!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Data για streaming

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Data για streaming

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πράγματι το άλλαξαν, πάει και αυτό το τυράκι, το φάγαμε. :lol:

δεν επηρεάζει τους παλιούς πάντως, δοκίμασα και με αφήνει ακόμα.

https://support.google.com/youtube/answer/2853834?hl=en
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το βασικο ερωτημα ειναι γιατι δε βγαινουν καθαρα τα βιντεο εν κινησει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 00:04 Το βασικο ερωτημα ειναι γιατι δε βγαινουν καθαρα τα βιντεο εν κινησει.
Γιατί εκτός από την ανάλυση μάλλον παίζει ρόλο και το bandwidth. Όταν έχεις σταθερό το κινητό υπάρχει κίνηση μόνο σε μέρος της εικόνας άρα είναι πιο εύκολο να συμπιεστεί η πληροφορία. Όταν κινείσαι αλλάζουν όλα τα pixels άρα πολύ μεγαλύτερος φόρτος για τον κωδικό που αναλαμβάνει την συμπίεση. Και καθώς το διαθέσιμο bandwidth που έχεις τη δεδομένη στιγμή δεν αρκεί φαίνονται όλα με πολλές ατέλειες.
Άβαταρ μέλους
enaon

αν έχει 4γ κάλυψη δεν υπάρχει θέμα χωρητικότητας, δίνει 3.5ΜΒ/sec προς τα πάνω, πιο καλά απο οτι κατεβάζουν οι dsl.

Φαντάζομαι οτι προσπαθεί να τραβήξει βράδυ με μέτριο κινητό, δεν έχει σχέση το ανέβασμα. Αν προσπαθεί με 3γ πάντως έχεις δίκιο, δεν έχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 01:10 αν έχει 4γ κάλυψη δεν υπάρχει θέμα χωρητικότητας, δίνει 3.5ΜΒ/sec προς τα πάνω, πιο καλά απο οτι κατεβάζουν οι dsl.
Όταν κινούμαστε αυτό μένει σταθερό; Χρησιμοποιώ συχνά το κινητό σε μέσα μεταφοράς και ενώ δείχνει σύνδεση 4G μοιάζει να αυξομειώνεται η ταχύτητα στο κατέβασμα σελίδων
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2019, 01:10 Φαντάζομαι οτι προσπαθεί να τραβήξει βράδυ με μέτριο κινητό, δεν έχει σχέση το ανέβασμα.
Μπορεί αλλά με το ίδιο κινητό δεν τραβάει και όταν το έχει σταθερό; Ας μας πει. Μήπως υπάρχει όριο bandwidth από την άλλη μεριά, δηλαδή τον server που δέχεται το stream; Γιατί αν προσπαθήσεις να καταγράψεις video με συγκεκριμένο όριο bandwidth το φαινόμενο της πτώσης της ποιότητας με την αύξηση της πληροφορίας είναι πολύ συνηθισμένο και φανερό.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν επιμένω αλλά οκ, αν θές τέτοια πράγματα επιλέγεις το 4γ μόνιμα, δεν το αφήνεις στην καλή θέληση της κεραίας.

Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ενδιαφέρον, δεν ήξερα. Δηλαδή αν το έχεις μόνιμα 4G και το σήμα δεν επαρκεί τι γίνεται; Πέφτει τελείως η σύνδεση;
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 01:30 Ενδιαφέρον, δεν ήξερα. Δηλαδή αν το έχεις μόνιμα 4G και το σήμα δεν επαρκεί τι γίνεται; Πέφτει τελείως η σύνδεση;
δεν μου έχει τύχει, πάντα έχω 4γ μέσα στην Αθήνα όταν το θέλω. Δεν έχω τηλέφωνο βέβαια εκείνη την ώρα. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 01:30 Ενδιαφέρον, δεν ήξερα. Δηλαδή αν το έχεις μόνιμα 4G και το σήμα δεν επαρκεί τι γίνεται; Πέφτει τελείως η σύνδεση;
Κανονικά ναι έτσι πρέπει, στην πράξη λίγο πολύ κάνουν fallback σε ότι είναι διαθέσιμο. Συνήθως είναι αντίστοιχο με το prefer 4G πού έχουν κάποιες συσκευές.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
enaon

όχι δεν κάνει fallback αν έχεις επιλέξει λτε μόνο, και στην πράξη δεν χάνεις το σήμα, έχω 4γ εκεί που τα ιφονε χάνουν και το 3γ. Αλλά δεν έχω τηλέφωνο, πρέπει να υποστηρίζει volte το κινητό και το δίκτυο για να περάσει η κλήση, νομίζω το κάνει μόνο η κοσμοτέ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”