Και κορμί έχω δει, τόσες φώτο έχεις βάλει και στο παλιό ειδικά. Γω δεν έχω να διαβάσω τίποτα, δεν έχω τοποθετηθεί.νύχτα έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:26έχω έναν κάλο καμιά εικοσαριά κιλάΠάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
Ρε συ νύχτα από που κι ως που είσαι υπέρβαρη; σε όσες φώτο σε έχω δει μια χαρά είσαι!!!
Πες ύψος και κιλά να δεις που θα σε κράξουν και αυτοί που δεν σε έχουν δει σε φώτο.![]()
μια χαρά (γκομενάρα) είμαι, αλλά υπέρβαρη, μπορεί να μη φαίνεται στο πρόσωπο,
αλλά φαίνεται στο κορμί που δεν έχεις δει
ένιγουέι, το θέμα δεν είμαι εγώ, διαβάστε πώς σκέφτεστε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
the end
μα δεν ειναι κοπλιμέντα, η αλήθεια λέγεται. Η νύχτα είναι εξαιρετικά γοητευτική.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:27 Καλό είναι να μη γίνονται κοπλιμέντα στις λιγοστές γυναίκες του πχορουμ, ώστε να προσελκύσομεν περισσότερες.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μη με προκαλείς διάολε πρωινιάτικα.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:30Μια χαρά ειναι η νύκτα επιβεβαιώνω. Εχει και ωραίο λαιμόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:17Αυτό λέω κι εγώ. Πιθανότερο να είναι γκομενάρα και να μας δουλεύει για να μην της την πέφτει ο κάθε ατάλαντος.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
Ρε συ νύχτα από που κι ως που είσαι υπέρβαρη; σε όσες φώτο σε έχω δει μια χαρά είσαι!!!
Πες ύψος και κιλά να δεις που θα σε κράξουν και αυτοί που δεν σε έχουν δει σε φώτο.![]()
Η νύχτα μπορεί να είναι γοητευτική και εκθαμβωτική και τα γνωστά, αλλά στο λιγοστό διάστημα που είμαι εδώ, έχω δει πολλούς ψαρωτικούς γυπαετούς, που άμα ήμουν γυναίκα θα με αποθάρριναν να εκφέρω άποψη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:33Η νύχτα μπορεί να είναι γοητευτική και εκθαμβωτική και τα γνωστά, αλλά στο λιγοστό διάστημα που είμαι εδώ, έχω δει πολλούς ψαρωτικούς γυπαετούς, που άμα ήμουν γυναίκα θα με αποθάρριναν να εκφέρω άποψη.
the end
Ναι αλλά όσοι γνωριζόμαστε για πάνω απο δεκαετία εδώ(πολλοί και στην rl), έχουμε μια παραπάνω οικειότητα.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:33Η νύχτα μπορεί να είναι γοητευτική και εκθαμβωτική και τα γνωστά, αλλά στο λιγοστό διάστημα που είμαι εδώ, έχω δει πολλούς ψαρωτικούς γυπαετούς, που άμα ήμουν γυναίκα θα με αποθάρριναν να εκφέρω άποψη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ε αυτοί το πανε βουρ για μιγκτάου/ινσελ στρατόπεδο κυρίως (που ειναι και τση μοδός), μετά απο τα πολλά απανωτά στραπάτσα. Και η μαλακία-αδικία με τους αντρες ειναι οτι αν ειναι άσχημοι, ειναι καταδικασμένοι. Δεν παίρνουν απο φτιασίδια, οπως οι γυναικες. Η ασχημη γυναικα αν φτιασιδωθεί καταλλήλως μπορεί να πιάσει εστω και το μέτριο. Ο αντρας αν ειναι σαν γαμώτοναντίχριστό του αναποδα, ειναι καταδικασμένος. Αντε να λιώσει στα γυμναστηρια να φτιάξει σωματάρα, μέχρι εκει. Καπως θα εξισορροπηθεί η φάση, αλλα η φάτσα θα παραμείνει σκιάχτρο.Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:26 Και κάτι άλλο που επίσης λείπει. Η αυτογνωσία. Πρέπει ο καθένας να ξέρει μέχρι που τον παίρνει.
Τώρα βγαίνει ο άλλος με τα μούτρα σα να έχει τρακάρει με περίπτερο με πολλά περιοδικά(τσουβέλας®) και βρίζει τις γυναίκες επειδή δε του κάθονται αυτές που θέλει. Πώς να σου κάτσει βρε μαύρε; Πώς έτσι όπως είσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Νοέμ 2019, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγις έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 11:39 Το ποσοστο ωραιων Ελληνιδων ειναι τραγικα χαμηλο - παντα ηταν .
Καπου 5 στις 100 .
Το 5 είναι τα δάχτυλα από το δεξί χέρι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Ξέρεις ότι έχω δίκιο αλλά το τραβας από τα μαλλιά.Αγις έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:22Η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι μαναρα δεν σε σωζει τπτ και περα απο την ηλιθιοτητα να πιστευεις σε μπιχλιμπιδια που ανεβαζουν επιπεδο σας ξαφριζουν και το χρημα .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεκτό. Ωστόσο τις προάλλες ρώτησα δημόσια μια πχωρουμίτισσα αν είναι γυναίκα και αμέσως με φοβέριξε έμμεσα ότι θα βάλει τον δικό της να με κάνει ντα (άρα να προσέχω).Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:35
Ναι αλλά όσοι γνωριζόμαστε για πάνω απο δεκαετία εδώ(πολλοί και στην rl), έχουμε μια παραπάνω οικειότητα.
Που σημαίνει ότι για να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει βομβαρδιστεί με κοπλιμέντα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:36Μας μπερδεύετε όμως.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:34Δεν ήθελα να το πω αλλά πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα για τρέξιμο στο γήπεδο αμπελοκήπων. Οι αθλητικές γυναίκες δεν μου λένε τίποτα. Είναι υπερβολικά στεγνές και βγάζουν μια αρρενωπότητα και μια νευρασθένεια, κι αυτό το καταλαβαίνεις απ' τον τρόπο που περπατάνε. Η γυναίκα πρέπει να είναι ψηλή, να έχει πιασίματα και ωραία στρόγγυλα στήθη.Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:28 Σε σχέση με γυμναστήριο/'ασκηση κλπ, προσωπικά βλέπω το αντίθετο απο οτι λέτε παραπάνω
Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη πως μας θέλετε. Αδύνατες ή αφράτες;
Αφρααααατες
Πέσιμο ή χεσιμο; 
μάλλον σε τρόλαρε.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:40Δεκτό. Ωστόσο τις προάλλες ρώτησα δημόσια μια πχωρουμίτισσα αν είναι γυναίκα και αμέσως με φοβέριξε έμμεσα ότι θα βάλει τον δικό της να με κάνει ντα (άρα να προσέχω).Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:35
Ναι αλλά όσοι γνωριζόμαστε για πάνω απο δεκαετία εδώ(πολλοί και στην rl), έχουμε μια παραπάνω οικειότητα.
Που σημαίνει ότι για να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει βομβαρδιστεί με κοπλιμέντα.
Εξαρτάται ποια ρώτησες, παίζει να είναι και άντρας και να σου κάνει πλάκα... το 'χουμε αυτό εδώ μέσα..Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:40Δεκτό. Ωστόσο τις προάλλες ρώτησα δημόσια μια πχωρουμίτισσα αν είναι γυναίκα και αμέσως με φοβέριξε έμμεσα ότι θα βάλει τον δικό της να με κάνει ντα (άρα να προσέχω).Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:35
the end
Δεν αποκλείεται.Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:42μάλλον σε τρόλαρε.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:40Δεκτό. Ωστόσο τις προάλλες ρώτησα δημόσια μια πχωρουμίτισσα αν είναι γυναίκα και αμέσως με φοβέριξε έμμεσα ότι θα βάλει τον δικό της να με κάνει ντα (άρα να προσέχω).Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:35
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-