει είναι ευθύνη της εκάστοτε κυβέρνησης και βασικά του πρωθυπουργού : του Σαμαρά,του Τσίπρα,του Μητσοτάκη.Εάν διαφέρουν αυτά που γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση είναι επειδή διαφέρουν και οι απόψεις των πρωθυπουργών.
δεν είναι παραμυθι,οι μετεμφυλιακες κυβερνησεις τα αμερικανικα συμφεροντα εξυπηρετουσαν αντι των ελληνικων

άλλο που ειπα είναι πως σε αντιπαραθεση με την τουρκια θα τρεξουν οι αμερικανοι να βοηθησουν πραγμα που δεν θα γινει

αρα θα πρεπει να ετοιμαστεί η ελλαδα αν χρειαστεί να το κανει μονη της
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Eγω ξέρω ότι πρέπει να καταναλώνουμε χοιρινό και δε αυτές τις εποχές ,τα ντεκολτέ μας ,τις μίνι φουστιτσες μας ,τα κολλητά παντελόνια μας και να καταλάβουν ο τι δεν έχουμε την ίδια θρησκεία και προσβάλλομαι όταν νιώθουν ντροπή στην θέα μου . Τι είμαι; Ένας σύγχρονος άνθρωπος είμαι ,να με λούζει ντροπή επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία; Να σεβαστούν τον τρόπο ζωή μας .Δεν πρόκειται να πάω ξοβυζι σε τζάμι ,στην παραλία τρώνε χοιρινό. Κάνω αίτημα να βγουν στην αγορά προϊόντα με λίπος χοιρινό αντί μαργαρίνη ,είναι πιο υγιεινό. Τυρόπιτα με χοιρινό λίπος
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:20
Δεν το σταματάς αυτό το παραμύθι επιτέλους με τους Αμερικανούς;H Αμερική έχει σήμερα ένα πρόεδρο που κάθε μέρα μιλάει και γράφει κατά της λαθρομετανάστευσης.Αλλά δεν θα έλθει εδώ για να κάνει τη δουλειά τη δική σου.Εάν πάντως χτίσεις ένα τείχος όπως αυτός θα σου στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα όπως στους Βουλγάρους.Η δική σου κυβέρνηση αποφασίζει και όχι η αμερικανική.
Το 2012 -2015 η Αμερική είχε άλλον πρόεδρο,φιλομεταναστευτικό.Ο Σαμαράς έκλεισε τα σύνορα και όποιον πέρναγε τον έβαζε στην Αμυγδαλέζα μέχρι να υπογράψει ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.Ο Ομπάμα δεν του είπε τίποτα.Ούτε οι δανειστές του είπαν.Μετά ήλθε ο Τσίπρας και τα άνοιξε.Πέρασε ένα εκατομμύριο μέχρι που αγανάκτησε η Ευρώπη και τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα στην Ειδομένη.Κάποιοι έξυπνοι Έλληνες δημοσιογράφοι σκέφθηκαν να κάνουν θέμα και έκαναν ερώτηση στο μπρήφινγκ του Στέητ Ντηπάρτμεντ γιατί έκλεισαν τα σύνορα τα Σκόπια.
Η απάντηση ήταν σαφής : κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να δέχεται όποιους ξένους θέλει στο έδαφός της.Τέλος.Επί Ομπάμα αυτά,όχι τώρα.
Λοιπόν για να τελειώνουμε,ότι συμβαίνει είναι ευθύνη της εκάστοτε κυβέρνησης και βασικά του πρωθυπουργού : του Σαμαρά,του Τσίπρα,του Μητσοτάκη.Εάν διαφέρουν αυτά που γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση είναι επειδή διαφέρουν και οι απόψεις των πρωθυπουργών.
+100
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Χόρχε ντελ Σάλτο

Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:10 Eγω ξέρω ότι πρέπει να καταναλώνουμε χοιρινό και δε αυτές τις εποχές ,τα ντεκολτέ μας ,τις μίνι φουστιτσες μας ,τα κολλητά παντελόνια μας και να καταλάβουν ο τι δεν έχουμε την ίδια θρησκεία και προσβάλλομαι όταν νιώθουν ντροπή στην θέα μου . Τι είμαι; Ένας σύγχρονος άνθρωπος είμαι ,να με λούζει ντροπή επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία; Να σεβαστούν τον τρόπο ζωή μας .Δεν πρόκειται να πάω ξοβυζι σε τζάμι ,στην παραλία τρώνε χοιρινό. Κάνω αίτημα να βγουν στην αγορά προϊόντα με λίπος χοιρινό αντί μαργαρίνη ,είναι πιο υγιεινό. Τυρόπιτα με χοιρινό λίπος
Τώρα πέρα από την πλάκα ...ξεφευγετε και δεν το παίρνετε χαμπάρι.
Δε σου είπε κάποιος να μην φας χοιρινό. Το νήμα είναι για κάποια νεοναζιάρικα που οργανωνουν μπαρμπεκιου διπλα σε καταυλισμο προσφυγων.

Φαντάσου το απο την αναποδη. Να οργανώνουν Γερμανοι μαζωξη για να φανε κρέατα και να πιουν επιτηδες την Μ.Παρασκευη των ορθοδοξων έξω απο τα σπιτια Ελληνων της Γερμανιας.
Ή ακομα χειροτερα, να ήταν πρόσφυγες Έλληνες κάπου και οι ντόπιοι μουσουλμάνοι να μαζεύονταν έξω από τον καταυλισμό τους.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:48 Ή ακομα χειροτερα, να ήταν πρόσφυγες Έλληνες κάπου και οι ντόπιοι μουσουλμάνοι να μαζεύονταν έξω από τον καταυλισμό τους.
και να τρώνε τι ας πούμε? Πες για να μετρήσουμε πόσο θα προσβληθούμε σε μια τέτοια περίπτωση
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Χόρχε ντελ Σάλτο

argouen έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:51
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:48 Ή ακομα χειροτερα, να ήταν πρόσφυγες Έλληνες κάπου και οι ντόπιοι μουσουλμάνοι να μαζεύονταν έξω από τον καταυλισμό τους.
και να τρώνε τι ας πούμε? Πες για να μετρήσουμε πόσο θα προσβληθούμε σε μια τέτοια περίπτωση
Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Η να τρώνε κρέατα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52
No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:36
πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:22
Δημοσκοπησεις απο ΜΜΕ που ελεγχουν οι χρηματοδοτες σας.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Το μονο αναπτυξιακο σχεδιο ειναι η μακετα του Ελληνικου την ιδια ωρα που ανεργια-υποαπασχοληση-ανασφαλιστη εργασια καλπαζουν υπο την νομοθετικη σας προστασια.Και καποιοι πανε να επαναλαβουν τα λαθη του 2004.
Ζουμε την γαληνη πριν την καταιγιδα και η νεα καπιταλιστικη κριση θα σας οδηγησει να κανιβαλισεται τα ((μεσαία στρωματα)).
Απλα προσπαθειτε να αλλαξετε την αντζεντα σε ποταπα ζητηματα οπως αυτο μπας και επιβιωσεται σαν κομμα. :8)
Εσύ να διαβάζεις στοκουμεντο Αυγή και κόντρα για να μην πέφτεις θύμα προπαγάνδας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52 Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Εφόσον για αυτούς δεν είναι "αμαρτία" ας κανουν ότι θέλουν τι μας κόφτει?
Τέσπα, αν ο ζαίος έλεγε πως δεν είναι σωστό (και ωραίο) να τρωγοπίνεις έξω από έναν καταυλισμό θα ήταν οκ και κατανοητό, αλλά αυτό με τον προσδιορισμό είδους τροφής είναι μεγαλη ανοησία
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:48
Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:10 Eγω ξέρω ότι πρέπει να καταναλώνουμε χοιρινό και δε αυτές τις εποχές ,τα ντεκολτέ μας ,τις μίνι φουστιτσες μας ,τα κολλητά παντελόνια μας και να καταλάβουν ο τι δεν έχουμε την ίδια θρησκεία και προσβάλλομαι όταν νιώθουν ντροπή στην θέα μου . Τι είμαι; Ένας σύγχρονος άνθρωπος είμαι ,να με λούζει ντροπή επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία; Να σεβαστούν τον τρόπο ζωή μας .Δεν πρόκειται να πάω ξοβυζι σε τζάμι ,στην παραλία τρώνε χοιρινό. Κάνω αίτημα να βγουν στην αγορά προϊόντα με λίπος χοιρινό αντί μαργαρίνη ,είναι πιο υγιεινό. Τυρόπιτα με χοιρινό λίπος
Τώρα πέρα από την πλάκα ...ξεφευγετε και δεν το παίρνετε χαμπάρι.
Δε σου είπε κάποιος να μην φας χοιρινό. Το νήμα είναι για κάποια νεοναζιάρικα που οργανωνουν μπαρμπεκιου διπλα σε καταυλισμο προσφυγων.

Φαντάσου το απο την αναποδη. Να οργανώνουν Γερμανοι μαζωξη για να φανε κρέατα και να πιουν επιτηδες την Μ.Παρασκευη των ορθοδοξων έξω απο τα σπιτια Ελληνων της Γερμανιας.
Ή ακομα χειροτερα, να ήταν πρόσφυγες Έλληνες κάπου και οι ντόπιοι μουσουλμάνοι να μαζεύονταν έξω από τον καταυλισμό τους.
Και ; Θα φαει ο μουσουλμανο ς αρνί όσο νηστευω και θα χαλάσει την δική μου νηστεία; Ας φάει ο κόσμος ότι θέλει. Και οι γύφτοι τρώνε σκαντζόχοιρο που απαγορεύεται από την ορθόδοξη εκκλησία ,τι θα θυμωσω ή θα θιχτώ; Ότι θέλει ας φάει ο καθένας. Το θέμα είναι ότι δεν είναι καθριλα ούτε ρατσιστικό . Φάε χοιρινο,φάε ότι θες μέσα ,έξω από το σπίτι σου . Φάε μόνος σου,φαε με παρέα ,φάε στο δρόμο . Είσαι σοβαρός τώρα ; Μαζεύτηκαν γερμανοί και φαγαν αρνί την περίοδο που νηστευώ ...χεστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:02
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52
No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Φίλε μου. Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για μια ομαδα ατόμων που θα πάει έξω από εκεί που μένουν οι άνθρωποι με σκοπό να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Δεν ειναι πως έτυχε να μένουν κάποιοι Ελληνες δίπλα και τους απαγορεύτηκε να συνεχίσουν να ζουν όπως ζουσαν.

Το αν μπορεί η χωρα να διαχειριστεί αυτόν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών, το πόσοι θα μένουν στα νησια, το αν είναι κλειστά ή ανοιχτά τα κέντρα κλπ...Είναι θεματα που θα πρέπει να λύσει η εκαστοτε κυβερνηση. Το συζητάμε και μεις ως πολίτες της χώρα κι αν πιστεύουμε ότι κάνει κάτι λάθος , διαμαρτυρόμαστε με όποιον τρόπο σε αυτήν.

Από εκεί και πέρα σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο πρόκειται για ανθρώπους που είτε κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο είτε έφυγαν γιατί δε μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα στη χώρα τους. Για διακοπές δεν ήρθαν.
Σε ανθρώπινο επίπεδο , όποιος δε μπορεί κ δε θέλει να τους απλώσει ένα χέρι, τουλάχιστον ας προσπαθήσει Ν μη γίνεται μαλακας.
Δε θα λυσει κανένα πρόβλημα το να κάνεις καραγκιοζιλίκια και μπουλινγκ στους πρόσφυγες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:12 Μια χαρά τα είπε ο Γιαννούλης.
Το να σου την πέσουν μουσλίμια επειδή τρως στο όρθιο ένα σουβλάκι ενώ αυτοί έχουν ραμαζάνι, να τους γαμήσεις. Αποθράσυνση είναι αυτό.
Αλλά να πηγαίνουν σε ανθρώπους ταλαιπωρημένους και πεινασμένους να κάνουν αυτήν την παπαριά δείχνει ακριβώς τι μουνόπανα είναι. Μουνόπανα που μόνο με τους αδύνατους μπορούν να τα βάλουν. Εκεί δηλαδή που δεν φταίει κανείς.
Αλλά δεν θα τελειώσει η δίκη; θα τελειώσει. Μέσα λέμε!
κι αν κερνανε και τους προσφυγες;

οποιος θελει ναρχεται να παιρνει μεζε και μπυριτσα. αμα στ αληθεια θελουν να γινουν ανθρωποι, να ξαποστειλουν την μεσαιωνικη σκοταδιστικη θρησκεια τους, καλοδεχουμενοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”