!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.
Οι ραγάδες απ'οσο ξερω θα φυγουν (ή θα φαινονται ολο και λιγοτερο) εν καιρω. Βγάζω κι εγώ και μετά μου ξαναφεύγουν, συνηθως οταν παχαίνω ή οταν αδυνατίζω απότομα.

εντιτ: Και άσκηση φυσικά, αν έχεις χρόνο. Η ασκηση ανοιγει εξισου την όρεξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Οκτ 2019, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

enterprise-psi έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:16 Μεγάλους περιπάτους , δεν λέω τρεξίματα και μαλακίες , εκτός αν γουστάρεις , σε συνδυασμό με άλλο , πχ πάρε την μηχανή τραβά Ναύπλιο και ανέβα τα σκαλιά όλα , ή τραβά δάσος Ανωγείων , πορωσου στροφιλικι Δομοκού και μετά βόλτες στο δάσος.
Την Κυριακή έχω σκοπό να κάνω αυτό: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A3%C ... shorturl=1
the end
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

perseus έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:17 Δεν θελω να ειμαι γρουσουζης ,εξετασεις εκανες? Αυτα δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα
Στεναχώρια είναι ρε συ, αλλά και πάλι αν σου πω γιατί πάλι θα πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό, οπότε χέσ ' το.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:22 10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
Δεν πονάω, απλά δεν έχω όρεξη.
the end
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Ωωωωωω ρε Πάνα !!!!

Λυπάμαι
Αρχοντικη η αποδημισασα

Φάε καμία σούπα αρχικά τύπου νερό, λάδι, ρύζι, κοτόπουλο με πιπέρι κ λεμόνι να νιώσεις λίγο και μετά βλέπεις
~~¥~~
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

vantono έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:19 Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.
Οι ραγάδες απ'οσο ξερω θα φυγουν (ή θα φαινονται ολο και λιγοτερο) εν καιρω. Βγάζω κι εγώ και μετά μου ξαναφεύγουν, συνηθως οταν παχαίνω ή οταν αδυνατίζω απότομα.

Δεν φεύγουν, αλλά μπορεί να φαίνονται λιγότερο ή περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:20
enterprise-psi έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:16 Μεγάλους περιπάτους , δεν λέω τρεξίματα και μαλακίες , εκτός αν γουστάρεις , σε συνδυασμό με άλλο , πχ πάρε την μηχανή τραβά Ναύπλιο και ανέβα τα σκαλιά όλα , ή τραβά δάσος Ανωγείων , πορωσου στροφιλικι Δομοκού και μετά βόλτες στο δάσος.
Την Κυριακή έχω σκοπό να κάνω αυτό: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A3%C ... shorturl=1
Την είδα στο moto.gr :003: , θα ερχόμουν αλλά έχω πάει 50 φορές και έχω κανονίσει για αλλού .

Έχει δυνατές μπριζόλες στην Κλειτορία 😁

Κουράγιο, υπομονή , ασκήσεις , μεγάλους περιπάτους , και βόλτες , λιώσε λάστιχα και όλα θα πάνε καλά !
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

vantono έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:19 Το ταχίνι ειναι πολύ καλή λύση (ιδίως με το μέλι, κατεβαίνει πανεύκολα). Το αυτό και ο χαλβάς (νοτιομακεδονικός). Ξεσκίσου σε αυτά καταρχήν, και θα παρεις και τα σωστά λιπαρά και τους σωστους υδατάνθρακες. Μην αρχίσεις μαλακιες τυπου σφολιάτες, κρουασάν, ψωμιά κτλ γιατι το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να καταντήσεις skinny fat.

Αν λες για τον χαλβά που είναι σαν κρέμα μαλακός ... Φαρσάλων νομίζω; έψαχνα και δεν βρήκα, ο άλλος ο σκληρός δεν μου κάνει αίσθηση.

Και η μουσταλευριά που είπε η ντοντ καλά ακούγεται.
the end
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:24
- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:22 10 κιλά είναι πάρα πολλά. Αν πονάς όταν τρως και σφίγγεσαι ουσιαστικά για να φας τότε πρέπει να πας σε διατροφολόγο και να κάνεις και εξετάσεις.
Δεν πονάω, απλά δεν έχω όρεξη.
Το λέω γιατί μια φίλη μου ήταν στα πρόθυρα ανορεξίας και όταν έτρωγε με το ζόρι πονούσα αφόρητα. Όταν είχα έντονη στεναχώρια και μου είχε κοπεί η όρεξη, δεν κατέβαζα τίποτα κάτω (μόνο παγωτά, σούπες και υγρά) γιατί πονούσα. Γι' αυτό σε ρώτησα. Αν δεν πονάς (εννοώ στομάχι σε σημείο που δεν κατεβάζεις φαγητό) πρέπει να ζοριστείς έστω κι' αν είναι με αργή διαδικασία. Περαστικά. :wave:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

don't speak έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:25

Αν πάρω 5 κιλά που θέλω θα φύγουν;
the end
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μουρουνελαιο και τριχες κατσαρες.
4 καρυδια ή μια χουφτα αμυγδαλα δινουν τα ιδια ή και παραπανω ωφελιμα συστατικα στον οργανισμο.
Και ειναι πολυ πιο υγιεινα.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:28
don't speak έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:25

Αν πάρω 5 κιλά που θέλω θα φύγουν;
Θα φαίνονται λιγότερο. Είναι σαν ουλές, τις έχεις μια ζωή.
Έχω βρει έναν χαλβά με λίγη σοκολάτα και φουντούκι. :hebit:
Να φανταστείς δεν μου αρέσει ο χαλβάς τύπου μακεδονικός, αλλά αυτός είναι γαμάτος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μήπως χρειάζεσαι κάτι άλλο για να σου ανοίξει η όρεξη; Εννοώ συναισθηματικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πάνε και κάνε εξετάσεις στο πάγκρεας. Είναι πολύ ύπουλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”