!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
Συγχαρητήρια hellegennes. Μέσα στα χρόνια της κρίσης κατάφερες να διατηρήσεις επιχείρηση και να το διασκεδάσεις παράλληλα. Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Εσύ είσαι στο αβατάρ; Φαίνεσαι νοστιμούλης.
- hellegennes
Εγώ είμαι στο άβαταρ, ναι.
Πάλι ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά σας λόγια.
Πάλι ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά σας λόγια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλες δουλειες σαυτα τα δυσκολα χρονια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 09:16 Συγχαρητήρια hellegennes. Μέσα στα χρόνια της κρίσης κατάφερες να διατηρήσεις επιχείρηση και να το διασκεδάσεις παράλληλα. Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Εσύ είσαι στο αβατάρ; Φαίνεσαι νοστιμούλης.
ωραία πύτισσα η ζωή
Συγχαρητήρια εύχομαι.
Όσο να 'ναι είναι δύσκολο να βρεις μικροκαταστηματάρχη με πτυχίο πανεπιστημίου, οπότε υπάρχει μια προκατάληψη ότι θα σε κλέψουν ή θα σου δώσουν χαλασμένα πράγματα.
Διαβάζω από παλαιότερα ότι έχεις σπουδάσει μηχανικός στην Αγγλία. Πως και δεν έγινες διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ; Δεν χρειάζεται παραπάνω, ίσως καμία προυπηρεσία που και αυτή δοσμένη είναι.
Όσο να 'ναι είναι δύσκολο να βρεις μικροκαταστηματάρχη με πτυχίο πανεπιστημίου, οπότε υπάρχει μια προκατάληψη ότι θα σε κλέψουν ή θα σου δώσουν χαλασμένα πράγματα.
Διαβάζω από παλαιότερα ότι έχεις σπουδάσει μηχανικός στην Αγγλία. Πως και δεν έγινες διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ; Δεν χρειάζεται παραπάνω, ίσως καμία προυπηρεσία που και αυτή δοσμένη είναι.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπράβο χελ καλές δουλειές.
Ξέρεις τι προτείνω. Να βάλεις μια πινακίδα έξω από το παντοπωλείο που να γράφει.
((Εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω σούπερ μαρκετ))
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Θα ήμουν δυστυχισμένος σε τέτοια θέση.Antares έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:15 Διαβάζω από παλαιότερα ότι έχεις σπουδάσει μηχανικός στην Αγγλία. Πως και δεν έγινες διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειχα πετυχει επιγραφη "mini super market"zteo έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:28 Ξέρεις τι προτείνω. Να βάλεις μια πινακίδα έξω από το παντοπωλείο που να γράφει.
Μαζ γκαμαγκώνουν τους συμφωρουμίτεζ !123Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:05Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 09:16 Συγχαρητήρια hellegennes. Μέσα στα χρόνια της κρίσης κατάφερες να διατηρήσεις επιχείρηση και να το διασκεδάσεις παράλληλα. Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Εσύ είσαι στο αβατάρ; Φαίνεσαι νοστιμούλης.![]()
Εχεις ενας φίλος μου μινι . ( οι γονεις του δλδ αλλα ειναι κοντα σε συνταξη , αυτος καθεται την περισσοτερη μερα - διαχειριζεται . ) καμια φορα παω αραζω για παρέα . Είναι μια υγιής εργασία (σιγουρα ανώτερη [για τα γουστα μου ] απο μια δουλεια γραφειου με κανα τόνο άγχος καθημερινά πχ τράπεζα ) . Stressfree πρέπει βέβαια να σαι σχετικά τυπικός , έρχεσαι και σε επαφή με κόσμο ολα καλαhellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:41Θα ήμουν δυστυχισμένος σε τέτοια θέση.Antares έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:15 Διαβάζω από παλαιότερα ότι έχεις σπουδάσει μηχανικός στην Αγγλία. Πως και δεν έγινες διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ;
-
the comet the course the tail
hellegennes λεμόνια από που φέρνεις; 
-
alexandroso
Μπράβο Χέλη. Πάντα να περνάς καλά και να φχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Δεν μπορώ να επισημάνω αρκετά πόσο σημαντικό ειν αυτό, το να αγαπάς αυτό που κάνεις, για τον άνθρωπο. Ισως το σημαντικότερο απ όλα. Καλές δουλειές!
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Ακριβώς αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι εμού συμπεριλαμβανομένου είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια δουλειά που σιχαινόμαστε με ασυνείδητους εργοδότες.alexandroso έγραψε: 16 Οκτ 2019, 11:30 Μπράβο Χέλη. Πάντα να περνάς καλά και να φχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Δεν μπορώ να επισημάνω αρκετά πόσο σημαντικό ειν αυτό, το να αγαπάς αυτό που κάνεις, για τον άνθρωπο. Ισως το σημαντικότερο απ όλα. Καλές δουλειές!
Άσε που νομίζω πως οι πολ. μηχανικοί το έχετε με τις επιχειρήσεις τέτοιου είδους (πουλώ τα πάντα). Για παράδειγμα και το eshop.gr πολ. μηχανικοί το ίδρυσαν/τρέχουν.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:41Θα ήμουν δυστυχισμένος σε τέτοια θέση.Antares έγραψε: 16 Οκτ 2019, 10:15 Διαβάζω από παλαιότερα ότι έχεις σπουδάσει μηχανικός στην Αγγλία. Πως και δεν έγινες διοικητής σε καμία ΔΕΚΟ;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-