Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:46 Σε Κουβα και Β.Κορεα θα ειχα τουλαχιστον σταθερη δουλεια.Εχει δικιο αυτη ειναι η δημοκρατια σου να δεχομαι στο πετσι μου τα βιτσια του καθε αστου που θελει να πλουτισει.Να μην εχω καν το δικαιωμα να εργαστω.
Προσοχη παντως με το πολλη χοιρινο εισαι και σε καποια ηλικια.
Τα χρόνια εργασίας μου και οι εμπειρίες μου λένε πως οι αριστεροί είναι τεμπέληδες που θέλουν να πληρώνονται και να κάθονται. Μόλις τώρα με επιβεβαίωσες!
Μην καθυστερείς, σαν καλός κομμουνιστής που είσαι θα σε δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες.
.
Το μαθαμε και αυτο οτι οποιος θελει σταθερη δουλεια ειναι τεμπελης.
Ελα λοιπον να ζησεις μαζι μου την περιπετεια της ανεργιας και της υποαπασχολησης.Θα σου αρεσει.
Είπαμε σταθερή δουλειά μόνο στην Σοβιετία.
Είμαι συν/χος από επάγγελμα που διάλεξα σοφά, εργάστηκα σκληρά και ανταμείφθηκα καλά. Από τα νιάτα μου τα "ευγενή" επαγγέλματα ήταν ήδη κορεσμένα.
Όσοι τα διάλεξαν και τότε και τώρα, κακό του κεφαλιού τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:38
Οι άλλοι κάνουν συγκέντρωση για να κάνουν "χαβαλέ" ενάντια σε πρόσφυγες, και ο δεξιουλης θέλει να πει πως ο σύριζα είναι ενάντια στην κατανάλωση χοιρινού.
Κι άμα ο άλλος μένει δίπλα απο δομές, τί θα κάνει; Δεν θα βγάζει ψησταριά και δεν θα πίνει αλκοόλ για να μην "προσβάλλονται";
Άμα θέλετε νόμους της Σαρία, να πάτε να ζήσετε στις περιοχές των Ζαπατίστας, να εφαρμοστεί η ιδεολογία σας.
Προτεινω συμβιβαστικη λυση.Οι ψησταριες αντι για χοιρινο να ψηνουν αρνια ωστε να μπορουν να χορτασουν απο μυρωδιες και οι μεταναστες.Στον Γιαννουλη να του δωσουμε ξανα μια εκπομπη στην ΕΡΤ.Και να κοψουμε την συνταξη στο ΝΑΝΔΡΟΣ να μην ταλαιπωρειται απο το καθισιο.Δωστε και στο run επιδομα 250-300 ευρω για να ξεφυγει απο την θλιβερη πραγματικοτητα της βολεμενης θεσης του.
nick έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:57
Σωστα τα λεει ο Γιαννουλης. Ειμαστε πολυπολιτισμικη χώρα, σεβόμαστε τις ιδιαιτεροτητες και δεν δημιουργούμε εντάσεις μεταξύ μας.
Εσεις θα θελατε να βλεπετε καποιον να μαγειρεύει σκυλια;
Αν πας Λονδινο δεν βρίσκεις ευκολα πίτα γυρο χοιρινο.
Οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να αποδεχτούν τα συστήματα του νοικοκύρη. Σε όποιον επισκέπτη δεν αρέσει να κάτσει στο σπίτι του.
Ναι αλλα οταν έρχονται επισκέπτες, ως οικοδεσπότης δεν ειναι σωστο να τους προσβαλλεις
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν είναι καλοδεχούμενοι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 18:05
το αντινιους χτυπαει κανονικα τη κυβερνηση, και οχι αδικα
"Η Ελλάδα, όπως την ξέραμε, τετέλεσται… http://www.antinews.gr/action.read/poli ... -/2.138443
αυτο ομως που δεν λεει ειναι οι ευθυνες αυτων που επετρεψαν την εκλογη του Μητσοτακη.
Το άρθρο του antinews είναι ετεροχρονισμένο ως προς την εξέλιξη του ζητήματος. H ιστορία αυτή ξεκινά αρχές του 90, αλλά ευλογήθηκε πολιτικά/ιδεολογικά από την εποχή των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ και έπειτα, κοινώς από το δεύτερο μισό του 90 και μετά. Το καμπανάκι είχε κτυπήσει στα γεγονότα σε Αγγλία και Γαλλία στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Απλά το Ελλαδιστάν αντιμετώπισε το ζήτημα εντελώς επιδερμικά και αφ'υψηλού. Το ζήτημα πλέον είναι τελειωμένη ιστορία.
southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:08
Η πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ προκάλεσε την παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.
εν τω μεταξύ, αυτός ο σκληρός δεξιός που σπαμάρεις συνέχεια είναι ένας κακομοίρης με 100 followers στο twitter. Το "αλαφροίσκιωτο σκαρπίνι" που ποστάρει για το gntm και τις άγριες μέλισσες, παίζει να εχει παραπάνω
zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 18:17
Προτεινω συμβιβαστικη λυση.Οι ψησταριες αντι για χοιρινο να ψηνουν αρνια ωστε να μπορουν να χορτασουν απο μυρωδιες και οι μεταναστες.Στον Γιαννουλη να του δωσουμε ξανα μια εκπομπη στην ΕΡΤ.Και να κοψουμε την συνταξη στο ΝΑΝΔΡΟΣ να μην ταλαιπωρειται απο το καθισιο.Δωστε και στο run επιδομα 250-300 ευρω για να ξεφυγει απο την θλιβερη πραγματικοτητα της βολεμενης θεσης του.
Και την σύνταξη να μου κόψετε, πάλι αέρα θα μου κάνετε εκεί που ξέρεις.
.
nick έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:57
Σωστα τα λεει ο Γιαννουλης. Ειμαστε πολυπολιτισμικη χώρα, σεβόμαστε τις ιδιαιτεροτητες και δεν δημιουργούμε εντάσεις μεταξύ μας.
Εσεις θα θελατε να βλεπετε καποιον να μαγειρεύει σκυλια;
Αν πας Λονδινο δεν βρίσκεις ευκολα πίτα γυρο χοιρινο.
Οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να αποδεχτούν τα συστήματα του νοικοκύρη. Σε όποιον επισκέπτη δεν αρέσει να κάτσει στο σπίτι του.
.
Aκριβώς ,κάτω τα χέρια απ' το πιτόγυρο και το κοκορέτσι, αλλιώς θα σφαχτούμε!
εν τω μεταξύ, αυτός ο σκληρός δεξιός που σπαμάρεις συνέχεια είναι ένας κακομοίρης με 100 followers στο twitter. Το "αλαφροίσκιωτο σκαρπίνι" που ποστάρει για το gntm και τις άγριες μέλισσες, παίζει να εχει παραπάνω
εχει 1341 ακολουθους. εχει 4 πτυχια και διδακτορικο απο το ΟΠΑ.
zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 18:17
Και την σύνταξη να μου κόψετε, πάλι αέρα θα μου κάνετε εκεί που ξέρεις.
.
Δεν θα στην κοψουμε εμεις αυτοι που ψηφιζεις θα στην κοψουνε για να σε γλιτωσουν απο την μιζερια.