!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;
Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.
Οι ραγάδες απ'οσο ξερω θα φυγουν (ή θα φαινονται ολο και λιγοτερο) εν καιρω. Βγάζω κι εγώ και μετά μου ξαναφεύγουν, συνηθως οταν παχαίνω ή οταν αδυνατίζω απότομα.
εντιτ: Και άσκηση φυσικά, αν έχεις χρόνο. Η ασκηση ανοιγει εξισου την όρεξη.
Οι ραγάδες απ'οσο ξερω θα φυγουν (ή θα φαινονται ολο και λιγοτερο) εν καιρω. Βγάζω κι εγώ και μετά μου ξαναφεύγουν, συνηθως οταν παχαίνω ή οταν αδυνατίζω απότομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Οκτ 2019, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την Κυριακή έχω σκοπό να κάνω αυτό: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A3%C ... shorturl=1enterprise-psi έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:16 Μεγάλους περιπάτους , δεν λέω τρεξίματα και μαλακίες , εκτός αν γουστάρεις , σε συνδυασμό με άλλο , πχ πάρε την μηχανή τραβά Ναύπλιο και ανέβα τα σκαλιά όλα , ή τραβά δάσος Ανωγείων , πορωσου στροφιλικι Δομοκού και μετά βόλτες στο δάσος.
the end
-
- Casper -
10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
Στεναχώρια είναι ρε συ, αλλά και πάλι αν σου πω γιατί πάλι θα πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό, οπότε χέσ ' το.perseus έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:17 Δεν θελω να ειμαι γρουσουζης ,εξετασεις εκανες? Αυτα δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα
the end
Δεν πονάω, απλά δεν έχω όρεξη.- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:22 10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
the end
Ωωωωωω ρε Πάνα !!!!
Λυπάμαι
Αρχοντικη η αποδημισασα
Φάε καμία σούπα αρχικά τύπου νερό, λάδι, ρύζι, κοτόπουλο με πιπέρι κ λεμόνι να νιώσεις λίγο και μετά βλέπεις
Λυπάμαι
Αρχοντικη η αποδημισασα
Φάε καμία σούπα αρχικά τύπου νερό, λάδι, ρύζι, κοτόπουλο με πιπέρι κ λεμόνι να νιώσεις λίγο και μετά βλέπεις
~~¥~~
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν φεύγουν, αλλά μπορεί να φαίνονται λιγότερο ή περισσότερο.vantono έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:19 Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Την είδα στο moto.grΠάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:20Την Κυριακή έχω σκοπό να κάνω αυτό: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A3%C ... shorturl=1enterprise-psi έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:16 Μεγάλους περιπάτους , δεν λέω τρεξίματα και μαλακίες , εκτός αν γουστάρεις , σε συνδυασμό με άλλο , πχ πάρε την μηχανή τραβά Ναύπλιο και ανέβα τα σκαλιά όλα , ή τραβά δάσος Ανωγείων , πορωσου στροφιλικι Δομοκού και μετά βόλτες στο δάσος.
Έχει δυνατές μπριζόλες στην Κλειτορία
Κουράγιο, υπομονή , ασκήσεις , μεγάλους περιπάτους , και βόλτες , λιώσε λάστιχα και όλα θα πάνε καλά !
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αν λες για τον χαλβά που είναι σαν κρέμα μαλακός ... Φαρσάλων νομίζω; έψαχνα και δεν βρήκα, ο άλλος ο σκληρός δεν μου κάνει αίσθηση.vantono έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:19 Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.
Και η μουσταλευριά που είπε η ντοντ καλά ακούγεται.
the end
-
- Casper -
Το λέω γιατί μια φίλη μου ήταν στα πρόθυρα ανορεξίας και όταν έτρωγε με το ζόρι πονούσα αφόρητα. Όταν είχα έντονη στεναχώρια και μου είχε κοπεί η όρεξη, δεν κατέβαζα τίποτα κάτω (μόνο παγωτά, σούπες και υγρά) γιατί πονούσα. Γι' αυτό σε ρώτησα. Αν δεν πονάς (εννοώ στομάχι σε σημείο που δεν κατεβάζεις φαγητό) πρέπει να ζοριστείς έστω κι' αν είναι με αργή διαδικασία. Περαστικά.Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:24Δεν πονάω, απλά δεν έχω όρεξη.- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:22 10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
Αν πάρω 5 κιλά που θέλω θα φύγουν;don't speak έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:25
Δεν φεύγουν, αλλά μπορεί να φαίνονται λιγότερο ή περισσότερο.
the end
-
stergiosbik
Μουρουνελαιο και τριχες κατσαρες.
4 καρυδια ή μια χουφτα αμυγδαλα δινουν τα ιδια ή και παραπανω ωφελιμα συστατικα στον οργανισμο.
Και ειναι πολυ πιο υγιεινα.
4 καρυδια ή μια χουφτα αμυγδαλα δινουν τα ιδια ή και παραπανω ωφελιμα συστατικα στον οργανισμο.
Και ειναι πολυ πιο υγιεινα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα φαίνονται λιγότερο. Είναι σαν ουλές, τις έχεις μια ζωή.Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:28Αν πάρω 5 κιλά που θέλω θα φύγουν;don't speak έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:25
Δεν φεύγουν, αλλά μπορεί να φαίνονται λιγότερο ή περισσότερο.
Έχω βρει έναν χαλβά με λίγη σοκολάτα και φουντούκι.
Να φανταστείς δεν μου αρέσει ο χαλβάς τύπου μακεδονικός, αλλά αυτός είναι γαμάτος.
Μήπως χρειάζεσαι κάτι άλλο για να σου ανοίξει η όρεξη; Εννοώ συναισθηματικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πάνε και κάνε εξετάσεις στο πάγκρεας. Είναι πολύ ύπουλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση