!!! DEVELOPMENT MODE !!!
καλη Αναπαυσις Αλεξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
καλη Αναπαυσις Αλεξη
εφυγε ο Αλεξης Κουγιας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: καλη Αναπαυσις Αλεξη
Αμα πω οτι λυπήθηκα θα πω ψέματα. 
Καλή ανάπαυση
Δεν είναι ώρα για αξιολογήσεις
Δεν είναι ώρα για αξιολογήσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι. Οκ. Άντε να πω ένα καλό ταξίδι. Το βουλώνω και καλησπέρα σας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Ποιος θα υπερασπιστεί τώρα τη Ρούλα στην έφεση;
λεμφαδενες
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Otto Weininger
Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Από τους καλύτερους νομικούς που έβγαλε η χώρα.
Από τους καλύτερους νομικούς που έβγαλε η χώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν τον αντιπαθούσα
Νομίζω έζησε όπως θέλησε
Ελπίζω να μετανόησε και να σώθηκε
Νομίζω έζησε όπως θέλησε
Ελπίζω να μετανόησε και να σώθηκε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 28 Φεβ 2025, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον μπινελίκωνα σε νήμα στα Αθλητικά.
Δε μετανιώνω για το τι του έχω σούρει, γιατί ήταν σκατάνθρωπος και έχει καταστρέψει κόσμο.
Εύχομαι μόνο να μετανόησε ο ίδιος προθανάτια.
Ας τον κρίνει ο Κύριος ημών Ιησούς.
Δε μετανιώνω για το τι του έχω σούρει, γιατί ήταν σκατάνθρωπος και έχει καταστρέψει κόσμο.
Εύχομαι μόνο να μετανόησε ο ίδιος προθανάτια.
Ας τον κρίνει ο Κύριος ημών Ιησούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-