Εκεί που πηγαίνει το μυαλό σου είναι συνήθως όταν τρως κ χανεις κιλά, όχι όταν ξέρεις ότι δεν τρως κ χανεις .perseus έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:41Φιλε 9 χρονια στενοχωριεμαι του θανατα , κιλά εχασα απο τρελλη δουλειά η τρελλη πεινα , άσε τις εξυπναδες και πηγαινε να κανεις εξετασεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;
Re: Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;
~~¥~~
Σουπες! Μονο σουπες!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οχι απαραιτηταlyna έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:48Εκεί που πηγαίνει το μυαλό σου είναι συνήθως όταν τρως κ χανεις κιλά, όχι όταν ξέρεις ότι δεν τρως κ χανεις .perseus έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:41Φιλε 9 χρονια στενοχωριεμαι του θανατα , κιλά εχασα απο τρελλη δουλειά η τρελλη πεινα , άσε τις εξυπναδες και πηγαινε να κανεις εξετασειςΠάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:23
Στεναχώρια είναι ρε συ, αλλά και πάλι αν σου πω γιατί πάλι θα πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό, οπότε χέσ ' το.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σου ειπα άσε τις εξυπνάδες κάνε εξετασεις αιματος για αρχη
Πάρε ένα σκυλάκι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υπερκουλτουριάρης
Θλιψη ειναι, θα κανει τον κυκλο της. Μην το σκεφτεσαι ρε φιλε. Φαε τροφιμα υγιεινα,σε μικρη ποσοτητα εστω και αντικαταθλιπτικα ,με μεγαλη θερμιδικη αξία, βλ ξηρους καρπους, ταχινι,μελι. Καλους υδαταθρακες.
Για τις ραγαδες δυσκολα,μου εμειναν και εμενα μετα απο απωλεια βαρους πριν αρκετα χρονια
Για τις ραγαδες δυσκολα,μου εμειναν και εμενα μετα απο απωλεια βαρους πριν αρκετα χρονια
-
Georg Von Balkanen
Γενικά απώλεια βάρους θέλει πάντα προσοχή απο την στιγμή που δεν είναι προγραμματισμένη.
Χωρίς να τρολάρω καθόλου.
α) Χασίσι. Ανοίγει την όρεξη και φτιάχνει την διάθεση.
β) Δοκίμασε αλκοόλ με μεζέδες. Όσο πίνω τρώω. Μπύρες, τσίπουρο, βότκα και κόψε απο δίπλα τυριά, σαλάμια, ψωμιά. Φάε σκόρδο. Ντάκους. Κόψε κρεμμύδι, ελιές, μπέικον.
Χωρίς να τρολάρω καθόλου.
α) Χασίσι. Ανοίγει την όρεξη και φτιάχνει την διάθεση.
β) Δοκίμασε αλκοόλ με μεζέδες. Όσο πίνω τρώω. Μπύρες, τσίπουρο, βότκα και κόψε απο δίπλα τυριά, σαλάμια, ψωμιά. Φάε σκόρδο. Ντάκους. Κόψε κρεμμύδι, ελιές, μπέικον.
Πιστεύω η πιο σωστή συμβουλή.stergiosbik έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:43 Tι του λετε ρε του ανθρωπου για εξετασεις και του βαζετε ιδεες στο μυαλο;
Ειναι απολυτα συνηθισμενο σε πολλους ανθρωπους να κοβεται η ορεξη οταν περνανε μια στεναχωρη κατασταση.
Περαστικο ειναι.Θα κανει τον κυκλο της η ολη κατασταση και θα επανελθει στα φυσιολογικα παλι.
Απλα θελει να μην αφηνει εντελως τον εαυτο του χωρις φαγητο.Να τρωει μικρες ποσοτητες και ολα θα πανε καλα.
Πάνα, είναι λογικό κι αναμενόμενο από τη στεναχώρια που έχασες το σκυλάκι σου, να έχει "κλείσει" το στομάχι και επόμενο να χάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσα κιλά. Μόνο φρόντισε να τρως έστω και μικρές ποσότητες, για να μην αποκτήσεις πρόβλημα υγείας και στην πραγματικότητα.
Σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και οι πρώτες μέρες είναι αφόρητα δύσκολες. Φιλοσόφησέ το λίγο, αναλογίσου οτι "έφυγε" πλήρης ημερών κι ότι έζησε ευτυχισμένα χρόνια μαζί σου. Κι όταν νιώσεις οτι κάπως συνέρχεσαι, θα επανέλθει και η όρεξή σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα που το θυμήθηκα, πάστα ελιάς. Αλοιφή κι αυτή θα κατεβαίνει εξίσου εύκολα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό κάνω παλεύω με τα ρυζόγαλα, εδώ έφτιαξα μια λίστα από αυτά που προτείνουν που νομίζω ότι μπορώ να φάω.aLiCat έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:04Πιστεύω η πιο σωστή συμβουλή.stergiosbik έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:43 Tι του λετε ρε του ανθρωπου για εξετασεις και του βαζετε ιδεες στο μυαλο;
Ειναι απολυτα συνηθισμενο σε πολλους ανθρωπους να κοβεται η ορεξη οταν περνανε μια στεναχωρη κατασταση.
Περαστικο ειναι.Θα κανει τον κυκλο της η ολη κατασταση και θα επανελθει στα φυσιολογικα παλι.
Απλα θελει να μην αφηνει εντελως τον εαυτο του χωρις φαγητο.Να τρωει μικρες ποσοτητες και ολα θα πανε καλα.![]()
Πάνα, είναι λογικό κι αναμενόμενο από τη στεναχώρια που έχασες το σκυλάκι σου, να έχει "κλείσει" το στομάχι και επόμενο να χάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσα κιλά. Μόνο φρόντισε να τρως έστω και μικρές ποσότητες, για να μην αποκτήσεις πρόβλημα υγείας και στην πραγματικότητα.
Σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και οι πρώτες μέρες είναι αφόρητα δύσκολες. Φιλοσόφησέ το λίγο, αναλογίσου οτι "έφυγε" πλήρης ημερών κι ότι έζησε ευτυχισμένα χρόνια μαζί σου. Κι όταν νιώσεις οτι κάπως συνέρχεσαι, θα επανέλθει και η όρεξή σου.
the end
περαστικα σου θα κανει τον κυκλο της
-
stergiosbik
Green καλυτερα που ειναι δικη μας.
Έτσι μπράβο, είναι μια καλή αρχή. Θα τρως ότι σου κάνει κέφι κι όσο σου κάνει κέφι. Μόνο φρόντισε νηστικός μη μένεις, για να μην αποκτήσεις οργανικό πρόβλημα.Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:09
Αυτό κάνω παλεύω με τα ρυζόγαλα, εδώ έφτιαξα μια λίστα από αυτά που προτείνουν που νομίζω ότι μπορώ να φάω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση