Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:38
Οι άλλοι κάνουν συγκέντρωση για να κάνουν "χαβαλέ" ενάντια σε πρόσφυγες, και ο δεξιουλης θέλει να πει πως ο σύριζα είναι ενάντια στην κατανάλωση χοιρινού.
συμφωνώ ότι είναι καραγκιοζιλίκια αυτά
δεν είναι όμως ποινικά κολάσιμο
ο συριζαίος θέλει να τους μπουζουριάσουν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:35
η ουσια του προβληματος ειναι γενικα η υπαρξη των φιλελευθερων οχι μονο τα καινουρια φρουτα αλλα και αυτοι που μπηκαν μεσα το 1977
το μόνο πρόβλημα είναι ο κώλος σου που τσούζει. Να βάλεις μπεπανθολ και να μη μας πρίζεις. Ποιος σου φταίει που ψήφισες ΝΔ και περίμενες να κυβερνήσει σαν "σκληρό δεξιό" κόμμα? Κανένας
zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:30
Λυσε μου μια απορρια.Γιατι αποτελει για σενα ειδηση η μαλακια του Γιαννουλη?
Επειδή θα γίνει νόμος εάν ξαναβγεί ο συριζα.
Δεν θα γινει Πατ.Απλα εσεις και ο Συριζα παραδωσατε τα κλειδια της οικονομιας και της εξουσιας στην αστικη ταξη.Εχεται ακριβως το ιδιο προγραμμα και απλως πετατε μαλακιες εκατερωθεν μπας και κρατησετε το κλιμα πολωμενο.
Αυτή είναι η δημοκρατία και σκούζε όσο θέλεις. Υπάρχει η Κίνα. η Κούβα και η Β.Κορέα
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν θα γινει Πατ.Απλα εσεις και ο Συριζα παραδωσατε τα κλειδια της οικονομιας και της εξουσιας στην αστικη ταξη.Εχεται ακριβως το ιδιο προγραμμα και απλως πετατε μαλακιες εκατερωθεν μπας και κρατησετε το κλιμα πολωμενο.
Αυτή είναι η δημοκρατία και σκούζε όσο θέλεις. Υπάρχει η Κίνα. η Κούβα και η Β.Κορέα
.
Σε Κουβα και Β.Κορεα θα ειχα τουλαχιστον σταθερη δουλεια.Εχει δικιο αυτη ειναι η δημοκρατια σου να δεχομαι στο πετσι μου τα βιτσια του καθε αστου που θελει να πλουτισει.Να μην εχω καν το δικαιωμα να εργαστω.
Προσοχη παντως με το πολλη χοιρινο εισαι και σε καποια ηλικια.
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:42
Μα νεοδημοκράτης να ρηπορτάρει νεοδημοκράτη?
Αχ, νέα δημοκρατία μου.
καλά δεν του τα πα? δε συμφωνείς?
Καλά τα πες, αλλά δεν υπολόγισες ότι πολλοί υποστηρικτές της ΝΔ είναι ακόμα σε φάση του να μην μπορούν να πιστέψουν τι βλέπουν τα ματάκια τους από την παρούσα κυβέρνηση.
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:42
Μα νεοδημοκράτης να ρηπορτάρει νεοδημοκράτη?
Αχ, νέα δημοκρατία μου.
καλά δεν του τα πα? δε συμφωνείς?
Καλά τα πες, αλλά δεν υπολόγισες ότι πολλοί υποστηρικτές της ΝΔ είναι ακόμα σε φάση του να μην μπορούν να πιστέψουν τι βλέπουν τα ματάκια τους από την παρούσα κυβέρνηση.
για αυτο το παλουκι στο κολο ολο θα παρουν στις επομενες εκλογες. και θα αρχισει η συζητηση για την αποβολη των φιλελευθερων απο τη δεξια
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:38
Οι άλλοι κάνουν συγκέντρωση για να κάνουν "χαβαλέ" ενάντια σε πρόσφυγες, και ο δεξιουλης θέλει να πει πως ο σύριζα είναι ενάντια στην κατανάλωση χοιρινού.
συμφωνώ ότι είναι καραγκιοζιλίκια αυτά
δεν είναι όμως ποινικά κολάσιμο
ο συριζαίος θέλει να τους μπουζουριάσουν
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στον αντιρατσιστικο περί συγκέντρωσης αλλά κι εγώ διαφωνώ με το να επεμβει η αστυνομία. Ας γίνουν ξεφτίλα μόνοι τους όσο θέλουν, η και να φάνε κάνα κυνήγι από αντισυγκεντρωση, καθόλου δε θα στεναχωρηθω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.