!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρική σκούπα
Re: Ηλεκτρική σκούπα
μια μαλακία είναι ο κάδος, όταν τον αδειάζεις -άσχετα πόσο συχνά- ρουφάς τόνους σκόνης
σακουλίτσες χάρτινες βιοδιασπώμενες - και μαϊμουδένιες που είναι πάμφθηνες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Σκούπα χωρίς καλώδιο. Μεγάλη υπόθεση. Αλλά ρουφάει αυτό το πράμα; Δηλαδή είναι αντίστοιχο μια καλωδιακής ή για ψιλοπράγματα; Είχα πάρει επαναφορτιζόμενο σκουπάκι όταν είχαν πρωτοβγεί και κάνει μόνο για διακοσμητικό.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:25 Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε![]()
Εννοείς καινούργια; Τώρα τελευταία; Άρα πολλά βατ εννοείς στα 800 ας πούμε;Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:25 Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε![]()
Είδα Ντάϊσον στα σάιτ. Δεν τις ήξερα. Είδα κάτι σφαιρικό και μου θύμισε τη σφαίρα Ντάϊσον που ξέρουμε από την κοσμολογία
Εσύ αυτή που λες με τη μπαταρία, κάνεις καλά τη δουλειά σου; Είναι δυνατή;
Είδα ότι υπάρχει και κατηγορία "πλυντικές". Εκεί είδα μία 1000 βατ. Μ' ενδιαφέρει κι αυτός ο παράγοντας. (να μπορείς να πλύνεις κιόλας)
Παλιά ή καινούργια;Νon4me έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:27Οι miele απλα ειναι πυροβόλα . περα απ τα βατ θα παιζουν κ αλλα ρολο σίγουρα πχ θα εχουν καλο φιλτρο που θα φιλτραρει σωστα χωρις να κόβει αέρα ροή . Μια που εχει η μανα στο πατρικο μιελε τραβαει απίστευτα δυνατα . Ενω ειναι και σκυλια γενικοτερα σε αντοχη . Καπως ετσι ειναι σε εμφανισηΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:01 Βοηθάτε οι νοικοκυραίοι.
Θέλω να αγοράζω μία καινούργια αλλά θέλω δυνατή.
Παλιά θυμάμαι που η Ντελόγκι είχε βγάλει με τα πιο πολλά βατ. Η τελευταία που είχα ήταν 2400 βατ.
Σήμερα ψάχνω και όλες είναι στα 400 μέχρι 800 το πολύ.
Τι παίζει; Νέα τεχνολογία; Όπο6υ με λιγότερα βατ τραβάει γαμιώντας; (Συγνώμη γιατί λέξη, είστε και νοικοκυραίοι άνθρωποι)
Ας πει όποιος ξέρει. Μία δηλαδή των περίπου 400 ευρώ που βλέπω (Μίλε) είναι 550 βατ. Να την πάρω; Τραβάει με δύναμη όπως η 2400 που είχα;
Εγω σπιτι μου εχω μια ντελονγκι ενταξει οριακη γενικότερα . Ενω στην 3ετια κοπηκε 2 φορες το σπιραλ ''μαρκουτσι'' ευτυχως στην εισοδο εκει που παει βιδωτο και το κοβω με ψαλιδι και το ξαναβιδωνω απλως πχ απο 2 μετρα εχει γινει καπου 1.5 με τις επεμβασεις![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εντάξει ρε, μοναδική στιγμή είναι. Πες ότι αδειάζεις τη στάχτη από το τζάκι ή το μπάρμπεκιου. Θα προσέχεις κάπωςTarkovsky έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:29 μια μαλακία είναι ο κάδος, όταν τον αδειάζεις -άσχετα πόσο συχνά- ρουφάς τόνους σκόνης
Η μιλε πρεπει ναναι 10ετιας περιπου ( κανει φασαρια στο τερμα , μαλλον προ μειωσεων ντεσιμπελς κατασκευηΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:35Εννοείς καινούργια; Τώρα τελευταία; Άρα πολλά βατ εννοείς στα 800 ας πούμε;Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:25 Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε![]()
Είδα Ντάϊσον στα σάιτ. Δεν τις ήξερα. Είδα κάτι σφαιρικό και μου θύμισε τη σφαίρα Ντάϊσον που ξέρουμε από την κοσμολογίαΚάνει γύρω στα 700 ευρώ ρε συ (αυτή που είδα).
Είδα ότι υπάρχει και κατηγορία "πλυντικές". Εκεί είδα μία 1000 βατ. Μ' ενδιαφέρει κι αυτός ο παράγοντας. (να μπορείς να πλύνεις κιόλας)
Παλιά ή καινούργια;Νon4me έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:27Οι miele απλα ειναι πυροβόλα . περα απ τα βατ θα παιζουν κ αλλα ρολο σίγουρα πχ θα εχουν καλο φιλτρο που θα φιλτραρει σωστα χωρις να κόβει αέρα ροή . Μια που εχει η μανα στο πατρικο μιελε τραβαει απίστευτα δυνατα . Ενω ειναι και σκυλια γενικοτερα σε αντοχη . Καπως ετσι ειναι σε εμφανισηΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:01 Βοηθάτε οι νοικοκυραίοι.
Παλιά θυμάμαι που η Ντελόγκι είχε βγάλει με τα πιο πολλά βατ. Η τελευταία που είχα ήταν 2400 βατ.
Τι παίζει; Νέα τεχνολογία; Όπο6υ με λιγότερα βατ τραβάει γαμιώντας; (Συγνώμη γιατί λέξη, είστε και νοικοκυραίοι άνθρωποι)
Ας πει όποιος ξέρει. Μία δηλαδή των περίπου 400 ευρώ που βλέπω (Μίλε) είναι 550 βατ. Να την πάρω; Τραβάει με δύναμη όπως η 2400 που είχα;
Εγω σπιτι μου εχω μια ντελονγκι ενταξει οριακη γενικότερα . Ενω στην 3ετια κοπηκε 2 φορες το σπιραλ ''μαρκουτσι'' ευτυχως στην εισοδο εκει που παει βιδωτο και το κοβω με ψαλιδι και το ξαναβιδωνω απλως πχ απο 2 μετρα εχει γινει καπου 1.5 με τις επεμβασεις![]()
ο κάδος θέλει και πλύσιμο για να μην πιάνει κροκόδειλους(*)Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:37Εντάξει ρε, μοναδική στιγμή είναι. Πες ότι αδειάζεις τη στάχτη από το τζάκι ή το μπάρμπεκιου. Θα προσέχεις κάπωςTarkovsky έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:29 μια μαλακία είναι ο κάδος, όταν τον αδειάζεις -άσχετα πόσο συχνά- ρουφάς τόνους σκόνης
σακουλίτσες χάρτινες βιοδιασπώμενες - και μαϊμουδένιες που είναι πάμφθηνες![]()
(*) σαν την κάννη του G3, έχεις κάνει φαντάρος, δεν έχεις κάνει;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
vagabondo έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:28Πάρε αυτήν και διάβασε τα σχόλια από κάτω.Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:20Μη με φτιάχνεις ρε μαλάκαsys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:11 https://www.xiaomi-greece.gr/SmartDevic ... eaner.aspx
Spoiler
enaonκαι ανακάλυψα ότι με την Ξιαομάρα μου ανοίγω τηλεοράσεις και αιρκοντίσια και γουστάρω πολύ
![]()
Όχι τέτοιο ρε. Μεγάλη θέλω με δύναμη.
Επίσης είδα ότι τις κατηγοριοποιούν σε "Με σακούλα" και "χωρίς". Είναι της προκοπής οι χωρίς; Παίζει κάποιος κάδος που απλά τον αδειάζεις και αποφεύγεις έτσι τη σπασαρχιδιά της σακούλας; Να έχει χωρητικότητα όμως; Όχι να το κάνεις κάθε φορά.
Αυτό απαντάει λοιπόν στην απορία μου. Δεν έχουν σχέση τα βατ με την αποροφητικότητα (ίσως για την κατανάλωση μόνο αναφέρονται)Μετά από ένα μήνα χρήσης..
Εκπληκτική απορροφητικότητα σε πάτωμα και χαλιά σε σύγκριση με την προηγούμενη (γνωστής γερμανικής εταιρίας με τριπλάσια watt). Αν έχετε λίγη υπομονή να μάθετε τη κίνηση της στα χαλιά θα ανακαλύψετε ότι κρύβουν πολλά περισσότερα απ'όσα νομίζετε! Αρκετά αθόρυβη, ευέλικτο σώμα, εργονομική λαβή και ακριβή κουμπώματα εξαρτημάτων. Το κυρίως πέλμα (παραλληλόγραμμο) είναι κάπως δύσχρηστο ως προς την κίνηση και την εναλλαγή από χαλιά σε παρκέ. Αν έχετε τη δυνατότητα προτιμήστε το τρίγωνο.
Εύκολα αποσπώμενος κάδος και φίλτρα. Εύκολο και απροβλημάτιστο μάζεμα καλωδίου.
Πολύ ωραίος σχεδιασμός (χαίρεσαι να τη βλέπεις!).
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Έκλεισε μεγάλε. Γουστάρω και τη μάρκα. (Γερμανική ε;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
H μίλε που πήρα είναι 2000W, εμείς δεν έχουμε ι-γιου εδώ πέραΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:35Εννοείς καινούργια; Τώρα τελευταία; Άρα πολλά βατ εννοείς στα 800 ας πούμε;Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:25 Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε![]()
Είδα Ντάϊσον στα σάιτ. Δεν τις ήξερα. Είδα κάτι σφαιρικό και μου θύμισε τη σφαίρα Ντάϊσον που ξέρουμε από την κοσμολογίαΚάνει γύρω στα 700 ευρώ ρε συ (αυτή που είδα).
Σου λέω αν τη γκαζώσεις ξεκολλάει τις μοκέτες απ'τα καρφιά, δεν κάνω πλάκα.
Αλλά το θέμα είναι ότι αν υπάρχει δίπλα η ασύρματη (
Η ντάισον ψιλοτραβάει, οκ, την κάνει τη δουλίτσα της. Κι αφού έχει φτάσει να κάνει με 2 μπαταρίες όλο το σπίτι 250τμ, όλο αυτή χρησιμοποιούμε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
η απόδοση στις σκούπες μετριέται σε ροή αέρα όχι κατανάλωση, η μονάδα μέτρησης είναι τα CFM, κυβικά πόδια το λεπτό, 50-100 ειναι τυπική απόδοση, οι γερμανοί κλέβουν και μετράνε στην είσοδο και όχι στο κοντάρι.Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:44 Αυτό απαντάει λοιπόν στην απορία μου. Δεν έχουν σχέση τα βατ με την αποροφητικότητα (ίσως για την κατανάλωση μόνο αναφέρονται)
Δεν σου λέω για την χιαόμι γιατί είσαι λίγο δεινόσαυρος και θα σοκαριστείς αν καταλάβεις που έχουν φτάσει τα πράγματα, αλλά αν θες να κάνεις εκείνον που σκουπίζει χαρούμενο πάρε μία μακίτα, έχει χεπα φίλτρα και χαρτοσακούλες μίας χρήσης αν θες, επαγγελματική σε συσκευασία κιούτ.
https://www.makitatools.com/products/details/XLC05R1WX4
- Chilloutbuddy
και κρατάς τις μπαταρίες για τα δράπανα βασικάenaon έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:57η απόδοση στις σκούπες μετριέται σε ροή αέρα όχι κατανάλωση, η μονάδα μέτρησης είναι τα CFM, κυβικά πόδια το λεπτό, 50-100 ειναι τυπική απόδοση, οι γερμανοί κλέβουν και μετράνε στην είσοδο και όχι στο κοντάρι.Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:44 Αυτό απαντάει λοιπόν στην απορία μου. Δεν έχουν σχέση τα βατ με την αποροφητικότητα (ίσως για την κατανάλωση μόνο αναφέρονται)
Δεν σου λέω για την χιαόμι γιατί είσαι λίγο δεινόσαυρος και θα σοκαριστείς αν καταλάβεις που έχουν φτάσει τα πράγματα, αλλά αν θες να κάνεις εκείνον που σκουπίζει χαρούμενο πάρε μία μακίτα, έχει χεπα φίλτρα και χαρτοσακούλες μίας χρήσης αν θες, επαγγελματική σε συσκευασία κιούτ.
https://www.makitatools.com/products/details/XLC05R1WX4
ούτε για δράπανο του λέω, θα χάσει κανένα δάκτυλο.
Υπάρχουν δηλαδή; Τώρα κοντά την πήρες; Κάτι τέτοιο θέλω.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:51H μίλε που πήρα είναι 2000W, εμείς δεν έχουμε ι-γιου εδώ πέραΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:35Εννοείς καινούργια; Τώρα τελευταία; Άρα πολλά βατ εννοείς στα 800 ας πούμε;Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:25 Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε![]()
Παλιά ή καινούργια;Νon4me έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:27
Οι miele απλα ειναι πυροβόλα . περα απ τα βατ θα παιζουν κ αλλα ρολο σίγουρα πχ θα εχουν καλο φιλτρο που θα φιλτραρει σωστα χωρις να κόβει αέρα ροή . Μια που εχει η μανα στο πατρικο μιελε τραβαει απίστευτα δυνατα . Ενω ειναι και σκυλια γενικοτερα σε αντοχη . Καπως ετσι ειναι σε εμφανιση
![]()
Σου λέω αν τη γκαζώσεις ξεκολλάει τις μοκέτες απ'τα καρφιά, δεν κάνω πλάκα.
Αλλά το θέμα είναι ότι αν υπάρχει δίπλα η ασύρματη () δεν ασχολείται κανείς να ξεπαρκάρει τη μίλε και να παλεύει με καλώδια και μπρίζες και ροδάκια και αχ δε με παίρνει η στροφή κάτσε να κάνω όπισθεν γιατί μη βαρέσω το σοβατεπί κλπ.
Η ντάισον ψιλοτραβάει, οκ, την κάνει τη δουλίτσα της. Κι αφού έχει φτάσει να κάνει με 2 μπαταρίες όλο το σπίτι 250τμ, όλο αυτή χρησιμοποιούμε.
- Chilloutbuddy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 02 Νοέμ 2019, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λες μωρή Λουκρητία Βοργία; Στον καταδρομέα;
Πες για το ξιαόμι τι ξέρεις ρε καρβουνιάρη. Που θα την πεις σε χακερά λινουξά για δεινοσυριλίκι.
Chilloutbuddy έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 16:21Πρόπερσι την πήρα, νομίζω αυτή είναι
https://www.miele.com.au/domestic/vacuu ... Line_SGFA3
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.thegoodguys.com.au/miele-com ... r-10797850" on this server.
Reference #18.42331302.1572704621.5dd6e975
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker