Άξιος!hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:12 Ναι, εννοείται ότι ήταν παράνομο αυτό που έκανα. Αν περίμενα από τον δήμο θα είχα νερό στην σύνταξη πρώτα. Έχει σπάσει πόδια και χέρια κόσμος και κοσμάκης εκεί πριν το φτιάξω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και αμα σου χωσει κανένα προστιμο ο δήμος?
- Λίνο Βεντούρα
Καλά ρε, μηχανικός άνθρωπος, αφού έκανες που έκανες την δουλειά που δεν ήταν δική σου, γιατί δεν την έκανες σε μεγαλύτερο πλάτος με καλύτερη κλίση;hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:47 Παιδιά, την ράμπα την έκανα κυρίως για τις μαμάδες με τα βρεφικά καροτσάκια. Και την χρησιμοποιούν. Το σκαλοπάτι το έκανα για τους ηλικιωμένους. Πριν ήταν εκείνη η τσιμεντένια αηδία που φτιάχτηκε πριν γεννηθώ. Ζήτησα πολλές φορές από τον δήμο να το φτιάξει κι όλο μου έλεγαν Ναι, Ναι. Ε, στο τέλος το έκανα μόνος μου. Πάντως την χρησιμοποιούν κανονικά την ράμπα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
[font][/font]
Πάντως κούφια η ώρα χέλι αν γίνει τπτ στο σημείο εσενα θα κατηγορησουνhellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:12 Ναι, εννοείται ότι ήταν παράνομο αυτό που έκανα. Αν περίμενα από τον δήμο θα είχα νερό στην σύνταξη πρώτα. Έχει σπάσει πόδια και χέρια κόσμος και κοσμάκης εκεί πριν το φτιάξω.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Μπράβο Χέλη, καλές δουλειές! Συνέχισε δυναμικά!
Έχεις σκεφτεί στο μέλλον να φτιάξετε κοινοπραξία με Γιαννόπουλα κάτι να περάσεις στις μεγάλες μπίζνες με εξαγωγές και τέτοια; Hel-Gian Export LTD.
Έχεις σκεφτεί στο μέλλον να φτιάξετε κοινοπραξία με Γιαννόπουλα κάτι να περάσεις στις μεγάλες μπίζνες με εξαγωγές και τέτοια; Hel-Gian Export LTD.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό είναι το slow down πάνω στη Λαγκαδά. Ακολουθώντας το στενάκι δεξιά θα πέσεις πάνω στον ελληγενή. Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:39Εγώ δεν κατάλαβα ποϋ είναιΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:37 Ρε μαλάκα ελληγενη έχω ψωνίσει από το μαγαζί σου χωρίς να το ξέρω ότι είναι δικό σου. Ο κουμπάρος μου έχει φούρνο λίγο πιο κάτω επί της Λαγκαδα.

- Λίνο Βεντούρα
Όχι ρε μαλάκα, γειτονιά είμαστε όλοι!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:40Αυτό είναι το slow down πάνω στη Λαγκαδά. Ακολουθώντας το στενάκι δεξιά θα πέσεις πάνω στον ελληγενή. Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:39Εγώ δεν κατάλαβα ποϋ είναιΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:37 Ρε μαλάκα ελληγενη έχω ψωνίσει από το μαγαζί σου χωρίς να το ξέρω ότι είναι δικό σου. Ο κουμπάρος μου έχει φούρνο λίγο πιο κάτω επί της Λαγκαδα.
![]()
Στο στενό πιο κάτω είναι ο μπαρμπέρης που κουρευόμουν.
Λοιπόν, πριν που έγραφες για φούρνο/μπουγάτσα στην Λαγκαδά σκέφτηκα πως σε όλο το μήκος της έχει μόνο στο Σταυρουπόλ, και στη Νεάπολη, αλλά δεν το αναγνώρισα από την φώτο.
Κι εγώ έχω ψωνίσει από εκεί ,αλλά πολύ παλιά.
Ο κουμπάρος σου έχει καλό ψωμί.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Ότι ο δήμος θα μου ρίξει πρόστιμο που έφτιαξα ένα πεζοδρόμιο που «φτιάχνει» εδώ και 30 χρόνια.
Πώς θα συνέβαινε αυτό με το προϋπάρχον υλικό;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:15 Καλά ρε, μηχανικός άνθρωπος, αφού έκανες που έκανες την δουλειά που δεν ήταν δική σου, γιατί δεν την έκανες σε μεγαλύτερο πλάτος με καλύτερη κλίση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το καλύτερο. Είναι και καλός οδοντίατρος. Ακριβώς επάνω από τον φούρνο έχει το οδοντιατρείο. Κάτω στο ζαχαροπλαστείο χαλάει τα δόντια των πελατών και επάνω τα φτιάχνει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:59Όχι ρε μαλάκα, γειτονιά είμαστε όλοι!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:40Αυτό είναι το slow down πάνω στη Λαγκαδά. Ακολουθώντας το στενάκι δεξιά θα πέσεις πάνω στον ελληγενή. Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.
![]()
Λοιπόν, πριν που έγραφες για φούρνο/μπουγάτσα στην Λαγκαδά σκέφτηκα πως σε όλο το μήκος της έχει μόνο στο Σταυρουπόλ, και στη Νεάπολη, αλλά δεν το αναγνώρισα από την φώτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 19 Οκτ 2019, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Επίθετο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:40 Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.
Απέναντί μου άνοιξε νέο μπαρμπέρικο, btw. Γυναίκα. Νεαρή. Και το έκανε μέσα γαμάτο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:59 Όχι ρε μαλάκα, γειτονιά είμαστε όλοι!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 19 Οκτ 2019, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Δεν την ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Κάτσε, εσυ έχεις το γωνιακό, είπες, το πρώην φαρμακείο; Πώς θυμάμαι εγώ ένα μανάβικο πιο κάτω, στην ευθεία; Από κει έχω ψωνίσει, παλιά πριν δέκα-και χρόνια.hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:02Επίθετο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:40 Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.![]()
Απέναντί μου άνοιξε νέο μπαρμπέρικο, btw. Γυναίκα. Νεαρή. Και το έκανε μέσα γαμάτο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:59 Όχι ρε μαλάκα, γειτονιά είμαστε όλοι!
- Λίνο Βεντούρα
Ο πατέρας μου πήγαινε παλιά και τον ...συμβούλευε πώς να βελτιώσει το σικαλισιο τουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:02Το καλύτερο. Είναι και καλός οδοντίατρος. Ακριβώς επάνω από τον φούρνο έχει το οδοντιατρείο. Κάτω στο ζαχαροπλαστείο χαλάει τα δόντια των πελατών και επάνω τα φτιάχνει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:59Όχι ρε μαλάκα, γειτονιά είμαστε όλοι!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 22:40
Αυτό είναι το slow down πάνω στη Λαγκαδά. Ακολουθώντας το στενάκι δεξιά θα πέσεις πάνω στον ελληγενή. Σε εκείνη τη γειτονιά ζούσε παλιά μια μεγάλη μου καψούρα η Σοφία που με έφτυσε ανεπανόρθωτα. Την είδα τυχαία πριν πολύ καιρό χόντρυνε και κακογέρασε ενώ εγώ ακόμα είμαι ακμαίος και ομορφόπαιδο. Καλά να πάθεις καργιόλα που δεν με ήθελες.
![]()
Σίγουρα τον ξέρει ο κουμπάρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις