Καπνιζει. Κανονικα η πιτσα πρεπει να ψηθει εντος 10 λεπτων ή λιγοτερο για να μην στεγνωσει το τυρι και η σαλτσα. Εκει ειναι ολο το μυστικο της νοστιμιας. Στους οικιακους φουρνους ενα κολπο ειναι να προψησουμε τη βαση για 10 λεπτα και μετα να προσθεσουμε τα υλικαFluffy έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:24 Στους πόσους βαθμούς πρέπει να ψήνεται; Γιατί κάποιοι λένε πως το ελαιόλαδο (που βάζω εγώ) δεν αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και γίνεται, ας το πω κομψά, μη κατάλληλο για βρώση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιταλική Πίτσα
-
Ορέστης 35
Re: Ιταλική Πίτσα
- Otto Weininger
Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:12Λατινικής προέλευσης είναι η λέξη.bolek έγραψε: 28 Οκτ 2019, 20:48 εχει πλακα οι ιταλοι να πηραν την ελλ λεξη πιττα και να την προφεορυν πιτσα
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%C ... F%84%CE%B1
.
Από όσες εχω φαει στό Ελλάδα....μόνο η αγριωπή ζύμη τής Ντόμινο κάνει κάποια διαφορά.....
Καί τελευταία χρόνια εχω καταλήξει σέ 2πλη Φέτα ντομάτα κρεμμύδι σουτζούκι μπέικον.....
.
Από όσες εχω φαει στό Ελλάδα....μόνο η αγριωπή ζύμη τής Ντόμινο κάνει κάποια διαφορά.....
Καί τελευταία χρόνια εχω καταλήξει σέ 2πλη Φέτα ντομάτα κρεμμύδι σουτζούκι μπέικον.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Otto Weininger
Ναπολιτανικη εγγύηση ακόμα και στην βόρεια Ιταλία.lyna έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:53Πέθανα ...
Πω ρε οικογενειακό σας γαμω την κακογουστιά μου γαμω εδώ πέρα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα μπορούσα να θυσιάσω το ποσό άσχημα φαίνονται τα φαγητά αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν και χάλια γεύση .Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:55Ναπολιτανικη εγγύηση ακόμα και στην βόρεια Ιταλία.lyna έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:53Πέθανα ...
Τελευταία φορά που έφαγα πίτσα (εδώ ) ήταν το Μάρτιο
Πρέπει να βγάλω φωτό ένα πράγμα ( κομματι) με πράσινη σαλτσα που μου είπαν έχει γεύση πλαστικό .
Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ιταλοί κ εξάγουν όλα τα καλούδια τους .
Κοιτάζω τη φωτό σαν χαζό .
~~¥~~
- Otto Weininger
Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις θα βρεις και εκεί.lyna έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:59Θα μπορούσα να θυσιάσω το ποσό άσχημα φαίνονται τα φαγητά αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν και χάλια γεύση .Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:55Ναπολιτανικη εγγύηση ακόμα και στην βόρεια Ιταλία.lyna έγραψε: 28 Οκτ 2019, 21:53
Πέθανα ...
Τελευταία φορά που έφαγα πίτσα (εδώ ) ήταν το Μάρτιο![]()
Πρέπει να βγάλω φωτό ένα πράγμα ( κομματι) με πράσινη σαλτσα που μου είπαν έχει γεύση πλαστικό .
Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ιταλοί κ εξάγουν όλα τα καλούδια τους .
Οχι την παραδοσιακή αλλά πάντως θα είναι καλή.
- Otto Weininger
Τιμια προσπάθεια. Αλλά μέχρι να φας εκεί που λέω θα παραμένεις παρθένος σε παρέα με πορνοστάρperseus έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:14 Να πανε να γαμηθουν οι ιταλοι.
Τα
Παγουροπιτσα
Οσο ο Αγις μας ελεγε αστεια εφτιαξα την ζυμη και τωρα τσιμπαω ψημενη σε ιταλικο ξυλοφουρνο ,απο τον Marco Archidi
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλή η πίτσα αλλά την αποφεύγω γιατι αλλοιώνει τον πολιτισμό μας.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν φαίνεται και τόσο ωραίο.
Σεμε είναι αυτό από κάτω;
εισαι στον σωστο δρομο!μίστερ μαξ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:38 Καλή η πίτσα αλλά την αποφεύγω γιατι αλλοιώνει τον πολιτισμό μας.
παρελαση πηγες;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι, αλλοιώνουν το πολιτισμό μας οι παρελάσεις.bolek έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:52εισαι στον σωστο δρομο!μίστερ μαξ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:38 Καλή η πίτσα αλλά την αποφεύγω γιατι αλλοιώνει τον πολιτισμό μας.
παρελαση πηγες;![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
μίστερ μαξ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:56Οχι, αλλοιώνουν το πολιτισμό μας οι παρελάσεις.bolek έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:52εισαι στον σωστο δρομο!μίστερ μαξ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 22:38 Καλή η πίτσα αλλά την αποφεύγω γιατι αλλοιώνει τον πολιτισμό μας.
παρελαση πηγες;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-