!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

run έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:43
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:38
run έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:32

εχει όλα τα κυρια χαρακτηριστικα που χαρακτηριζουν τους ελληνες
.

Καί ντρέπεσαι νά μάς τα πείς αγοράκι μου ;;;

Αυτές τίς ασάφειες καί τίς γενικότητες απ αυτούς τίς εμαθες ;;;

Τό ότι μπορεί ενας Νεοέλλην νά έχει τήν κωλοτρυπίδα ή τά μάτια τού Περικλέα ή τού ασχημοΣώκρατες

δέν αμφιβάλω.....είναι βιολογικά....

Χαρακτηριστικά πού αφορούν τό σκατόμυαλο.....τή μαλακία πού μάς δέρνει.....τό τρόπο πολιτικης.....

τόν τρόπο σκέψης τού μαλάκα..... τήν Ακριτική σκέψη.....τή δηθενιά.....τά έργα καί τά ενδιαφέροντα

μπορείς νά μάς πείς ;;;

Θέλεται καί νά συγκριθείται τά ποντίκια μέ τά λιοντάρια....νά σάς βλέπουν ιδιους.....

Γιά λέγε....... :popc:

.
ιδια φαρα ειμαστε οι παλαιοι κι νεοι και οι μεσαιωνικοι

αν εισαι ελληνας ταγρικας

αν εισαι απλα ελληνόφωνος ...

.
Φτυστός είσαι....τι φτυστός δηλαδη.....φτυσμένος καλύτερα.....

Δέ ντρέπεσαι ρέ πόντικα νά συγκρίνεσαι μέ τά λιοντάρια ;;;

Ακούω νά τρίζει τό υπέδαφος....τά κόκκαλα....η ύβρις....η πούτσα πρέπει νάναι μεγάλη....

Φτού σου μή σέ ματιάξω.... ελληναρά μου....εφιάλτη μου....

Γιά τά υπόλοιπα κουβέντα ε ;;;

Για τά χαρακτηριστικά λέω.....

..
acc2dffa1fbd2c0212fc4faf0bd1a57e.jpg
acc2dffa1fbd2c0212fc4faf0bd1a57e.jpg (8.38 KiB) Προβλήθηκε 666 φορές

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Αν δεν αισθάνεστε Έλληνες δεν είσαστε Έλληνες.
Είσαστε δούλοι. Αφήστε εμάς που αισθανόμαστε Έλληνες να υπερασπιστούμε την ιστορία μας
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:57

.

Τό ότι μπορεί ενας Νεοέλλην νά έχει τήν κωλοτρυπίδα ή τά μάτια τού Περικλέα ή τού ασχημοΣώκρατες

Χαρακτηριστικά πού αφορούν τό σκατόμυαλο.....τή μαλακία πού μάς δέρνει.....τό τρόπο πολιτικης.....

τόν τρόπο σκέψης τού μαλάκα..... τήν Ακριτική σκέψη.....τή δηθενιά.....τά έργα καί τά ενδιαφέροντα

μπορείς νά μάς πείς ;;;

Θέλεται καί νά συγκριθείται τά ποντίκια μέ τά λιοντάρια....νά σάς βλέπουν ιδιους.....

.

.

Ακούω νά τρίζει τό υπέδαφος....τά κόκκαλα....η ύβρις....η πούτσα πρέπει νάναι μεγάλη....

..

.
στοχω πει πολλες φορες και μια ακομη δεν πειραζει

μην αποκαλύπτεσαι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:50 Εικόνα
Δεν ξέρω αν το είχε πει ο συγχωρεμένος αλλά πράγματι ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 16:29
:smt038 :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πρώτον, δεν είναι κακό να είναι κάποιος κυριολεκτικά μπάσταρδος, δεύτερον, μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει μπάσταρδος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

.

μπορείς νά μάς πείς ;;;

.

.

..

.
Ένας φίλος ταξίδευε πολύ συχνά στο Νεπάλ για κάποια χρόνια, κι αλλού αλλά είχε φάει κόλλημα με Ινδίες γενικά. Πήγαινε και έμενε για καιρό, γυρνούσε για λίγο και ξανά τα ίδια.
Οι πιο μορφωμένοι από ότι με είπε Ανατολίτες συνήθως τον ρωτούσαν "πως γίνεται εσείς οι Έλληνες που κάνατε και ράνατε και ταξιδεύατε παντού κτλ τώρα να είστε χαμένοι και όλο να συναντάμε Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους και Έλληνα εσένα μόνο πχ" και τους έλεγε "ε τόσες χιλιάδες χρόνια είναι, κάνουμε και κάνα διάλειμμα που και πω".

Γενικά κουλ γιορ τζετς ρε, φορτούσε, κι φορτούσε, μπορεί να μην πάθεις και τίποτα.

.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:06

.

..

.
Ένας φίλος ταξίδευε πολύ συχνά στο Νεπάλ για κάποια χρόνια, κι αλλού αλλά είχε φάει κόλλημα με Ινδίες γενικά. Πήγαινε και έμενε για καιρό, γυρνούσε για λίγο και ξανά τα ίδια.
Οι πιο μορφωμένοι από ότι με είπε Ανατολίτες συνήθως τον ρωτούσαν "πως γίνεται εσείς οι Έλληνες που κάνατε και ράνατε και ταξιδεύατε παντού κτλ τώρα να είστε χαμένοι και όλο να συναντάμε Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους και Έλληνα εσένα μόνο πχ" και τους έλεγε "ε τόσες χιλιάδες χρόνια είναι, κάνουμε και κάνα διάλειμμα που και πω".

Γενικά κουλ γιορ τζετς ρε, φορτούσε, κι φορτούσε, μπορεί να μην πάθεις και τίποτα.
Δεν ειναι θεματα ανάπτυξης έκθεσης ρε πυτε τα ποστ του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ. Τα κενά με τις τελείες συμπληρώνεις απλώς. Άσχετε.
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
sys3x

Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:06
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:32 ...
Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι
...
ΑΝ, λέω ΑΝ στο υπογραμμισμένο αναφέρεσαι σε μένα, έχω να επαναλάβω αυτό:
Nandros έγραψε: 22 Ιουν 2018, 23:24προσωπικά, στα @@ μου για το πόση σχέση έχω με τους αρχαίους, με μια γιαγιά Αρμένισσα, παππού Μανιάτη με ρίζες κρητικές και τους άλλους δυο από Καλάβρυτα μεριά, που μπορεί/ίσως να είναι και απόγονοι αφομοιωμένων και ελληνόφωνων Μηλίγγων.
Έχω κ γω κατά 1/8 αρμένικες ρίζες πατριώτη.
:D

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

zteo έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:02
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:32
zteo έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:16
Δεν ξερω πως το θεωρεις το απογονοι το σιγουρο ειναι οτι η ιστορια με το DNA ειναι γελοια και βαδιζει σε επικινδυνα ναζιστικα μονοπατια.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων ελληνικων φυλλων.Αυτες εχουν πεθανει και απο αυτον τον γεωγραφικο χωρο εχουν περασει χιλιαδες φυλλες που εχουν αφησει το πολιτισμικο και συνειδησιακο αποτυπωμα τους.Το Ελληνικο εθνος και ο νεοελληνικος πολιτισμος ειναι δηιουργημα της ενωσης των φυλλων του Ελλαδικου χωρου που εγινε με την επανασταση του 21.Απλα καποιες απο αυτες τις φυλλες φεραν και καποιες πολιτισμικες παραδοσεις που οι ριζες τους χανονται στην αρχαιοτητα.
Καταλαβαινω οτι οικειοποιηθηκαμε τον Ελληνικο πολιτισμο προκειμενου να επιβεβαιωσουμε την κυριαρχια μας στον Ελλαδικο χωρο.Αυτο μας κανει φορεις της ιστοριας των αρχαιων ελληνων και οχι απογονοι τους.Κατι που το θεωρω θεμιτο αρκει να μην ξεπερναει τα ορια της γελοιοτητας οπως κανουν μερικοι.Εαν λοιπον καποιοι ειναι τοσο συμπλεγματικοι που για να πουν οτι ειναι Ελληνες χρειαζονται να αποδειξουν οτι εχουν προγονο που πολεμησε στην Σαλαμινα εχουν σοβαρο προβλημα με αυτο που ειναι.
Προσωπικα ειμαι 50% Σαρακατσανος,25% Μικρασιατης,25% Μυτηλινιος.Εαν μπορουσα να το ψαξω βαθυτερα ισως να εβρισκα και σλαβικες η τουρκικες ριζες,αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειμαι και ειμαι Ελληνας και ας μην ειχα κανεναν προγονο που να πολεμησε στα Γαυγαμηλα.

Υ.Γ.Τις επιστημες οι αρχαιοι Ελληνες τις πηραν απο Μεσοποταμια. :8)
Η ιστορία με το δνα καλέ μου φίλε γουάναμπι κοθμούνι είναι επιστήμη η οποία βελτιώνει και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον από ότι φαίνεται την καθημερινότητα μας και το ευ ζην μας.

Αυτή η επιστήμη λοιπόν λέει ότι όντως έχουμε οι σημερινοί κάτοικοι αυτού του χώρου άμεση βιολογική σχέση με αυτούς που αποκαλούμε Έλληνες και πολύ σωστά επίσης προγόνους μας γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει πρόγονος.
Όσον αφορά την "καθαρότητα" της φυλής στην οποία ανάφερεσαι δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο στην κυριολεξία του, ούτε είναι θεμιτό ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, οι επιμιξίες γενικά νομίζω ότι είναι κάτι το θεμιτό για τον εμπλουτισμό και την εξέλιξη του είδους μας. Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι οι προβληματικοί της αριστεράς και μετά καμαρώνετε κιόλα σαν γύφτικα σκεπάρνια, είναι αρκετά διασκεδαστικό δε λέω αλλά οκ μέχρι εκεί, πόσο να παίξει κανείς με το πρόβλημα του άλλου.

Το να λες γελοία μια επιστήμη δεν κάνει αυτόματα αυτήν την επιστήμη γελοία αλλά κάποιον άλλον.
:8)
1*Το DNA καθοριζει σωματικα χαρακτηριστικα.Οι ερευνες σου λενε οτι οι σημερινοι Ελληνες εχουν αρκετα κοινα σωματικα χαρακτηριστικα με τους αρχαιους Ελληνες.*1Επισης λετε οτι και το DNA Βαλκανιων γειτονων μας εχει πολλα κοινα χαρακτηριστικα με το αντιστοιχο των αρχαιων Ελληνων.
Ελα που τα σωματικα χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον πολιτισμο και με την εθνικη συνειδηση.
Δεν γεννιεσαι Ελληνας γινεσαι Ελληνας.2*Και γινεσαι Ελληνας επειδη μαθαινεις να μιλας Ελληνικα διοτι ζεις σε μια κοινωνια που ειναι Ελληνικη.*2
3*Εαν ησουν στην Γερμανια θα μαθαινες Γερμανικα και δεν πα να λεει το DNA σου οτι θα εχεις το ιδιο υψος με τον Θεμιστοκλη Γερμανος θα εισουν οχι Ελληνας.*3 :8)
ουου, ξες πόσους τέτοιους έχει;

πάρε τώρα την ακόμη πιο μεγάλη πλάκα, καταθέτεις μια άποψη με την οποία όμως διαφωνείς και την ακόμη πιο μεγάλη μεγάλη πλάκα, ότι δεν το παίρνεις χαμπάρι.
Και γιατί δεν το παίρνεις χαμπάρι; γιατί λες μεν 2* δλδ ανθρώπους που όντως μιλάνε πάνω κάτω την ίδια γλώσσα στον ίδιο τόπο (λέω πάνω κάτω γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δε μένει ακριβώς το ίδιο, όλα αλλάζουν με κάποιο τρόπο, ακόμα και ο ίδιος ο τόπος, το άθροισμα της "ενέργειας" να μένει πάνω κάτω :003: το ίδιο και αυτή ας αλλάξει όσες μορφές θέλει ή μάλλον αναγκαστεί :D) που αξιώνει, όπως 1* λες και μόνος σου, να πούμε ότι αυτοί είναι πράγματι πρόγονοι μας αλλά εσύ λες ταυτόχρονα, όχι όχι όχι, δεν είναι.
:smt005:
Γαμάτος είσαι ρε.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 01:50
Πρώτον, δεν είναι κακό να είναι κάποιος κυριολεκτικά μπάσταρδος, δεύτερον, μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει μπάσταρδος.
Ο ρατσισμός και ο μικροαστισμός δεν κρύβονται, όσο κι αν προσπαθεί κανείς να το παίξει προοδευτικός. Ο μπούμπης της καρδιάς μας, δείχνει εδώ πόσο κακό είναι να έχει γεννηθεί κανείς έξω από γάμο (η κυριολεκτική σημασία του μπάσταρδου). Όσο για την μεταφορική σημασία του μπάσταρδου, θα ήθελα να μας εξηγήσει τι σημαίνει γι' αυτός «γνήσιος» και σε ποια πληθυσμιακή ομάδα ταιριάζει αυτός ο καθόλου ρατσιστικός και καθόλου αντιεπιστημονικός και αντίθετος στην πραγματικότητα χαρακτηρισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

UGA ρε , και όποιος το έπιασε 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 01:50
Εγω εγραψα κατι αλλα περασε απαρατηρητο δεν πειραζει ομως το κουοταρω για να το εμπεδωσετε γιατι απαντηση
δεν πηρα.
plouf έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:51
lyna έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:42
seismic έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:28 Αν δεν πιστέψουμε την ιστορία μας και δεν κατανοήσουμε τα διδάγματά της, σε λίγο θα έχουμε πρόεδρο τον Ερντογάν.
Η φυλή είναι η Καυκάσια, όχι η εθνότητα
Οι Τούρκοι δεν είναι καυκασιοι
Δεν ξερω τι ειναι οι Τουρκοι αλλα οσο καλη προθεση και να εχω δεν μπορω να μην δω τον Ηλια Κασιδιαρη
σαν Αλγερινο συγγνωμη αλα το δερμα του ειναι φιμε σκουρο.
Τι θελει και χτυπαει τατουαζ με την σβαστικα?Αφου δεν εχει λευκο χρωμα δερματος.
Απο την αλλη δεν λεω το δεχομαι οτι ειναι ελληνας αλλα το ερωτημα που εθεσα παραπανω παραμενει αναπαντητο. :102:
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

sys3x έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:19
Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:06
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:32 ...
Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι
...
ΑΝ, λέω ΑΝ στο υπογραμμισμένο αναφέρεσαι σε μένα, έχω να επαναλάβω αυτό:
Nandros έγραψε: 22 Ιουν 2018, 23:24προσωπικά, στα @@ μου για το πόση σχέση έχω με τους αρχαίους, με μια γιαγιά Αρμένισσα, παππού Μανιάτη με ρίζες κρητικές και τους άλλους δυο από Καλάβρυτα μεριά, που μπορεί/ίσως να είναι και απόγονοι αφομοιωμένων και ελληνόφωνων Μηλίγγων.
Έχω κ γω κατά 1/8 αρμένικες ρίζες πατριώτη.
Εαν είσαι ποντιακής καταγωγής τότε είναι παραπάνω συν γεωργιανες και λαζικες ριζες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”