έγραψα το 1/10 απ όσα αισθανόμουνΠάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:05Με έβγαλες από τον κόπο αν και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να το αποδώσω έτσι.
κάτι πρέπει να κάνω με την παραλυσία μου αυτή όταν μεγαλώσω
έγραψα το 1/10 απ όσα αισθανόμουνΠάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:05Με έβγαλες από τον κόπο αν και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να το αποδώσω έτσι.
Α με πλυμένους λέει δηλαδή.

Σιγα ρε! Δεν θα πας επισκεψη στον αρη. Ενα φιλι με μια τυπισσα που πιθανον να εχει και αυτη τετοιες ανησυχιες και τελος.Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:37Too risky.Pedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:28 Εσυ μαρη δεν ηθελες να κανεις μπερθντεϊ γκιφτ στον αντρα σου τριο με μια αλλη γυναικα;
Ε κανε το λοιπον χωρις ενδοιασμους και θα καταλαβεις.
Οπως και να εχει ειναι μια εμπειρια και οπως κι αν νιωσεις θα ειναι εφημερο. Απο την στιγμη που γνωριζεις ηλ τουλαχιστον πιστευεις οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλη ολα τα υπολοιπα ειναι ταμπου και μπουρδες.
με πλυμένες σίγουρα, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και με τα αρσενικά.

Ααααν ποτέ το έκανα ,που δεν παίζει, εγώ αυτό θα πάθαιναPedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:42Σιγα ρε! Δεν θα πας επισκεψη στον αρη. Ενα φιλι με μια τυπισσα που πιθανον να εχει και αυτη τετοιες ανησυχιες και τελος.Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:37Too risky.Pedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:28 Εσυ μαρη δεν ηθελες να κανεις μπερθντεϊ γκιφτ στον αντρα σου τριο με μια αλλη γυναικα;
Ε κανε το λοιπον χωρις ενδοιασμους και θα καταλαβεις.
Οπως και να εχει ειναι μια εμπειρια και οπως κι αν νιωσεις θα ειναι εφημερο. Απο την στιγμη που γνωριζεις ηλ τουλαχιστον πιστευεις οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλη ολα τα υπολοιπα ειναι ταμπου και μπουρδες.
Κλαιν με λιγα λογια. Στο γκιφτ σκεψου οτι ο αντρα σου θα καραγουσταρει. Εννοειται,υστερα κι εσυ. Γιατι θα ειστε υπερκαυλωμενοι,εκτος κι αν ολο αυτο το παρεις αρνητικα (τυπους ζηλεψεις κλπ). Διαφορετικα θα περασεις εμμορφα![]()
Κι ανποτε θελησετε να βαλετε περισσοτερο αλατι,φερτε και αντρα ,οπως επισης και κουατρετο με αλλο ζευγαρι.
Αφου ρε γκερ εχεις πηξει και ψαχνεσε γιατι απλα δεν δοκιμαζεις να ξεμπερδευεις; Α; Τι ακριβως φοβασαι; Μην σου αρεσει;
Γιατί ρε; Άμα αλλάξεις σκελετό στα γυαλιά κουκλάκι θα είσαι;elchav έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:46με πλυμένες σίγουρα, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και με τα αρσενικά.
Δεν μπορώ πως αυτός
θα σε ενεπνέε ερωτικά![]()
Αυτό του έγραψα κι εγώ και δεν καταλαβαίνει.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:48Ααααν ποτέ το έκανα ,που δεν παίζει, εγώ αυτό θα πάθαιναPedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:42Σιγα ρε! Δεν θα πας επισκεψη στον αρη. Ενα φιλι με μια τυπισσα που πιθανον να εχει και αυτη τετοιες ανησυχιες και τελος.
Κλαιν με λιγα λογια. Στο γκιφτ σκεψου οτι ο αντρα σου θα καραγουσταρει. Εννοειται,υστερα κι εσυ. Γιατι θα ειστε υπερκαυλωμενοι,εκτος κι αν ολο αυτο το παρεις αρνητικα (τυπους ζηλεψεις κλπ). Διαφορετικα θα περασεις εμμορφα![]()
Κι ανποτε θελησετε να βαλετε περισσοτερο αλατι,φερτε και αντρα ,οπως επισης και κουατρετο με αλλο ζευγαρι.
Αφου ρε γκερ εχεις πηξει και ψαχνεσε γιατι απλα δεν δοκιμαζεις να ξεμπερδευεις; Α; Τι ακριβως φοβασαι; Μην σου αρεσει;αν δεν τον χώριζα μετά θα του έβγαζα την ψυχή που γουσταρε.
Ναι ξέρω πρέπει να τα διαχειρίζομαι αλλιώς πιο σουηδικά, αλλά εμένα έτσι μου βγαίνει![]()
Και εσύ Ελληνίδα ε;Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:52Αυτό του έγραψα κι εγώ και δεν καταλαβαίνει.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:48Ααααν ποτέ το έκανα ,που δεν παίζει, εγώ αυτό θα πάθαιναPedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:42
Σιγα ρε! Δεν θα πας επισκεψη στον αρη. Ενα φιλι με μια τυπισσα που πιθανον να εχει και αυτη τετοιες ανησυχιες και τελος.
Αφου ρε γκερ εχεις πηξει και ψαχνεσε γιατι απλα δεν δοκιμαζεις να ξεμπερδευεις; Α; Τι ακριβως φοβασαι; Μην σου αρεσει;αν δεν τον χώριζα μετά θα του έβγαζα την ψυχή που γουσταρε.
Ναι ξέρω πρέπει να τα διαχειρίζομαι αλλιώς πιο σουηδικά, αλλά εμένα έτσι μου βγαίνει![]()
Βρε σεις με μπερδευετε. Θα ζηλεψεις που θα σε βλεπει ο αντρας σου που φιλιεσε με μια αλλη τυπισσα και εν τελει εσενα θα πηδηξει;Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:52Αυτό του έγραψα κι εγώ και δεν καταλαβαίνει.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:48Ααααν ποτέ το έκανα ,που δεν παίζει, εγώ αυτό θα πάθαιναPedro έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:42
Σιγα ρε! Δεν θα πας επισκεψη στον αρη. Ενα φιλι με μια τυπισσα που πιθανον να εχει και αυτη τετοιες ανησυχιες και τελος.
Γενικα οι ελληνες τοχουν αυτο με το να θεωρουν κτημα τους τον/την συντροφο.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:56Και εσύ Ελληνίδα ε;Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:52Αυτό του έγραψα κι εγώ και δεν καταλαβαίνει.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:48
Ααααν ποτέ το έκανα ,που δεν παίζει, εγώ αυτό θα πάθαινααν δεν τον χώριζα μετά θα του έβγαζα την ψυχή που γουσταρε.
![]()
Θα μας φύγει η απορία για το ποιοι κάνουν τρίο στο τιντερ;jason έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:59 Μπείτε στο tinder, γράψτε για τρίο και μην το πολυσκεφτεστε
99% κάνα μπαζο θα ναι αλλά θα σας φύγει η απορία
Ε και εσύ τωρα κτήμα. Βαριά λέξη.
Σώπα καημένε.