Η εμπειρία δείχνει ότι ένα καλό φαγητό , το καλό σεξ, το διάβασμα κτλ για να γίνουν αντικειμενικά σωστά πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές . Επίκτητες . Δλδ τις μαθαίνεις . Δεν γεννιεσαι έτσι απλά "γονέας".Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?
Κάνουν όλοι πολύ και καλό σεξ?
Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για αθλητική ζωή?
Κάνουν όλοι για διάβασμα και μελέτες?
..............................................
Κάνουν όλοι για γονείς?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
~~¥~~
για χειρωνακτική εργασία?[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:00ναι, αρκεί να θέλουν.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?
Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
για το στρατό?
για απιστίες?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
μιλάω για τη ζωή του γονέα
το να κάνεις απλά παιδί, να γίνεις γονιός δηλαδή
είναι το μόνο εύκολο
όπως προαναφέρθηκε
το να κάνεις απλά παιδί, να γίνεις γονιός δηλαδή
είναι το μόνο εύκολο
όπως προαναφέρθηκε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
[42]
και ποιος θα κρίνει αν κάποιος θέλει παιδί ή θέλει να γίνει γονέας;
αντικειμενικά δεν κάνουν όλοι για γονείς[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:16 και ποιος θα κρίνει αν κάποιος θέλει παιδί ή θέλει να γίνει γονέας;
δεν έχεις παραδείγματα γύρω σου?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
[42]
ναι μωρέ το ξέρω. υπάρχουν και επικίνδυνοι γονείς που χάνουν την επιμέλεια κλπ. αλλά μην το γενικεύουμε.
αν δεν θες παιδί, καλά κάνεις, αλλά δεν μπορεί να βγάλεις και κάποια γενική θεωρία βάσιμη και αντικειμενική γύρω από αυτό.
-
fagano3
Mπορει ολοι να μην κανουν για γονεις αλλα εσυ το πιο πιθανον ειναι να κανεις.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?
Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
Εαν δεν μας κρυβεις καποιο τρομερο μυστικο εισαι απο τις ιδανικοτερες περιπτωσεις για να γινεις σωστος γονιος.
Καλο παιδι εισαι,μορφωμενος,εργατικος,με αξιοπρεπη δουλεια κλπ κλπ.
Αν δεν κανεις εσυ για γονιος ποιος θα κανει;
Μην περιμενεις να ειναι ονειρο ζωης χωρις να εχεις γινει πρωτα, ιδιως αν εισαι ανδρας.
Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.
Μετα αρχιζει η κατηφορα , οι φιλοι σου παντρευονται, εσυ δεν εισαι ο Χιου Χεφνερ και ζεις Ελλαδα.
Ηρθε ο καιρος να παντρευτεις.Καλυτερα τωρα παρα μετα που θα πεσει η μετοχη σου και οι αντοχες σου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τωρα πως φτασαμε μεχρι εδω δεν θυμαμαι ,αλλα εαν μπορεις και δεν κανεις ουσιαστικα τιμωρεις τον εαυτο σου .hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:23Δεν γκρινιάζω, είπα ότι είναι το λογικό οι κάτοικοι μιας χώρας να μοιράζονται τα οικονομικά βάρη. Απλά θεωρώ αισχρή την υπόνοια «τιμωρίας» που περιέχει η πρότασή σου.perseus έγραψε: 30 Μάιος 2018, 07:30ρε συ ειτε τα πληρωσεις εμμεσα η αμεσα το ιδιο ειναι και εγω δεν αρρωστησα να απασχολησω το συστημα υγειας η δεν σπουδασα λλα δεν γκρινιαζω για τους αλλους που αρρωσταινουν η σπουδαζουν.Απλή λογική είναι να δοθεί όνομα σε έναν φόρο που πληρώνουμε; Μυστήρια τα λες, γέροντα.
Μου θυμιζεις μια φιλη μου η οποια εχει κανει τις επιλογες της αλλα ειναι και εξπερ πανω στις σχεσεις και στα παιδια χωρις να εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Οφειλω να ομολογησ οτι τα αποτελεσματα στο πολλ ειναι εντυπωσιακα
fagano3 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:22
Mπορει ολοι να μην κανουν για γονεις αλλα εσυ το πιο πιθανον ειναι να κανεις.
Εαν δεν μας κρυβεις καποιο τρομερο μυστικο εισαι απο τις ιδανικοτερες περιπτωσεις για να γινεις σωστος γονιος.
Καλο παιδι εισαι,μορφωμενος,εργατικος,με αξιοπρεπη δουλεια κλπ κλπ.
Αν δεν κανεις εσυ για γονιος ποιος θα κανει;
Μην περιμενεις να ειναι ονειρο ζωης χωρις να εχεις γινει πρωτα, ιδιως αν εισαι ανδρας.
Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.
Μετα αρχιζει η κατηφορα , οι φιλοι σου παντρευονται, εσυ δεν εισαι ο Χιου Χεφνερ και ζεις Ελλαδα.
Ηρθε ο καιρος να παντρευτεις.Καλυτερα τωρα παρα μετα που θα πεσει η μετοχη σου και οι αντοχες σου.
Καπου εκεί στα 40 έχουμε βρεί επιτέλους το καλό και ωραίο αλλο μας μισό - καμια δεκαπενταετια νεότερο - και νοικοκυρευόμαστε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ισχύει ότι τις περισσότερες φορές, αυτοί που το σκέφτονται πολύ και δε θέλουν λόγω ευθύνης κλπ θα γίνονταν καλοί γονείς.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
με την καμμια κοριτσι ,αμα το σκεφτεται πολυ να αγορασει σκυλο.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:42 Ισχύει ότι τις περισσότερες φορές, αυτοί που το σκέφτονται πολύ και δε θέλουν λόγω ευθύνης κλπ θα γίνονταν καλοί γονείς.
επισης καλα θα ηταν να γνωριζαμε στο πολλ ανδρες γυναικες τι ψηφισαν.
Τελικα εχει δικιο ο φιλος μου ο Στεργιος το μονο που υπαρχει ειναι το σχεδιο Π ,μαζευονται 3-4 ζευγαρια σε ενα σπιτι και αρχιζουν τις παρτουζες αμα προκυψει και κανενα παιδακι το μεγαλωνουν ολοι μαζι.
-
mec
Μπα είναι στον άνθρωπο. Κι Ελλάδα να έμενα δεν επρόκειτο να κάνω παιδιά. Είμαι αισιόδοξος για τον εαυτό μου, αλλά απαισιόδοξος για τον κόσμο. Μια κοινωνία χαβούζα, μία απέραντη αρένα ανθρωποειδών που ξεσκίζονται. Δεν αξίζει τον κόπο και δεν έχει και νόημα.fagano3 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:22 Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.
- hellegennes
Το ότι είναι επίκτητες δεν σημαίνει ότι όλοι με λίγη καλή θέληση μπορούν να κάνουν τα παραπάνω. Υπάρχουν πράγματα που από μια ηλικία κι έπειτα είναι αδύνατον να τα διδαχτείς ή να τα μάθεις μόνος γιατί προϋποθέτουν να είσαι ήδη στο επίπεδο που προαπαιτείται. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει φτάσει στα 20 και είναι όλα στ' αρχίδια του, δεν κάνει για γονιός.lyna έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:08Η εμπειρία δείχνει ότι ένα καλό φαγητό , το καλό σεξ, το διάβασμα κτλ για να γίνουν αντικειμενικά σωστά πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές . Επίκτητες . Δλδ τις μαθαίνεις . Δεν γεννιεσαι έτσι απλά "γονέας".Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?
Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:42Σαν επιχείρημα δεν παίζει. Οι σημερινοι 80-90αριδες, με παιδιά στα 50-60 μεγαλωμενα ελληνοχριστιανικά, εχουν παει άπαντες σούμπιτοι στα γηροκομεία, πολλοί από αυτούς υγιεστατοι και παρά την θέληση τους. Αν περιμένεις το πλάσμα που θα μεγαλώσει με 40 τατουαζ,80 σκουλαρίκια και με ρευστή αισθηση φύλου και τόπου κατοικίας να σε φροντίσει μετα από μισο αιώνα, κάνεις μια κακή επένδυση.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:06 Να δω ποιος θα σας ξεσκατώνει όταν γίνετε κωλογεροι/καλόγριες
Αν ζούμε μακάρι η αντιγήρανση να έχει προχωρήσει και να υπάρχει και κανα φράγκο στην τσέπη μας. Ως τότε προσέχουμε , 2 Ω3 το πρωι, 1000 mg βιταμινη C έπειτα, μια τζούρα κολλαγονο,λίγο ιπποφαες, 2 μαγνησια το βράδυ, όπως τα λεει ο Θεος Φικιόρης.
Μλκς, είμαι σε εφημερία για τον Ντάντυ (δύσκολα τα μελλούμενα
Πετρούκιε, αναλαμβάνω εγώ το μπέιμπυσιτινγκ σου αύριο μεθάυριο, αν πεθάνεις πριν από μένα σου τάζω και σαρανταλείτουργο μπομπάτο με εγγυημένες αποδόσεις, φθάνει να σε έχω δίπλα μου να παίρνω μάτι καθώς και να μου κληροδότησεις τα άπαντά σου με σπέσιαλ αφιέρωση ιδιόχειρη!
Λοβ για φορεβα!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Υπερκουλτουριάρης
Ουφ μερσυ, μου έφυγε ένα άγχος για το μέλλον. Δατς ε ντηλ.Σουβλίτσα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 04:41
Πετρούκιε, αναλαμβάνω εγώ το μπέιμπυσιτινγκ σου αύριο μεθάυριο, αν πεθάνεις πριν από μένα σου τάζω και σαρανταλείτουργο μπομπάτο με εγγυημένες αποδόσεις, φθάνει να σε έχω δίπλα μου να παίρνω μάτι καθώς και να μου κληροδότησεις τα άπαντά σου με σπέσιαλ αφιέρωση ιδιόχειρη!
Λοβ για φορεβα!![]()
Στα άλλα και του άμεσου παρόντος, ευχομαι το καλύτερο στο μέτρο του δυνατου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης