!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Είναι τυχαία η ομοιότητα?

Εικόνα

Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Την ωρα που ο Αριστος πουλαει φθηνο Τραμπικο σανο, ο Ισραηλινοι λενε τα πραγματα οπως εχουνε. Ειδικα η σταση του Τραμπ ειναι ταφοπλακα για τον Νετανιαχου που διαφημιζε την συμμαχια με Τραμπ υπερ του ισραηλ..
Analysis Trump's Retreat From Syria Is Already Changing the Mideast for Worse, and Israel Should Beware
U.S. president's conduct should concern Israel especially in connection to the ongoing battle against Iran's regional influence ■ Affair of Israeli woman jailed by Russia ruins Netanyahu's claim of sway over world leaders
https://www.haaretz.com/middle-east-new ... -1.7972505
In one fell swoop, Trump throws US goals in Syria into disarray
One expert says troop pullout will impact US credibility for years to come; another believes president’s stock in Mideast has plummeted while Putin’s is skyrocketing
https://www.timesofisrael.com/in-one-fe ... -disarray/
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Νταξ έχει γίνει περίγελος η Αμερική με τη στάση της στη συγκεκριμένη εισβολή. Τέτοιος τραγελαφος από υπερδυναμη δεν έχει ξανασυμβεί.

Εν τω μεταξύ άκουσα το πρωί στο ράδιο ότι τα έχουν βρει σκούρα οι Τουρκοι σήμερα .
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Βάτραχέ μου, εσείς με λίνκ απ' τα τουρκικά νέα? Τα ύστερα του κόσμου.
:lol: :lol: :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Namrail έγραψε: 15 Οκτ 2019, 13:22 Νταξ έχει γίνει περίγελος η Αμερική με τη στάση της στη συγκεκριμένη εισβολή. Τέτοιος τραγελαφος από υπερδυναμη δεν έχει ξανασυμβεί.

Εν τω μεταξύ άκουσα το πρωί στο ράδιο ότι τα έχουν βρει σκούρα οι Τουρκοι σήμερα .
Είναι από τις ήττες που διαλύουν αυτοκρατορίες.
Παρέδωσαν την μέση ανατολή σε ρώσους-ιρανούς. Μια πολιτική που χτίζανε πολλά χρόνια, δουλεμένη χέρι χέρι με το Ισραήλ την κατέστρεψαν. Τωρα ειναι με σπασμένη εικόνα και χωρίς τον κύριο σύμμαχο στην ΜΑ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Kauldron έγραψε: 15 Οκτ 2019, 13:27
Βάτραχέ μου, εσείς με λίνκ απ' τα τουρκικά νέα? Τα ύστερα του κόσμου.
:lol: :lol: :lol:
Από παντού.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Namrail έγραψε: 15 Οκτ 2019, 13:22 Νταξ έχει γίνει περίγελος η Αμερική με τη στάση της στη συγκεκριμένη εισβολή. Τέτοιος τραγελαφος από υπερδυναμη δεν έχει ξανασυμβεί.

εδώ και 3 χρόνια γίνεται περίγελος καθημερινά. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Ειλικρινά δεν έχω υπόψη μου περίπτωση κράτους που πυροβόλησε έτσι τα πόδια του. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση για οτι εχει γινει/γινεται, εχει χαθει η μπαλα, ολοι μπλεγμενοι και χωρις ξεκαθαρη στρατηγικη πλην της Τουρκιας και του Ισραηλ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Nostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2019, 14:14 Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση για οτι εχει γινει/γινεται, εχει χαθει η μπαλα, ολοι μπλεγμενοι και χωρις ξεκαθαρη στρατηγικη πλην της Τουρκιας και του Ισραηλ....
Νομίζω ότι και η Τουρκία έχει μπλεχτεί σε ένα δρόμο χωρίς ορατό τέλος, αντίστοιχα και το Ισραήλ είναι σε αμηχανία βλέποντας ότι η κοινή γραμμή που είχε με τις ΗΠΑ διαλύεται
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Nero έγραψε: 15 Οκτ 2019, 14:06

εδώ και 3 χρόνια γίνεται περίγελος καθημερινά. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Ειλικρινά δεν έχω υπόψη μου περίπτωση κράτους που πυροβόλησε έτσι τα πόδια του. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν στο παρελθόν
Ψήφισμα ένωσης με την Ελλάδα, Ηνωμένον Κράτος των Ιονίων Νήσων, 26/11/1850
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

elchav έγραψε: 15 Οκτ 2019, 14:22
Nero έγραψε: 15 Οκτ 2019, 14:06

Ψήφισμα ένωσης με την Ελλάδα, Ηνωμένον Κράτος των Ιονίων Νήσων, 26/11/1850
τουσε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”