!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
- hellegennes
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
Παιδιά, την ράμπα την έκανα κυρίως για τις μαμάδες με τα βρεφικά καροτσάκια. Και την χρησιμοποιούν. Το σκαλοπάτι το έκανα για τους ηλικιωμένους. Πριν ήταν εκείνη η τσιμεντένια αηδία που φτιάχτηκε πριν γεννηθώ. Ζήτησα πολλές φορές από τον δήμο να το φτιάξει κι όλο μου έλεγαν Ναι, Ναι. Ε, στο τέλος το έκανα μόνος μου. Πάντως την χρησιμοποιούν κανονικά την ράμπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:42Πως σκυβεις άμα σου πέσει το σαπούνι δηλαδή; Εγώ δεν μετραω πηγαινα δέκα χρόνια ενόργανη ,έχω άλλες δυνατότητες. Να φανταστώ ότι γυρνάς την πλάτη στον τοίχο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:16Υπάρχει δηλαδή κάνεις που σηκώνει κιβώτιο σα να του έχει πέσει το σαπούνι;Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:10 Άμα αρχίσεις να σηκώνεις κιβώτια σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας στα εργοστάσια,ξερεις λυγίζοντας τα γόνατά, σφυρά μου.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nero
αυτό μπορεί να αποδειχτεί πιο επικίνδυνο. ΠΟΛΥ επικίνδυνοKiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:42Πως σκυβεις άμα σου πέσει το σαπούνι δηλαδή; Εγώ δεν μετραω πηγαινα δέκα χρόνια ενόργανη ,έχω άλλες δυνατότητες. Να φανταστώ ότι γυρνάς την πλάτη στον τοίχο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:16Υπάρχει δηλαδή κάνεις που σηκώνει κιβώτιο σα να του έχει πέσει το σαπούνι;Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:10 Άμα αρχίσεις να σηκώνεις κιβώτια σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας στα εργοστάσια,ξερεις λυγίζοντας τα γόνατά, σφυρά μου.
νομίζω αυτό που έκανες ήταν παράνομοhellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:47 Παιδιά, την ράμπα την έκανα κυρίως για τις μαμάδες με τα βρεφικά καροτσάκια. Και την χρησιμοποιούν. Το σκαλοπάτι το έκανα για τους ηλικιωμένους. Πριν ήταν εκείνη η τσιμεντένια αηδία που φτιάχτηκε πριν γεννηθώ. Ζήτησα πολλές φορές από τον δήμο να το φτιάξει κι όλο μου έλεγαν Ναι, Ναι. Ε, στο τέλος το έκανα μόνος μου. Πάντως την χρησιμοποιούν κανονικά την ράμπα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και τα καγκελα ποιος τα εβαλε στο πεζοδρομιο?
Τα κάγκελα υπήρχαν και πριν φτιάξει ο Χέλλης αυτά που έφτιαξε, έχει βάλει και φώτο... αμάν ρε!
the end
Μάλλον οι γριές τις γειτονιάς για να πιάνονται . Θα σπασαν κάνα δυό πόδια από πτώση μισού μέτρου που ναι το πεζοδρόμιο.
Χαζομάρα έκαναν, ας έβρισκαν ένα γεροντάκι που έπεσε και έσπασε κανένα γοφό και να έλεγαν ότι έπεσε στο πεζοδρόμιο να έπαιρναν και αποζημίωση.. με μάρτυρες κλπ.Fluffy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:51νομίζω αυτό που έκανες ήταν παράνομοhellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:47 Παιδιά, την ράμπα την έκανα κυρίως για τις μαμάδες με τα βρεφικά καροτσάκια. Και την χρησιμοποιούν. Το σκαλοπάτι το έκανα για τους ηλικιωμένους. Πριν ήταν εκείνη η τσιμεντένια αηδία που φτιάχτηκε πριν γεννηθώ. Ζήτησα πολλές φορές από τον δήμο να το φτιάξει κι όλο μου έλεγαν Ναι, Ναι. Ε, στο τέλος το έκανα μόνος μου. Πάντως την χρησιμοποιούν κανονικά την ράμπα.
Μετά ο δήμος θα έφτιαχνε όλα τα πεζοδρόμια της περιοχής.
the end
Ωραίος!
Ωραίος ξεωραίος αυτό υπήρχε πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί έτσι όπως ήταν... γιατί υπάρχουν οι δήμοι, μόνο για τους φόρους;
the end
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απαγορευεται ομως
Άμα βγάλει καρεκλιτσα στο πεζοδρόμιο μπορεί να τον ζητήσουν και άδεια για τραπεζοκαθίσματα. Παίρνει ο δήμος από πολλές μεριές.
Να σας πω και κάτι που δεν ξέρετε.
Το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σας το πληρώνετε εσείς, πλάκες κλπ Ο δήμος φτιάχνει χωρίς να σε χρεώσει όταν κάνει ανάπλαση.
Ψάξτε το.
the end
- hellegennes
Ναι, εννοείται ότι ήταν παράνομο αυτό που έκανα. Αν περίμενα από τον δήμο θα είχα νερό στην σύνταξη πρώτα. Έχει σπάσει πόδια και χέρια κόσμος και κοσμάκης εκεί πριν το φτιάξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν κάποιος είχε διεκδικήσει τα δικαιώματά του με τον νόμο δεν θα ήσουν αναγκασμένος να το φτιάξεις εσύ.hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:12 Ναι, εννοείται ότι ήταν παράνομο αυτό που έκανα. Αν περίμενα από τον δήμο θα είχα νερό στην σύνταξη πρώτα. Έχει σπάσει πόδια και χέρια κόσμος και κοσμάκης εκεί πριν το φτιάξω.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-