!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
Ρε συ νύχτα από που κι ως που είσαι υπέρβαρη; σε όσες φώτο σε έχω δει μια χαρά είσαι!!!
Πες ύψος και κιλά να δεις που θα σε κράξουν και αυτοί που δεν σε έχουν δει σε φώτο.
Ρε συ νύχτα από που κι ως που είσαι υπέρβαρη; σε όσες φώτο σε έχω δει μια χαρά είσαι!!!
Πες ύψος και κιλά να δεις που θα σε κράξουν και αυτοί που δεν σε έχουν δει σε φώτο.
the end
Να μπαλαμουτιαζεστε παιδιά, να ανακαλύπτετε τι υπαρχει από κάτω.Gouerino 4 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:08Τα χερια γιαυτο υπαρχουνNaida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:04Ναι αλλά εδώ τίθεται ένα θέμα. Άντε η άλλη έχει παραπανισια κιλά ή είναι αδύνατη πολύ. Φτιάχνεται το ζήτημα με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις, γυμναστικές κτλGouerino 4 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 11:53
Ναι αλλα εκει που ξενερωνετε εσεις δεν εχετε οπτικη επαφη απο πριν
Εγω αυτο που συμβουλευω σε ολους ειναι μακρια απο γυναικες καποιας ηλικισς που εχασαν αποτομα πολλα κιλα
Η πιθανοτητα να φατε φρικη αγγιζει το ,99%
Εμείς όμως; Αν τη πατήσουμε εκει, πάει χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας, σβήνει ο ήλιος, μας καταδικάζετε στην κόλαση![]()
Πρωτα πιανεις και μετα προχωρας
Ο αντρας τι να καταλαβει απο πιασιμο πανω απο ρουχα
Πως να αντιληφθει οτι αν απελευθερωθει το σωμα απο τα ρουχα κρεμονται τα κρεατα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ε πως να μη σου αρέσει; Κομουνίστρια αλλά και γκομενάρα. Μια χαρά ξαναγινόμουν και γω κομουνιστής άμα ήταν να έχω γκόμενα την Μποφίλιου. Να κάναμε σεξ και μετά να καθόταν στο πιάνο και να μου τραγουδούσε.run έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:11ναι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό λέω κι εγώ. Πιθανότερο να είναι γκομενάρα και να μας δουλεύει για να μην της την πέφτει ο κάθε ατάλαντος.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
κουκλαρα είναι νύχτα, μην ακούω βλακείες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να, αυτό έχει πάθει...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:17Αυτό λέω κι εγώ. Πιθανότερο να είναι γκομενάρα και να μας δουλεύει για να μην της την πέφτει ο κάθε ατάλαντος.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...

the end
- EKPLIKTIKOS
Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:04
Φτιάχνεται το ζήτημα με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις, γυμναστικές κτλ
Θεωρητικά ναι. Στην πραξη πολυ δυσκολο, οχι να χάσεις αλλα ακομα πιο δυσκολο να διατηρησεις. Το χασιμο βάρους ο κόσμος το βλέπει σαν στοχο, σαν προορισμό, ενω ειναι τροπος ζωης
Γιατι οι αντρες πισω παμε; χαλια ειμαστε και εμεις.
Η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι μαναρα δεν σε σωζει τπτ και περα απο την ηλιθιοτητα να πιστευεις σε μπιχλιμπιδια που ανεβαζουν επιπεδο σας ξαφριζουν και το χρημα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα απλά διορθώνονται για όποιον πράγματι θέλει. Εκτός από αυτά που δεν διορθώνονται. Ή που δύσκολα διορθώνονται.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:19Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:04
Φτιάχνεται το ζήτημα με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις, γυμναστικές κτλ
Θεωρητικά ναι. Στην πραξη πολυ δυσκολο, οχι να χάσεις αλλα ακομα πιο δυσκολο να διατηρησεις. Το χασιμο βάρους ο κόσμος το βλέπει σαν στοχο, σαν προορισμό, ενω ειναι τροπος ζωης
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και κάτι άλλο που επίσης λείπει. Η αυτογνωσία. Πρέπει ο καθένας να ξέρει μέχρι που τον παίρνει.
Τώρα βγαίνει ο άλλος με τα μούτρα σα να έχει τρακάρει με περίπτερο με πολλά περιοδικά(τσουβέλας®) και βρίζει τις γυναίκες επειδή δε του κάθονται αυτές που θέλει. Πώς να σου κάτσει βρε μαύρε; Πώς έτσι όπως είσαι;
Τώρα βγαίνει ο άλλος με τα μούτρα σα να έχει τρακάρει με περίπτερο με πολλά περιοδικά(τσουβέλας®) και βρίζει τις γυναίκες επειδή δε του κάθονται αυτές που θέλει. Πώς να σου κάτσει βρε μαύρε; Πώς έτσι όπως είσαι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχω έναν κάλο καμιά εικοσαριά κιλάΠάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
μια χαρά (γκομενάρα) είμαι, αλλά υπέρβαρη, μπορεί να μη φαίνεται στο πρόσωπο,
αλλά φαίνεται στο κορμί που δεν έχεις δει
ένιγουέι, το θέμα δεν είμαι εγώ, διαβάστε πώς σκέφτεστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Καλό είναι να μη γίνονται κοπλιμέντα στις λιγοστές γυναίκες του πχορουμ, ώστε να προσελκύσομεν περισσότερες.
Ως πρόταση το θέτω.
Από εκεί και πέρα, απέχω για περισσότερη από μια δεκαετία από τις σχέσεις και περνάω απίστευτα καλά μόνος. Σκασίλα μου αν οι Ελληνίδες έχουν γίνει τόφαλοι.
Περισσότερο ενδιαφέρομαι για τις ιδέες τους, παρά για την εμφάνισή τους, εφόσον έτσι κι αλλιώς, δεν προκειται να το πάμε για γάμο.
Ως πρόταση το θέτω.
Από εκεί και πέρα, απέχω για περισσότερη από μια δεκαετία από τις σχέσεις και περνάω απίστευτα καλά μόνος. Σκασίλα μου αν οι Ελληνίδες έχουν γίνει τόφαλοι.
Περισσότερο ενδιαφέρομαι για τις ιδέες τους, παρά για την εμφάνισή τους, εφόσον έτσι κι αλλιώς, δεν προκειται να το πάμε για γάμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Μα αυτο λεω. Το οτι κατι γίνεται στη θεωρια δε σημαίνει οτι γίνεται στην πραξη, πόσο μάλλον οτι ειναι απλο. For all practical purposes, για το 80% η απώλεια βάρους απλα ain't gonna happen. Ειναι εξαιρετικά δύσκολο, απαιτεί υπερπροσπάθεια, γιατί πολλες φορες τα άτομα αυτα εχουν να παλέψουν με πολυ κακη προδιάθεση βιολογικη, απαισιο μεταβολισμό κυρίως, που την τροφή την αποθηκεύει, έχει απειροελάχιστη καυση σε ηρεμία κτλ.Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:24 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα απλά διορθώνονται για όποιον πράγματι θέλει. Εκτός από αυτά που δεν διορθώνονται. Ή που δύσκολα διορθώνονται.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά ειναι η νύκτα επιβεβαιώνω. Εχει και ωραίο λαιμόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:17Αυτό λέω κι εγώ. Πιθανότερο να είναι γκομενάρα και να μας δουλεύει για να μην της την πέφτει ο κάθε ατάλαντος.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:14 Καλά λέω ότι οι γυναίκες έχουν ένα κάλο στον εγκέφαλο όσον αφορά την εμφάνισή τους...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις