!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρική σκούπα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Ηλεκτρική σκούπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Βοηθάτε οι νοικοκυραίοι.
Θέλω να αγοράζω μία καινούργια αλλά θέλω δυνατή.
Παλιά θυμάμαι που η Ντελόγκι είχε βγάλει με τα πιο πολλά βατ. Η τελευταία που είχα ήταν 2400 βατ.
Σήμερα ψάχνω και όλες είναι στα 400 μέχρι 800 το πολύ.
Τι παίζει; Νέα τεχνολογία; Όπο6υ με λιγότερα βατ τραβάει γαμιώντας; (Συγνώμη γιατί λέξη, είστε και νοικοκυραίοι άνθρωποι)
Ας πει όποιος ξέρει. Μία δηλαδή των περίπου 400 ευρώ που βλέπω (Μίλε) είναι 550 βατ. Να την πάρω; Τραβάει με δύναμη όπως η 2400 που είχα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Von Mackensen

Re: Ηλεκτρική σκούπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Παράξενο.Παίζει μήπως για τίποτα οικολογικούς λόγους να έχουν χαμηλώσει πολύ τα watt στις σκούπες;;;;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Von Mackensen έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:08 Παράξενο.Παίζει μήπως για τίποτα οικολογικούς λόγους να έχουν χαμηλώσει πολύ τα watt στις σκούπες;;;;
Δεν μπορεί όμως να πουλάνε σκούπες μόνο για ξεσκόνισμα. Εγώ πιστεύω ότι κάπως αλλιώς μετράνε τώρα τα βατ.
Ίσως ότι καταναλώνεις λιγότερα ως προς το ρεύμα και όχι στην δύναμη που ρουφάει.

(Αλλά σαν επιστήμονας σκέφτομαι ότι το βατ ως ισχύς έχει άμεση σχέση με το έργο και την ενέργεια κι αν θες πιο πολύ έργο θα καταναλώσεις πιο πολύ ενέργεια :p2: Άρα παπάρια υπόθεση έκανα περί νέας τεχνολογίας).
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

έιχε βγεί Ίου-οδηγία για max 900W στις ηλεκτρικές

ένας από τους λόγους που ο dyson went full brexit
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:14 Δεν μπορεί όμως να πουλάνε σκούπες μόνο για ξεσκόνισμα. Εγώ πιστεύω ότι κάπως αλλιώς μετράνε τώρα τα βατ.
Ίσως ότι καταναλώνεις λιγότερα ως προς το ρεύμα και όχι στην δύναμη που ρουφάει.

(Αλλά σαν επιστήμονας σκέφτομαι ότι το βατ ως ισχύς έχει άμεση σχέση με το έργο και την ενέργεια κι αν θες πιο πολύ έργο θα καταναλώσεις πιο πολύ ενέργεια :p2: Άρα παπάρια υπόθεση έκανα περί νέας τεχνολογίας).
Βλέπω ότι στις περισσότερες έχει το καρτελάκι με την ενεργειακή βαθμίδα. Προφανώς θα είναι πλέον αποδοτικότερες σε σχέση με τις παλιές αλλά η διαφορά παραμένει μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:01 Βοηθάτε οι νοικοκυραίοι.
Παλιά θυμάμαι που η Ντελόγκι είχε βγάλει με τα πιο πολλά βατ. Η τελευταία που είχα ήταν 2400 βατ.
Τι παίζει; Νέα τεχνολογία; Όπο6υ με λιγότερα βατ τραβάει γαμιώντας; (Συγνώμη γιατί λέξη, είστε και νοικοκυραίοι άνθρωποι)
Ας πει όποιος ξέρει. Μία δηλαδή των περίπου 400 ευρώ που βλέπω (Μίλε) είναι 550 βατ. Να την πάρω; Τραβάει με δύναμη όπως η 2400 που είχα;
οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσάρας για τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας

τα μοτέρ είναι ίδια σε απόδοση με τα παλαιότερα, απλώς παράγουν χαμηλότερη στάθμη θορύβου

Πάρε σκούπα όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ισχύος (πρόπερσι που έψαχνα βρήκα ημιεπαγγελματικές στα 1.000 Watt ζητούμενη ισχύ, τελικά πήρα στα 800 ένεκα κόστους), ζορίζεται λιγότερο το μοτέρ και άρα κερδίζεις σε διάρκεια ζωής. Για να έχεις και οικονομία στο ηλεκτρικό, πρόσεξε να έχει διαβάθμιση ισχύος που πολλές φτηνές ΔΕΝ διαθέτουν.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:11 https://www.xiaomi-greece.gr/SmartDevic ... eaner.aspx
Spoiler
enaon
Μη με φτιάχνεις ρε μαλάκα :003: και ανακάλυψα ότι με την Ξιαομάρα μου ανοίγω τηλεοράσεις και αιρκοντίσια και γουστάρω πολύ :D

Όχι τέτοιο ρε. Μεγάλη θέλω με δύναμη.

Επίσης είδα ότι τις κατηγοριοποιούν σε "Με σακούλα" και "χωρίς". Είναι της προκοπής οι χωρίς; Παίζει κάποιος κάδος που απλά τον αδειάζεις και αποφεύγεις έτσι τη σπασαρχιδιά της σακούλας; Να έχει χωρητικότητα όμως; Όχι να το κάνεις κάθε φορά.
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

πηρα μια με των πενηντα εουροζ, δεν ξερω αν ειναι καλη, δεν την χρησιμοποιηξα ποτε
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Tarkovsky έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:18
οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσάρας για τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας

τα μοτέρ είναι ίδια σε απόδοση με τα παλαιότερα, απλώς παράγουν χαμηλότερη στάθμη θορύβου

Πάρε σκούπα όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ισχύος (πρόπερσι που έψαχνα βρήκα ημιεπαγγελματικές στα 1.000 Watt ζητούμενη ισχύ, τελικά πήρα στα 800 ένεκα κόστους), ζορίζεται λιγότερο το μοτέρ και άρα κερδίζεις σε διάρκεια ζωής. Για να έχεις και οικονομία στο ηλεκτρικό, πρόσεξε να έχει διαβάθμιση ισχύος που πολλές φτηνές ΔΕΝ διαθέτουν.
ST48410 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:17
Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:14 Δεν μπορεί όμως να πουλάνε σκούπες μόνο για ξεσκόνισμα. Εγώ πιστεύω ότι κάπως αλλιώς μετράνε τώρα τα βατ.

Βλέπω ότι στις περισσότερες έχει το καρτελάκι με την ενεργειακή βαθμίδα. Προφανώς θα είναι πλέον αποδοτικότερες σε σχέση με τις παλιές αλλά η διαφορά παραμένει μεγάλη.
Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:17 έιχε βγεί Ίου-οδηγία για max 900W στις ηλεκτρικές

ένας από τους λόγους που ο dyson went full brexit
Ευχαριστώ ρε μάγκες. Ο Ταρκόφσκι όμως λέει ότι δεν υπάρχει διαφορά στην απόδοση. Εσείς λέτε ότι υπάρχει (κι εγώ αυτό νομίζω).
Να την πέσω για μεταχεορισμένη; Αλλά τι λέω;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Παρταλι έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:23 πηρα μια με των πενηντα εουροζ, δεν ξερω αν ειναι καλη, δεν την χρησιμοποιηξα ποτε
Τομλκ! :smt005:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:20
sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:11 https://www.xiaomi-greece.gr/SmartDevic ... eaner.aspx
Spoiler
enaon
Μη με φτιάχνεις ρε μαλάκα :003: και ανακάλυψα ότι με την Ξιαομάρα μου ανοίγω τηλεοράσεις και αιρκοντίσια και γουστάρω πολύ :D

Επίσης είδα ότι τις κατηγοριοποιούν σε "Με σακούλα" και "χωρίς". Είναι της προκοπής οι χωρίς; Παίζει κάποιος κάδος που απλά τον αδειάζεις και αποφεύγεις έτσι τη σπασαρχιδιά της σακούλας; Να έχει χωρητικότητα όμως; Όχι να το κάνεις κάθε φορά.
Άμα θες δύναμη πάρε δύο ξέρω γω, για τα υπόλοιπα περίμενε τον γιατρό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πήρα κι εγώ μια μίλε με πολλά βατ, μιλάμε αν την γκαζώσεις ξεκολλάει τα καρπέτα, τελικά είναι μόνιμα στο ντουλάπι και χρησιμοποιούμε για όλα αποκλειστικά τη ντάϊσον v6 μπαταρίας. Της πήρα και δυό μπαταρίες κινέζικες και κλείσαμε. Στο μεταξύ ο μαλάκας ο ντάϊσον δε θέλει να αλλάζεις μπαταρία, την έχει βιδωμένη, οπότε έβγαλα τις βίδες και έβαλα βέλκρο και κλείσαμε :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 02 Νοέμ 2019, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Οι miele απλα ειναι πυροβόλα . περα απ τα βατ θα παιζουν κ αλλα ρολο σίγουρα πχ θα εχουν καλο φιλτρο που θα φιλτραρει σωστα χωρις να κόβει αέρα ροή . Μια που εχει η μανα στο πατρικο μιελε τραβαει απίστευτα δυνατα . Ενω ειναι και σκυλια γενικοτερα σε αντοχη . Καπως ετσι ειναι σε εμφανιση

Εικόνα

Εγω σπιτι μου εχω μια ντελονγκι ενταξει οριακη γενικότερα . Ενω στην 3ετια κοπηκε 2 φορες το σπιραλ ''μαρκουτσι'' ευτυχως στην εισοδο εκει που παει βιδωτο και το κοβω με ψαλιδι και το ξαναβιδωνω απλως πχ απο 2 μετρα εχει γινει καπου 1.5 με τις επεμβασεις :lol:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:20
Spoiler
enaon

Πάρε αυτήν και διάβασε τα σχόλια από κάτω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”