!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
zteo

Re: Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:45
zteo έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:02
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:32

Η ιστορία με το δνα καλέ μου φίλε γουάναμπι κοθμούνι είναι επιστήμη η οποία βελτιώνει και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον από ότι φαίνεται την καθημερινότητα μας και το ευ ζην μας.

Αυτή η επιστήμη λοιπόν λέει ότι όντως έχουμε οι σημερινοί κάτοικοι αυτού του χώρου άμεση βιολογική σχέση με αυτούς που αποκαλούμε Έλληνες και πολύ σωστά επίσης προγόνους μας γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει πρόγονος.
Όσον αφορά την "καθαρότητα" της φυλής στην οποία ανάφερεσαι δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο στην κυριολεξία του, ούτε είναι θεμιτό ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, οι επιμιξίες γενικά νομίζω ότι είναι κάτι το θεμιτό για τον εμπλουτισμό και την εξέλιξη του είδους μας. Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι οι προβληματικοί της αριστεράς και μετά καμαρώνετε κιόλα σαν γύφτικα σκεπάρνια, είναι αρκετά διασκεδαστικό δε λέω αλλά οκ μέχρι εκεί, πόσο να παίξει κανείς με το πρόβλημα του άλλου.
:D

Το να λες γελοία μια επιστήμη δεν κάνει αυτόματα αυτήν την επιστήμη γελοία αλλά κάποιον άλλον.
:8)
1*Το DNA καθοριζει σωματικα χαρακτηριστικα.Οι ερευνες σου λενε οτι οι σημερινοι Ελληνες εχουν αρκετα κοινα σωματικα χαρακτηριστικα με τους αρχαιους Ελληνες.*1Επισης λετε οτι και το DNA Βαλκανιων γειτονων μας εχει πολλα κοινα χαρακτηριστικα με το αντιστοιχο των αρχαιων Ελληνων.
Ελα που τα σωματικα χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον πολιτισμο και με την εθνικη συνειδηση.
Δεν γεννιεσαι Ελληνας γινεσαι Ελληνας.2*Και γινεσαι Ελληνας επειδη μαθαινεις να μιλας Ελληνικα διοτι ζεις σε μια κοινωνια που ειναι Ελληνικη.*2
3*Εαν ησουν στην Γερμανια θα μαθαινες Γερμανικα και δεν πα να λεει το DNA σου οτι θα εχεις το ιδιο υψος με τον Θεμιστοκλη Γερμανος θα εισουν οχι Ελληνας.*3 :8)
ουου, ξες πόσους τέτοιους έχει;

πάρε τώρα την ακόμη πιο μεγάλη πλάκα, καταθέτεις μια άποψη με την οποία όμως διαφωνείς και την ακόμη πιο μεγάλη μεγάλη πλάκα, ότι δεν το παίρνεις χαμπάρι.
Και γιατί δεν το παίρνεις χαμπάρι; γιατί λες μεν 2* δλδ ανθρώπους που όντως μιλάνε πάνω κάτω την ίδια γλώσσα στον ίδιο τόπο (λέω πάνω κάτω γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δε μένει ακριβώς το ίδιο, όλα αλλάζουν με κάποιο τρόπο, ακόμα και ο ίδιος ο τόπος, το άθροισμα της "ενέργειας" να μένει πάνω κάτω :003: το ίδιο και αυτή ας αλλάξει όσες μορφές θέλει ή μάλλον αναγκαστεί :D) που αξιώνει, όπως 1* λες και μόνος σου, να πούμε ότι αυτοί είναι πράγματι πρόγονοι μας αλλά εσύ λες ταυτόχρονα, όχι όχι όχι, δεν είναι.
:smt005:
Γαμάτος είσαι ρε.
To DNA μεταλλάσσεται οταν ειναι να αλλαξει καποια σωματικα προκειμενου να προσαρμοστει ο ανθρωπος στις κλιματικες συνθηκες.Ελα που οι Σλαβοι πριν ερθουν στον Ελλαδικο χωρο ζουσαν σε περιοχες με παρομοιο κλιμα.Επισης παρομοιο κλιμα μετο Ελλαδικο χωρο εχει και η Ιβηρικηγ χερσονησος.Αλλα οι Ιβηρες ποτε δεν ηρθαν στον Ελλαδικο χωρο.Συνεπως τι συμπερασματα βγαζεις για τους προγονους σου. :D
Μαλλον τιποτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 16:26 .

Προσπαθούν νά αποδείξουν οτι είναι τα παιδιά τών πατεράδων τους !!!!!!!

Οι γελοίοι.....

Καί τί έγινε αν είναι κάποιος το πσιδί μιάς πουτάνας ;;;

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

Κι ο Καραισκάκης ελεγε οτι η μάνα του γιά νά τόν γεννησει είχε φαει 100.000 πούτσες....

Καί δεν ντρεπότανε....γιατί είχε αρχίδια.....

Πόσο κόμπλεξ καί ανασφάλεια πρέπει νά έχουν οι γελοίοι σημερινοί Απόγονοι τών τριχών τών αρχιδιών

τού Κλεισθένη τού Περικλέα καί τών αλλων παιδιών ;;;

.
E, πες κι εσύ αυτό που είπε ο Καραϊσκάκης.

Να υπάρχει τουλάχιστον ένας γενναίος στο φόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

zteo έγραψε: 29 Οκτ 2019, 09:09
sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:45
zteo έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:02
1*Το DNA καθοριζει σωματικα χαρακτηριστικα.Οι ερευνες σου λενε οτι οι σημερινοι Ελληνες εχουν αρκετα κοινα σωματικα χαρακτηριστικα με τους αρχαιους Ελληνες.*1Επισης λετε οτι και το DNA Βαλκανιων γειτονων μας εχει πολλα κοινα χαρακτηριστικα με το αντιστοιχο των αρχαιων Ελληνων.
Ελα που τα σωματικα χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον πολιτισμο και με την εθνικη συνειδηση.
Δεν γεννιεσαι Ελληνας γινεσαι Ελληνας.2*Και γινεσαι Ελληνας επειδη μαθαινεις να μιλας Ελληνικα διοτι ζεις σε μια κοινωνια που ειναι Ελληνικη.*2
3*Εαν ησουν στην Γερμανια θα μαθαινες Γερμανικα και δεν πα να λεει το DNA σου οτι θα εχεις το ιδιο υψος με τον Θεμιστοκλη Γερμανος θα εισουν οχι Ελληνας.*3 :8)
ουου, ξες πόσους τέτοιους έχει;

πάρε τώρα την ακόμη πιο μεγάλη πλάκα, καταθέτεις μια άποψη με την οποία όμως διαφωνείς και την ακόμη πιο μεγάλη μεγάλη πλάκα, ότι δεν το παίρνεις χαμπάρι.
Και γιατί δεν το παίρνεις χαμπάρι; γιατί λες μεν 2* δλδ ανθρώπους που όντως μιλάνε πάνω κάτω την ίδια γλώσσα στον ίδιο τόπο (λέω πάνω κάτω γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δε μένει ακριβώς το ίδιο, όλα αλλάζουν με κάποιο τρόπο, ακόμα και ο ίδιος ο τόπος, το άθροισμα της "ενέργειας" να μένει πάνω κάτω :003: το ίδιο και αυτή ας αλλάξει όσες μορφές θέλει ή μάλλον αναγκαστεί :D) που αξιώνει, όπως 1* λες και μόνος σου, να πούμε ότι αυτοί είναι πράγματι πρόγονοι μας αλλά εσύ λες ταυτόχρονα, όχι όχι όχι, δεν είναι.
:smt005:
Γαμάτος είσαι ρε.
To DNA μεταλλάσσεται οταν ειναι να αλλαξει καποια σωματικα προκειμενου να προσαρμοστει ο ανθρωπος στις κλιματικες συνθηκες.Ελα που οι Σλαβοι πριν ερθουν στον Ελλαδικο χωρο ζουσαν σε περιοχες με παρομοιο κλιμα.Επισης παρομοιο κλιμα μετο Ελλαδικο χωρο εχει και η Ιβηρικηγ χερσονησος.Αλλα οι Ιβηρες ποτε δεν ηρθαν στον Ελλαδικο χωρο.Συνεπως τι συμπερασματα βγαζεις για τους προγονους σου. :D
Μαλλον τιποτα.
μεγιστε ζντεο ειδικος στο ντι εν έι τι να πουν οι πανεπιστημιακοι μπροστα στη σοφια σου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

ρε μπας και σας κανουν μαθηματα όπως το παλαι για τον γιαρουζελσκι και το αφγανισταν???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 09:28

Οι γελοίοι.....

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

Κι ο Καραισκάκης ελεγε οτι η μάνα του γιά νά τόν γεννησει είχε φαει 100.000 πούτσες....

Πόσο κόμπλεξ καί ανασφάλεια πρέπει νά έχουν οι γελοίοι σημερινοί Απόγονοι τών τριχών τών αρχιδιών

.

Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ολοι την Γενναιοτητα μας με τον ίδιο (και μη αληθή) για εμας τροπο. Ειμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι φορουμιτες θα αποδειξουν την Γενναιοτητα τους παραδεχομενοι οτι ο Πατέρας τους έριξε 100.000 πουτσες. Άλλωστε, ισότητα των δυο φυλών εχουμε, μπορούμε να φέρνουμε παράδειγμα απο οποιο φύλο μας έρχεται. Την καλημέρα μου στην κυρια με Κ κεφάλαιο, Γαλή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ την 29 Οκτ 2019, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραία πύτισσα η ζωή
run

Οργισμένος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:25

Οι γελοίοι.....

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

.
Μπραβο φιλε. Η πιο σωστη αναρτηση δω μεσα.
βεβαιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ομοιος ομοιω αει πελαζει
run

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:50 Εικόνα
πηγε κιαυτος μπουμπι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 09:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 09:28

Οι γελοίοι.....

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

.

Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ολοι την Γενναιοτητα μας με τον ίδιο (και μη αληθή) για εμας τροπο. Ειμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι φορουμιτες θα αποδειξουν την Γενναιοτητα τους παραδεχομενοι οτι ο Πατέρας τους έριξε 100.000 πουτσες. Άλλωστε, ισότητα των δυο φυλών εχουμε, μπορούμε να φέρνουμε παράδειγμα απο οποιο φύλο μας έρχεται. Την καλημέρα μου στην κυρια με Κ κεφάλαιο, Γαλή
Μα το πραγματικό θέμα δεν είναι η πολυγαμία των οικογενειακών θηλυκών αλλά το dna των εισροών που έχουν δεχθεί. Υποθέτω λοιπόν ότι στις 100.000 εισροών το ποσοστό θα είναι σχετικώς σταθερό. Πολύ περισσότερο αν υπολογισθούν και οι 100.000 εκροών των ανδρικών μελών της οικογένειας. Τα αποτελέσματα των ερευνών αφορούν στα αποτελέσματα αυτού του δούναι και λαβείν και όχι στη διαδικασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:19
Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:06
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:32 ...
Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι
...
ΑΝ, λέω ΑΝ στο υπογραμμισμένο αναφέρεσαι σε μένα, έχω να επαναλάβω αυτό:
Nandros έγραψε: 22 Ιουν 2018, 23:24προσωπικά, στα @@ μου για το πόση σχέση έχω με τους αρχαίους, με μια γιαγιά Αρμένισσα, παππού Μανιάτη με ρίζες κρητικές και τους άλλους δυο από Καλάβρυτα μεριά, που μπορεί/ίσως να είναι και απόγονοι αφομοιωμένων και ελληνόφωνων Μηλίγγων.
Έχω κ γω κατά 1/8 αρμένικες ρίζες πατριώτη.
Συγγενείς της γιαγιάς μου πήγαν στην Γαλλία. Τις προάλλες μου κατέβηκε η ιδέα να βρω τα ίχνη τους. Βρήκα στο ΦΒ 7-8 με κοινό επώνυμο και τους έστειλα μήνυμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πιθανόν να μην έχουν σχέση ή είναι 4η ή 5η γενιά και αγνοούν λεπτομέρειες για τους μακρινούς προγόνους τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nandros έγραψε: 29 Οκτ 2019, 16:18
sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:19
Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:06
ΑΝ, λέω ΑΝ στο υπογραμμισμένο αναφέρεσαι σε μένα, έχω να επαναλάβω αυτό:
Έχω κ γω κατά 1/8 αρμένικες ρίζες πατριώτη.
Συγγενείς της γιαγιάς μου πήγαν στην Γαλλία. Τις προάλλες μου κατέβηκε η ιδέα να βρω τα ίχνη τους. Βρήκα στο ΦΒ 7-8 με κοινό επώνυμο και τους έστειλα μήνυμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πιθανόν να μην έχουν σχέση ή είναι 4η ή 5η γενιά και αγνοούν λεπτομέρειες για τους μακρινούς προγόνους τους.
.
Εμένα πάλι οι δικές μου πληροφορίες περιορίζονται στις μαρτυρίες της μεγαλύτερης θείας μου από την πλευρά της μητέρας μου ότι μία από τις γιαγιάδες μας ήταν Αρμένισσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

seismic έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:39
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:24
seismic έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:28 Αν δεν πιστέψουμε την ιστορία μας και δεν κατανοήσουμε τα διδάγματά της, σε λίγο θα έχουμε πρόεδρο τον Ερντογάν.

.

Νά πιστέψουμε τίς μαλακίες περί DNA τού κάθε μαλάκα ;;;

Χρόνια φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών το ανώτερο ιδρυμα στή χώρα ότι τό DNA

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΉ ΣΚΕΨΗ.....

Και τη μαλακία που μάς δέρνει....

Αλλά οι κωλονεοβιολόγοι μάς λένε ότι έχουν όλα τά χαρακτηριστικά τού Κλασσικού Ελληνα....μή κλάσω

Εκλασα.....

Στήν " ιστορία " παίζει μεγάλη αποσιώπηση.....αδιάκοπη στούς αιώνες.....

.
Δεν ξέρω αν το dna έχει σχέση με τον εγκέφαλο και την σκέψη, ξέρω όμως ότι σαν μικρή χώρα που είμαστε αν δεν έχουμε εθνικό ιστορικό φρόνιμα και δεν είμαστε ενωμένοι θα μας σβήσουν από τον χάρτη. Οι τριακόσιοι του Λεωνίδα πρέπει να γίνουν 30 000 000 μέσα μας και αν δεν υπάρχουν πρέπει να τους εφεύρουμε.

Φιλε αυτό δεν ισχύει
Ότι είμαστε λίγοι δεν το διαφωνεί κανεις . Ότι νιώθεις Έλληνας κανεις δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο . Υπάρχουν όμως διευκολύνσεις για να μπορείς να χαίρεσαι που νιώθεις Έλληνας : είναι η δημοκρατία ( έως ασυδοσία ) στην οποία ζεις, είναι η (στραπατσαρισμένη ) παιδεία που έλαβες κι σε ευνούχιζε να μαθεις αρχαία και Λατινικά και γαλλικά και αγγλικα και γερμανικά , είναι ότι το διαβατηριο σου δεν απορρίπτεται από σχεδόν πουθενά , είναι ένα καρο λόγοι.
Όλα αυτά δεν βασίζονται στο dna γιατί κατά βάση έτσι είμαστε ξεχωριστοί .
- οι Πακιστανοί που έρχονται θέλουν να επωφεληθούν και να γυρίσουν πίσω
- οι Σύριοι θέλουν να ζήσουν (γτ σκοτώνονται )
- οι Αιγύπτιοι θέλαν λεφτά για να φτιάξουν τη ζωή τους στην Αίγυπτο
- οι Κινέζοι θέλουν λεφτά και ευρωπαϊκό διαβατηριο
....

Καλώς ή κακώς , κανεις δεν χαρίζει λεφτά όπως οι ελς. :)
Αν αυτό αλλάξει ( το δημόσιο πάρει μπρος, δεν σπαταλάει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - όχι ότι αλλά δημόσια συστήματα δεν σπαταλανε ) τότε μιλάμε για επαναπροσδιορισμό τι είναι στο τώρα ελ.

DNA δεν είναι που να χτυπιέστε . :)
Και για αυτό να είστε περήφανοι που δεν το συζητάμε παρά έξω .
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

run έγραψε: 29 Οκτ 2019, 09:35
Οργισμένος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:25

Οι γελοίοι.....

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

.
Μπραβο φιλε. Η πιο σωστη αναρτηση δω μεσα.
βεβαιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ομοιος ομοιω αει πελαζει
Βαλε για λιγο το κεφαλι μεσα σε κουβα με νερο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

lyna έγραψε: 29 Οκτ 2019, 16:47
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:24

.

Νά πιστέψουμε τίς μαλακίες περί DNA τού κάθε μαλάκα ;;;

Χρόνια φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών το ανώτερο ιδρυμα στή χώρα ότι τό DNA

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΉ ΣΚΕΨΗ.....

Και τη μαλακία που μάς δέρνει....

Αλλά οι κωλονεοβιολόγοι μάς λένε ότι έχουν όλα τά χαρακτηριστικά τού Κλασσικού Ελληνα....μή κλάσω

Εκλασα.....

Στήν " ιστορία " παίζει μεγάλη αποσιώπηση.....αδιάκοπη στούς αιώνες.....

.
Δεν ξέρω αν το dna έχει σχέση με τον εγκέφαλο και την σκέψη, ξέρω όμως ότι σαν μικρή χώρα που είμαστε αν δεν έχουμε εθνικό ιστορικό φρόνιμα και δεν είμαστε ενωμένοι θα μας σβήσουν από τον χάρτη. Οι τριακόσιοι του Λεωνίδα πρέπει να γίνουν 30 000 000 μέσα μας και αν δεν υπάρχουν πρέπει να τους εφεύρουμε.

Φιλε αυτό δεν ισχύει
Ότι είμαστε λίγοι δεν το διαφωνεί κανεις . Ότι νιώθεις Έλληνας κανεις δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο . Υπάρχουν όμως διευκολύνσεις για να μπορείς να χαίρεσαι που νιώθεις Έλληνας : είναι η δημοκρατία ( έως ασυδοσία ) στην οποία ζεις, είναι η (στραπατσαρισμένη ) παιδεία που έλαβες κι σε ευνούχιζε να μαθεις αρχαία και Λατινικά και γαλλικά και αγγλικα και γερμανικά , είναι ότι το διαβατηριο σου δεν απορρίπτεται από σχεδόν πουθενά , είναι ένα καρο λόγοι.
....

Αν αυτό αλλάξει ( το δημόσιο πάρει μπρος, δεν σπαταλάει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - όχι ότι αλλά δημόσια συστήματα δεν σπαταλανε ) τότε μιλάμε για επαναπροσδιορισμό τι είναι στο τώρα ελ.

lyna συμφωνώ σε όλα εκτός την τελευταία παράγραφο.
Δεν είναι τυχαίο που απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους.
Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα των αρχαίων χρόνων και η Ελλάδα του σήμερα που σταμάτησε τον οθωμανικό πολιτισμό να επεκταθεί στην Ευρώπη η Ευρώπη δεν θα είχε δυτικό πολιτισμό σήμερα αλλά οθωμανικό.
Δεν είναι τυχαίο που σήμερα το 2% των μεγάλων επιστημόνων παγκοσμίως έχει Ελληνικές ρίζες αν και ήμαστε μόλις 10000000 που δεν είναι τίποτα μπροστά στα 7,5 δις του παγκόσμιου πληθυσμού.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

seismic έγραψε: 29 Οκτ 2019, 17:06

Φιλε αυτό δεν ισχύει
....

Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα των αρχαίων χρόνων και η Ελλάδα του σήμερα που σταμάτησε τον οθωμανικό πολιτισμό να επεκταθεί στην Ευρώπη η Ευρώπη δεν θα είχε δυτικό πολιτισμό σήμερα αλλά οθωμανικό.
Δεν είναι τυχαίο που σήμερα το 2% των μεγάλων επιστημόνων παγκοσμίως έχει Ελληνικές ρίζες αν και ήμαστε μόλις 10000000 που δεν είναι τίποτα μπροστά στα 7,5 δις του παγκόσμιου πληθυσμού.
Να το πω διαφορετικά :
Εμείς : 10 εκ, ερχόμαστε Αμερικη, παίρνουμε θέσεις ανώτερες , παίρνουμε και το αμερικανικό διαβατηριο , βραβευόμαστε σαν Έλληνες .
Ινδοί: 1.2 δις , έρχονται Αμερική, παίρνουν ανώτερες θέσεις , αποζητανε το αμερικανικό διαβατηριο για να αφήσουν πίσω το Ινδικό γιατί δεν μπορούν στο δικτατορικό τους καθεστώς να έχουν διπλή υπηκοότητα , βραβεύονται σαν Αμερικανοί .

Κανεις δεν είναι Αμερικανός από τους δυο.
Δεν ξέρω αν το νιώθετε στο πετσί σας ότι είστε ελεύθεροι από το ελ πολυαγαπημένο μπουρδελο να νιώθετε ελς.
~~¥~~
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

lyna έγραψε: 29 Οκτ 2019, 17:13
seismic έγραψε: 29 Οκτ 2019, 17:06

Φιλε αυτό δεν ισχύει
....

Να το πω διαφορετικά :
Εμείς : 10 εκ, ερχόμαστε Αμερικη, παίρνουμε θέσεις ανώτερες , παίρνουμε και το αμερικανικό διαβατηριο , βραβευόμαστε σαν Έλληνες .
Ινδοί: 1.2 δις , έρχονται Αμερική, παίρνουν ανώτερες θέσεις , αποζητανε το αμερικανικό διαβατηριο για να αφήσουν πίσω το Ινδικό γιατί δεν μπορούν στο δικτατορικό τους καθεστώς να έχουν διπλή υπηκοότητα , βραβεύονται σαν Αμερικανοί .

Κανεις δεν είναι Αμερικανός από τους δυο.
Δεν ξέρω αν το νιώθετε στο πετσί σας ότι είστε ελεύθεροι από το ελ πολυαγαπημένο μπουρδελο να νιώθετε ελς.
Όλες οι έρευνες που έγιναν από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη τεκμηριώνουν απόλυτα τη γενετική συνέχεια και συνοχή του Ελληνικού πληθυσμού από την αρχαιότητα (και από την νεολιθική εποχή) μέχρι σήμερα. Οι έρευνες στην Ευρώπη απέδειξαν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ότι όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά οι Έλληνες από τους άλλους λαούς αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στη υπόλοιπη Ευρώπη.
https://www.pronews.gr/epistimes/452149 ... on-arhaion
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”