!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Childfree Life

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε παιδιά;

1) Ναι, έχω και δε θα το άλλαζα με τίποτα
29
39%
2) Ναι, έχω αλλά δεν είχα υπολογίσει το ζόρι, ίσως αν είχα τώρα επιλογή να μην έκανα
3
4%
3) Όχι δεν έχω αλλά θέλω να κάνω
20
27%
4) Όχι δεν έχω και ούτε θέλω να κάνω
23
31%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
lyna

Re: The Childfree Life

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?

Κάνουν όλοι πολύ και καλό σεξ?
Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για αθλητική ζωή?
Κάνουν όλοι για διάβασμα και μελέτες?
..............................................
Κάνουν όλοι για γονείς?
Η εμπειρία δείχνει ότι ένα καλό φαγητό , το καλό σεξ, το διάβασμα κτλ για να γίνουν αντικειμενικά σωστά πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές . Επίκτητες . Δλδ τις μαθαίνεις . Δεν γεννιεσαι έτσι απλά "γονέας".
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:00
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 18:57 Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν κάνουν όλοι για όλα?

Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
ναι, αρκεί να θέλουν.
για χειρωνακτική εργασία?
για το στρατό?
για απιστίες?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

μιλάω για τη ζωή του γονέα
το να κάνεις απλά παιδί, να γίνεις γονιός δηλαδή
είναι το μόνο εύκολο
όπως προαναφέρθηκε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

και ποιος θα κρίνει αν κάποιος θέλει παιδί ή θέλει να γίνει γονέας;
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:16 και ποιος θα κρίνει αν κάποιος θέλει παιδί ή θέλει να γίνει γονέας;
αντικειμενικά δεν κάνουν όλοι για γονείς
δεν έχεις παραδείγματα γύρω σου?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:18
[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:16 και ποιος θα κρίνει αν κάποιος θέλει παιδί ή θέλει να γίνει γονέας;
αντικειμενικά δεν κάνουν όλοι για γονείς
δεν έχεις παραδείγματα γύρω σου?
ναι μωρέ το ξέρω. υπάρχουν και επικίνδυνοι γονείς που χάνουν την επιμέλεια κλπ. αλλά μην το γενικεύουμε.
αν δεν θες παιδί, καλά κάνεις, αλλά δεν μπορεί να βγάλεις και κάποια γενική θεωρία βάσιμη και αντικειμενική γύρω από αυτό.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
Mπορει ολοι να μην κανουν για γονεις αλλα εσυ το πιο πιθανον ειναι να κανεις.

Εαν δεν μας κρυβεις καποιο τρομερο μυστικο εισαι απο τις ιδανικοτερες περιπτωσεις για να γινεις σωστος γονιος.

Καλο παιδι εισαι,μορφωμενος,εργατικος,με αξιοπρεπη δουλεια κλπ κλπ.

Αν δεν κανεις εσυ για γονιος ποιος θα κανει;

Μην περιμενεις να ειναι ονειρο ζωης χωρις να εχεις γινει πρωτα, ιδιως αν εισαι ανδρας.

Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.

Μετα αρχιζει η κατηφορα , οι φιλοι σου παντρευονται, εσυ δεν εισαι ο Χιου Χεφνερ και ζεις Ελλαδα.

Ηρθε ο καιρος να παντρευτεις.Καλυτερα τωρα παρα μετα που θα πεσει η μετοχη σου και οι αντοχες σου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:23
perseus έγραψε: 30 Μάιος 2018, 07:30
Απλή λογική είναι να δοθεί όνομα σε έναν φόρο που πληρώνουμε; Μυστήρια τα λες, γέροντα.
ρε συ ειτε τα πληρωσεις εμμεσα η αμεσα το ιδιο ειναι και εγω δεν αρρωστησα να απασχολησω το συστημα υγειας η δεν σπουδασα λλα δεν γκρινιαζω για τους αλλους που αρρωσταινουν η σπουδαζουν.
Δεν γκρινιάζω, είπα ότι είναι το λογικό οι κάτοικοι μιας χώρας να μοιράζονται τα οικονομικά βάρη. Απλά θεωρώ αισχρή την υπόνοια «τιμωρίας» που περιέχει η πρότασή σου.
Τωρα πως φτασαμε μεχρι εδω δεν θυμαμαι ,αλλα εαν μπορεις και δεν κανεις ουσιαστικα τιμωρεις τον εαυτο σου .
Μου θυμιζεις μια φιλη μου η οποια εχει κανει τις επιλογες της αλλα ειναι και εξπερ πανω στις σχεσεις και στα παιδια χωρις να εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Οφειλω να ομολογησ οτι τα αποτελεσματα στο πολλ ειναι εντυπωσιακα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

fagano3 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:22

Mπορει ολοι να μην κανουν για γονεις αλλα εσυ το πιο πιθανον ειναι να κανεις.

Εαν δεν μας κρυβεις καποιο τρομερο μυστικο εισαι απο τις ιδανικοτερες περιπτωσεις για να γινεις σωστος γονιος.

Καλο παιδι εισαι,μορφωμενος,εργατικος,με αξιοπρεπη δουλεια κλπ κλπ.

Αν δεν κανεις εσυ για γονιος ποιος θα κανει;

Μην περιμενεις να ειναι ονειρο ζωης χωρις να εχεις γινει πρωτα, ιδιως αν εισαι ανδρας.

Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.

Μετα αρχιζει η κατηφορα , οι φιλοι σου παντρευονται, εσυ δεν εισαι ο Χιου Χεφνερ και ζεις Ελλαδα.

Ηρθε ο καιρος να παντρευτεις.Καλυτερα τωρα παρα μετα που θα πεσει η μετοχη σου και οι αντοχες σου.
:smt023

Καπου εκεί στα 40 έχουμε βρεί επιτέλους το καλό και ωραίο αλλο μας μισό - καμια δεκαπενταετια νεότερο - και νοικοκυρευόμαστε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ισχύει ότι τις περισσότερες φορές, αυτοί που το σκέφτονται πολύ και δε θέλουν λόγω ευθύνης κλπ θα γίνονταν καλοί γονείς.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:42 Ισχύει ότι τις περισσότερες φορές, αυτοί που το σκέφτονται πολύ και δε θέλουν λόγω ευθύνης κλπ θα γίνονταν καλοί γονείς.
με την καμμια κοριτσι ,αμα το σκεφτεται πολυ να αγορασει σκυλο.

επισης καλα θα ηταν να γνωριζαμε στο πολλ ανδρες γυναικες τι ψηφισαν.

Τελικα εχει δικιο ο φιλος μου ο Στεργιος το μονο που υπαρχει ειναι το σχεδιο Π ,μαζευονται 3-4 ζευγαρια σε ενα σπιτι και αρχιζουν τις παρτουζες αμα προκυψει και κανενα παιδακι το μεγαλωνουν ολοι μαζι.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

fagano3 έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:22 Χαιρω πολυ ωραια ειναι η εργενικη αντρικη ζωη , ιδιως στην τοπ περιοδο ελκυστικοτητας του που ειναι γυρω στα 35 με 40 για εναν ανδρα, αλλα δεν θα εισαι για παντα 35 με 40.

Μπα είναι στον άνθρωπο. Κι Ελλάδα να έμενα δεν επρόκειτο να κάνω παιδιά. Είμαι αισιόδοξος για τον εαυτό μου, αλλά απαισιόδοξος για τον κόσμο. Μια κοινωνία χαβούζα, μία απέραντη αρένα ανθρωποειδών που ξεσκίζονται. Δεν αξίζει τον κόπο και δεν έχει και νόημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

lyna έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:08

Κάνουν όλοι καλό φαγητό?
Κάνουν όλοι για γονείς?
Η εμπειρία δείχνει ότι ένα καλό φαγητό , το καλό σεξ, το διάβασμα κτλ για να γίνουν αντικειμενικά σωστά πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές . Επίκτητες . Δλδ τις μαθαίνεις . Δεν γεννιεσαι έτσι απλά "γονέας".
Το ότι είναι επίκτητες δεν σημαίνει ότι όλοι με λίγη καλή θέληση μπορούν να κάνουν τα παραπάνω. Υπάρχουν πράγματα που από μια ηλικία κι έπειτα είναι αδύνατον να τα διδαχτείς ή να τα μάθεις μόνος γιατί προϋποθέτουν να είσαι ήδη στο επίπεδο που προαπαιτείται. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει φτάσει στα 20 και είναι όλα στ' αρχίδια του, δεν κάνει για γονιός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:42
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:06 Να δω ποιος θα σας ξεσκατώνει όταν γίνετε κωλογεροι/καλόγριες
Σαν επιχείρημα δεν παίζει. Οι σημερινοι 80-90αριδες, με παιδιά στα 50-60 μεγαλωμενα ελληνοχριστιανικά, εχουν παει άπαντες σούμπιτοι στα γηροκομεία, πολλοί από αυτούς υγιεστατοι και παρά την θέληση τους. Αν περιμένεις το πλάσμα που θα μεγαλώσει με 40 τατουαζ,80 σκουλαρίκια και με ρευστή αισθηση φύλου και τόπου κατοικίας να σε φροντίσει μετα από μισο αιώνα, κάνεις μια κακή επένδυση.
Αν ζούμε μακάρι η αντιγήρανση να έχει προχωρήσει και να υπάρχει και κανα φράγκο στην τσέπη μας. Ως τότε προσέχουμε , 2 Ω3 το πρωι, 1000 mg βιταμινη C έπειτα, μια τζούρα κολλαγονο,λίγο ιπποφαες, 2 μαγνησια το βράδυ, όπως τα λεει ο Θεος Φικιόρης.
:smt005:
Μλκς, είμαι σε εφημερία για τον Ντάντυ (δύσκολα τα μελλούμενα :cry ), διαβάζω επάνω σε κουτσή σεζλονγκ το ποστ, έχω φτιάξει εικόνα με Υπερκοούλ να παρακολουθεί Φικιώρη στην τουβού με την χιλιάρα Cκάλσιουμ στο κολωνάτο στο ενα χέρι και το ατμιστήρι στο άλλο, υψωμένα και τα δύο σπονδή "ΦΙΚΙΩΡΗ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ" -σε ριμίξ για ´Οπερα, και κλαίω μετα δακρύων και λυγμών

Πετρούκιε, αναλαμβάνω εγώ το μπέιμπυσιτινγκ σου αύριο μεθάυριο, αν πεθάνεις πριν από μένα σου τάζω και σαρανταλείτουργο μπομπάτο με εγγυημένες αποδόσεις, φθάνει να σε έχω δίπλα μου να παίρνω μάτι καθώς και να μου κληροδότησεις τα άπαντά σου με σπέσιαλ αφιέρωση ιδιόχειρη!

Λοβ για φορεβα! :hebit:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Σουβλίτσα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 04:41
Πετρούκιε, αναλαμβάνω εγώ το μπέιμπυσιτινγκ σου αύριο μεθάυριο, αν πεθάνεις πριν από μένα σου τάζω και σαρανταλείτουργο μπομπάτο με εγγυημένες αποδόσεις, φθάνει να σε έχω δίπλα μου να παίρνω μάτι καθώς και να μου κληροδότησεις τα άπαντά σου με σπέσιαλ αφιέρωση ιδιόχειρη!

Λοβ για φορεβα! :hebit:
Ουφ μερσυ, μου έφυγε ένα άγχος για το μέλλον. Δατς ε ντηλ. :vp15:
Στα άλλα και του άμεσου παρόντος, ευχομαι το καλύτερο στο μέτρο του δυνατου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”