βγεςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:46Άμα ποτέ γίνει αυτό, εγώ θα βγω ξεβράκωτος στο σύνταγμα να κάνω σίλι γουόλκsouthern έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:45συγκυβέρνηση Μητσοτάκη Ζαίων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:44
Η δεξιά θα είναι είτε φιλελέ και στην εξουσία είτε πρόβεια και στο περιθώριο. Διαλιέχτε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Dwarven Blacksmith
Δημιουργείς ένα νέο τάιμλάιν με σκοπό να καταλήξεις πάλι στο υπάρχον;Άρτεμις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:45 Δηλαδή πως θα είχε λάβει χώρα η δημιουργία του ελληνικού κράτους και η σημερινή χωρική του έκταση αν όχι (και) με πόλεμο;
Δεν πάει έτσι, ο κόσμος στην υποθετική σου ερώτηση θα είχε πάρει προφανώς το δικό του δρόμο, αναλόγως και του πότε τοποθετείς το "νωρίτερα".
συντροφια αναρχοπασιφιστες αρφανα και μη κοιταχτε ρε κουρδισμα οι τροχονομες στη χωρα του μεγαλου μεγιστου κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:56Δημιουργείς ένα νέο τάιμλάιν με σκοπό να καταλήξεις πάλι στο υπάρχον;Άρτεμις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:45 Δηλαδή πως θα είχε λάβει χώρα η δημιουργία του ελληνικού κράτους και η σημερινή χωρική του έκταση αν όχι (και) με πόλεμο;
Δεν πάει έτσι, ο κόσμος στην υποθετική σου ερώτηση θα είχε πάρει προφανώς το δικό του δρόμο, αναλόγως και του πότε τοποθετείς το "νωρίτερα".
να ετσι για όλα η αγορα αποφασιζει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Dwarven Blacksmith
Ποια αγορά; Χότζα-Μάο δε με έχεις κατατάξει;
νεοφιλελεφτερο προερχομενο από χοτζα μαο κτλ κτλ
αμα σας αρεσουν οι παρελάσεις να πάτε στη βορειο κορεαrun έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:56
συντροφια αναρχοπασιφιστες αρφανα και μη κοιταχτε ρε κουρδισμα οι τροχονομες στη χωρα του μεγαλου μεγιστου κτλ κτλ
ρε φλουφυ αυτά είναι τα δικα σας καθεστώτα τα σοσιαλιστικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κοιταχτε πως είναι κακομοιρηδες
-
the comet the course the tail
προσπαθώ. δεν έχω μεγάλη ιδέα για μένα. αυτό είναι δική σου άμυνα.Ίφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:32Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για σεναthe comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:25When you think the night has seen your mindΊφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:43
Μιας που βλέπεις παντού αυγά κι έχεις σπάσει το γραφικόμετρο, έχω ένα ειδικό σπρέι που ψεκάζεις για να εξαφανιστούν τα τέρατα, ο μικρός μου δε το χρειάζεται πια.
That inside you're twisted and unkind
Let me stand to show that you are blind
Please put down your hands
'Cause I see you
I'll be your mirror
I'll be your mirror
I'll be your mirror
I'll be your mirror
I'll be your mirror
-
ό,τι νομίζεις χουργιάτ. δεν σου χαλάω χατήρι.Χουργιατς έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:48the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 19:53
δεν είμαι συριζα όμως φίλε.![]()
ανήκω στον αναρχοπασιφιστικό χώρο.![]()
ααα δεν είσαι σύριζα, είσαι συνιστώσαπες το ντε
![]()
και ξεχάσατε και το ΄φιλοκαλλιτεχνικός' στο χώρο σας![]()
Μα είναι προφανές ποιο δρόμο θα είχε πάρει ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα(εκτός από τη διπλωματία και τις διεθνείς συγκυρίες) χωρίς μάχες. Θα ήμασταν τουρκικό κράτος ή θα είχαμε μικρότερη χωρική έκταση. Το ότι δεν συμβαίνει αυτό το οφείλουμε μεταξύ άλλων και στους Έλληνες πολεμιστές. Το να λένε ότι είναι λοιπόν κάποιοι ότι είναι υπέρ της ειρήνης και της ελευθερίας είναι το αυτονόητο για όλους και φυσικά το εύκολο, το να πολεμάς όμως κινδυνεύοντας να σκοτωθείς και να χάσεις χέρια, πόδια μάτια για να το επιτύχεις αυτό είναι το δύσκολο και η αληθινή υπέρβαση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:56Δημιουργείς ένα νέο τάιμλάιν με σκοπό να καταλήξεις πάλι στο υπάρχον;Άρτεμις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:45 Δηλαδή πως θα είχε λάβει χώρα η δημιουργία του ελληνικού κράτους και η σημερινή χωρική του έκταση αν όχι (και) με πόλεμο;
τύπε ψάχνω ψηφοδέλτιο του χώρου σου, δεν το βρίσκω

-
τι να το κάνεις;
για να πεισθώ ότι θα διαχωρίσει ο χώρος σου το χώρο του από το Σύριζα αν χρειαστεί
υγ. ψάχνω επίσης που ακριβώς ο Μπακούνιν έγραψε για τον πασιφισμό
Καλλιτεχνική παρέμβαση λένε τα κορίτσια. Υπέροχες!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 37 Απαντήσεις