Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:02
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52
argouen έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:51
και να τρώνε τι ας πούμε? Πες για να μετρήσουμε πόσο θα προσβληθούμε σε μια τέτοια περίπτωση
Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Η να τρώνε κρέατα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Φίλε μου. Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για μια ομαδα ατόμων που θα πάει έξω από εκεί που μένουν οι άνθρωποι με σκοπό να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Δεν ειναι πως έτυχε να μένουν κάποιοι Ελληνες δίπλα και τους απαγορεύτηκε να συνεχίσουν να ζουν όπως ζουσαν.
Το αν μπορεί η χωρα να διαχειριστεί αυτόν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών, το πόσοι θα μένουν στα νησια, το αν είναι κλειστά ή ανοιχτά τα κέντρα κλπ...Είναι θεματα που θα πρέπει να λύσει η εκαστοτε κυβερνηση. Το συζητάμε και μεις ως πολίτες της χώρα κι αν πιστεύουμε ότι κάνει κάτι λάθος , διαμαρτυρόμαστε με όποιον τρόπο σε αυτήν.
Από εκεί και πέρα σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο πρόκειται για ανθρώπους που είτε κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο είτε έφυγαν γιατί δε μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα στη χώρα τους. Για διακοπές δεν ήρθαν.
Σε ανθρώπινο επίπεδο , όποιος δε μπορεί κ δε θέλει να τους απλώσει ένα χέρι, τουλάχιστον ας προσπαθήσει Ν μη γίνεται μαλακας.
Δε θα λυσει κανένα πρόβλημα το να κάνεις καραγκιοζιλίκια και μπουλινγκ στους πρόσφυγες.