Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γενικα οι ελληνες τοχουν αυτο με το να θεωρουν κτημα τους τον/την συντροφο.
Οπως βλεπω καλα το παμε ακομα.
Ε και εσύ τωρα κτήμα. Βαριά λέξη.
Αλλά αν δεν είναι δικός μου ποιανής θα είναι; Της αλληνής;
Ξύνεις και πληγές
Αυτο ακριβως δεν καταλαβαινεις. Δεν ειναι κανενος. Ανηκει στον εαυτο του,οπως κι εσυ.
Επισης,τα αλλα γινονται για σαρκικη απολαυση και δεν εχει περιεχομενο συναισθηματος οπως η αγαπη κλπ. Δλδ ρε συ το να βλεπεις τον συντροφο σου να καραγουσταρει δεν ειναι καλο; Δεν θες να βλεπεις εναν ανθρωπο που αγαπας να χαιρεται;
Γενικα οι ελληνες τοχουν αυτο με το να θεωρουν κτημα τους τον/την συντροφο.
Οπως βλεπω καλα το παμε ακομα.
Ξύνεις και πληγές
Αυτο ακριβως δεν καταλαβαινεις. Δεν ειναι κανενος. Ανηκει στον εαυτο του,οπως κι εσυ.
Επισης,τα αλλα γινονται για σαρκικη απολαυση και δεν εχει περιεχομενο συναισθηματος οπως η αγαπη κλπ. Δλδ ρε συ το να βλεπεις τον συντροφο σου να καραγουσταρει δεν ειναι καλο; Δεν θες να βλεπεις εναν ανθρωπο που αγαπας να χαιρεται;
Όχι βέβαια .Να χαρεί με άλλη γκόμενα μπροστά μου; Θα περάσει ο χάρος και θα τον ψάχνει
Ξύνεις και πληγές
Όχι βέβαια .Να χαρεί με άλλη γκόμενα μπροστά μου; Θα περάσει ο χάρος και θα τον ψάχνει
Εσενα θα σε χαλουσε μπροστα του να κανεις κατι με εναν αλλο;
Εσενα θα σε χαλουσε μπροστα του να κανεις κατι με εναν αλλο;
Εννοείται και θα με χαλούσε. Κι αν δεν τον χαλούσε αυτόν να με πηδάει άλλος μπροστά του ,πάλι θα του έβγαζα τη ψυχή. Και θα τον χώριζα.