!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33 [

για ποιο λόγο να κάνει δίαιτα; για να κάνει σάτιρα ως πιο όμορφη;
Ειναι καλο για την υγεια :102:
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33 Αν για παράδειγμα πάνε κάποια τσογλανια 1η Μάη έξω από εργατικό κέντρο να κάνουν παρομοιες μαλακιες επειδή και καλά σατιριζουν την κατάσταση του εργατικού κινήματος ή επειδή θεωρούν την ταξική θεώρηση ως ξεπερασμενη, να ξέρουν ότι θα τις αρπαξουν.

το κκε και κνε δεν αντεχουν τιποτα το διαφορετικο για αυτό εχουν τα ταγματα εφοδου ετοιμα

τους εχει φαει η πολύ δημοκρατια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:30
alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:09
Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 12:03 Να μιμηθούν τους πιονερους και τους κομσομόλους. Σου κακοπεφταν αυτοί;

Και πάντως το 1940 όσα 18χρονα πήγαν να πολεμήσουν είχαν μια στοιχειώδη προπαρασκευη. Φυσικά οι εκπαιδευτές είχαν άλλη στόχευση και η εκπαιδευση τους γύρισε μπούμερανγκ μέσα στην Κατοχη, εκπαίδευση όμως υπηρχε. Αν βαδιζαν σαν ξεβιδωμενα το 1938 και το 1939, σαν ξεβιδωμενα θα ήταν και το 1940 ως το 1944. Το στράτευμα του 1940, αναφέρομαι στο επίπεδο των κληρωτων, συμπεριφερθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο σε σχέση με κάθε προηγούμενη πολεμική επιχείρηση του ΕΣ. Δεν πολέμησαν ούτε χιπηδες, ούτε χιπστερς στα βουνά, ούτε τέτοιοι θα επανδρωσουν αποτελεσματικά τα εργοστάσια.
Μα τι μαύρος συντηρητισμός είναι αυτός που σε κάνει να κάνεις τέτοια λογικά άλματα και να βαφτίζεις χίππυ και χίπστερ όσους αντιτίθενται στις μαθητικές παρελάσεις; Ενώ όσοι μαθητές κάναν βήμα είναι ετοιμοπόλεμοι Ράμπο ε; Τι σχέση έχει η εκπαίδευση που πρέπει να παίρνεις στο στρατό με το να κάνεις βήμα σε παρέλαση, είτε σαν στρατιώτης είτε σαν μαθητής; Αντίθετα, τις πρώτες δυο βδομάδες στο κέντρο δεν κάναμε καμία άλλη εκπαίδευση πέρα από το βήμα, για να περπατάμε ωραία κατά την ορκωμοσία. Ετσι και μας την πέφταν οι Τούρκοι θα τους δείχναμε τα υψωμένα άρβυλά μας για να φοβηθούν. Αν θες στην τελική το βήμα και η παρέλαση εν καιρώ πολέμου χρησιμεύει μόνο σε στρατό κατοχής για να σπάσει το ηθικό των κατακτημένων. Αλλιώς ποιό χρήσιμο είναι το playstation, τουλάχιστον μαθαίνεις να πατάς κουμπιά.
Όχι όσοι κάνουν βήμα δεν είναι έτοιμο πόλεμοι Ραμπο.

Τι εξυπηρετεί μια τέτοια υπερβολή από μέρους σου;

Είναι βέβαια πραγματικό γεγονός ότι όλοι οι στρατοί, του Κόκκινου Στράτου συμπεριλαμβανομένου, είχαν βήμα και η εκπαίδευση που από κάπου πρέπει να ξεκινήσει, ξεκινούσε από αυτό.
Εχεις κάποια αντίρρηση ότι αυτό συνέβαινε;
Υποθέτω ότι αυτοί κάτι ήξεραν, λιγάκι παραπάνω κι από την αφεντιά μου κι από-ας μου επιτραπεί να πω-την αφεντιά σου.

Θες μήπως να υποθέσω ότι υποστηρίζεις εντελώς ανορθολογικά πως ο κοκκινος στρατός των μπολσεβικων είχε το βήμα για τους υποψήφιους κατακτημένους;

Και δεν ασχολούμαι με κάποιον που αντιτίθεται στις παρελάσεις προτείνοντας και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ άλλους τρόπους να τιμήσει μιαν επέτειο αλλά με κάτι μουλους και σκροφες που μπαίνουν σε τελετή/εκδήλωση άλλων (όπου η συμμετοχή είναι εθελοντική) για να την χλευασουν.
Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33 Αν για παράδειγμα πάνε κάποια τσογλανια 1η Μάη έξω από εργατικό κέντρο να κάνουν παρομοιες μαλακιες επειδή και καλά σατιριζουν την κατάσταση του εργατικού κινήματος ή επειδή θεωρούν την ταξική θεώρηση ως ξεπερασμενη, να ξέρουν ότι θα τις αρπαξουν.

Σκληρός εθνικομπολσεβίκος καριόλης! Στηρίζω!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:35
νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33 [

Ειναι καλο για την υγεια :102:
μα πάψτε επιτέλους να ασχολείστε με τα κιλά και την εμφάνιση των άλλων

ακόμη κι αν δεν καπνίζεις, δεν πίνεις, τρως υγιεινά και σωστά, κοιμάσαι σωστά,
ασκείσαι, δεν είσαι χρήστης ουσιών, δεν εισπνέεις καυσαέριο κτλ κτλ...
δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με την εμφάνιση κάποιου :D :wave:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:01
ρε Ίφιδα τα αβγά και τα ημιαβγά, οι πολλοί δλδ, έχουν διαμορφώσει την κατάσταση και την αισθητική της χώρας ετούτης και του πλανήτη όλου. είσαι ευχαριστημένη με την όλη κατάσταση; οχι! άρα; άρα φταίτε εσείς οι πολλοί! :102:

εμείς, θέλουμε να την αλλάξουμε, αλλά είμαστε λίγοι. δεν μπορούμε :102:
Μιας που βλέπεις παντού αυγά κι έχεις σπάσει το γραφικόμετρο, έχω ένα ειδικό σπρέι που ψεκάζεις για να εξαφανιστούν τα τέρατα, ο μικρός μου δε το χρειάζεται πια.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:26 Η 40χρονη ειναι σχεδόν στα κιλα της Ουρανιας. Γιατι οι πολιτικοί ακτιβιστές δεν αφήνουν τα γαριδακια να πιάσουν καμια δίαιτα;
Γιατι με τετοιο κωλο θα καταληξει η ιδια θυμα σατιρας και μαλλον δεν θα σας αρεσει,δεν θα ειστε τοσο ανοιχτομυαλες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
νύχτα

under έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:45
Γιατι με τετοιο κωλο θα καταληξει η ιδια θυμα σατιρας και μαλλον δεν θα σας αρεσει,δεν θα ειστε τοσο ανοιχτομυαλες.
μα γιατί να σατιρίσεις παιδί μου έναν άνθρωπο με μεγάλο κώλο;

από πού κι ως πού σε αφορά;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:03
Ίφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 11:54
alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 11:43

Ουσιαστικά έχουμε αυτούς που κάνουν πλύση εγκεφάλου να διαμαρτύρονται γιατί δεν πιάνει σε όλους με αποτέλεσμα να κάνουν πράγματα και κινήσεις που πλήττουν αυτή την πλύση εγκεφάλου. Κοινώς αν για κάτι παλεύετε είναι για το δικαίωμα να κάνετε πλύση εγκεφάλου στα πιτσιρίκια ανενόχλητοι.
Η "δική" σας πλύση εγκεφάλου είναι φασιστική, η "δική" μας είναι τόννοι αικιου υπέρ της ελευθερίας να κοροϊδεύουμε όσους πολέμησαν για την ελευθερία. Πού να πιάσει τόσο υψηλά νοήματα η πλεμπαρια;
Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Ολα τα όργανα της κοινωνικοποίησης τα έχει το κράτος το οποίο ήταν εθνικόφρων εκ της γέννησής του και έκανε αυτό ότι πλύση εγκεφάλου ήθελε με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ακόμα σε κρυφά σχολεία, στο ότι την επανάσταση την ξεκίνησε η εκκλησία και ο Παλαιών Πατρών, ότι ο ηρωισμός και η φιλοπατρία είναι στο DNA του Ελληνα κι άλλα τέτοια γραφικά. Το μόνο που έκανε η άλλη πλευρά ήταν κάποια στιγμή να πει κι αυτή την άποψή της και να αρχίσει έτσι επιτέλους μια δημόσια συζήτηση που τα παλιά χρόνια απαγορευόταν διά ροπάλου και κλομπ και κίνδυνο φυλάκισης για αντεθνικές δραστηριότητες. Αυτό λοιπόν, τη συζήτηση και τη διαφορετικότητα και την αντιπαράθεση, την ονομάζετε πλύση εγκεφάλου και το μασημένο κουτόχορτο που ταίζετε σε γεννιές ανιστόρητων Ελλήνων εθνική διαπαιδαγώγηση.
Το κράτος ήταν εθνικοφρων πριν 50 χρόνια, εγώ μεγάλωσα με διδαχές τύπου
"ζήτω η 17 Νοέμβρη, η σημαία είναι φασισμός
Γαμιούνται οι Ελληναρες κι ο πατριωτισμος"
Όχι, το να τραβάει η μία πλευρά απ' την μια άκρη και η άλλη απ' την άλλη, εκφράζοντας ο καθένας ότι πιο ακραίο κατεβάζει η γκλάβα του δεν είναι συζήτηση, είναι διαγωνισμός βλακείας. Δεν είναι συζήτηση για την διαφορετικότητα και την αντιπαράθεση αλλά γαύγισμα για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, πιο μοφωμενη, ποιοι έχουν φάει το λιγότερο κουτόχορτο.

Είστε η διαφορετική όψη του ίδιου νομισματος
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:49

Γιατι η τεχνη και η σατιρα δεν εχουν ορια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 13:21
axilmar έγραψε: 31 Οκτ 2019, 10:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 10:39 Οπότε, η όποια "σάτιρα" δεν απευθύνεται μόνον στο θεσμικό/ανώνυμο πεδίο της παρέλασης αλλά και στους ανθρώπους που την παρακολουθούν. Είναι δημόσια προσβολή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Και προφανώς στο δρώμενο των σούργελων δεν υπήρχε το στοιχείο της βίας (υλικής ή σωματικής) αλλά της ψυχολογικής βίας και σαφέστατα της ύβρης.
Σατιρα που δεν θιγει δεν ειναι σατιρα. Εννοειται οτι θελανε να θιξουνε ολους οσους αρεσκονται στις παρελασεις. Αυτο ειναι το νοημα: οι θεσμοι απο μονοι τους δεν εχουν νοημα, ειναι οι ανθρωποι που τους δινουν υποσταση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 10:39 Ναι, ότι έχει αλήθεια δεν φοβάται. Και αν εγώ γελοιοποιήσω τα γραπτά σου εδώ δεν θα σε βλάψω. Αν όμως σου πω κατάμουτρα το ίδιο πράγμα που γράφω χωρίς τον προστατευτικό μανδύα της απόστασης και της αμιγώς θεωρητικής προσέγγισης, υπάρχει μια περίπτωση να με βλάψεις εσύ, έτσι δεν είναι; Ε, αυτό ακριβώς έκαναν οι χαριτωμένες ακτιβίστριες. Είπαν την αλήθεια τους κατάμουτρα σε πολλούς ανθρώπους. Και τώρα θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια αυτών των ανθρώπων. Όλες οι αλήθειες ακόμη και οι υποκριτικές, έχουν ένα τίμημα.
Αρα καλα εκαναν και φυλακισαν και βασανισαν τον Γαλιλαιο ε;

Επισης καλα εκανε η Κου Κουξ Κλαν και βασανιζε και σκοτωνε τους μαυρους ε;

Επισης καλα εκαναν οι Ναζι και οι Γερμανοι να διωκουν τους Εβραιους ε;

Διοτι "σωστο" ειναι αυτο που οι πολλοι πιστευουνε!!!
:D

Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω, ε;
Θα ηθελα μια εμπεριστατωμενη απαντηση, αλλα καταλαβαινω γιατι δεν θες να απαντησεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

under έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:54
νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:49

:003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 13:51
under έγραψε: 31 Οκτ 2019, 13:37 Εικόνα
Και αριστούχος, και μανουλομάνουλο, και εθνοσεμνυόμενη... Οι ζαίες πρέπει να έσπασαν με το σφυράκι έκτακτης ανάγκης τη γυάλινη προθήκη με τα Ben & Jerry's
σίγουρα κούμπωσαν κι 1-2 ζαναξάκια που είναι πάντα πρόχειρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
νύχτα

η τέχνη δεν έχει, η σάτιρα έχει

δεν είδα να σατιρίζει κανείς καρκινοπαθείς και παραπληγικούς, βλαξ
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:06
η τέχνη δεν έχει, η σάτιρα έχει

δεν είδα να σατιρίζει κανείς καρκινοπαθείς και παραπληγικούς, βλαξ
o Λαζοπουλος τον Σοιμπλε?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”