Όχι, απλοποιούμε τις ερωτήσειςChainis έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:41Αστικά, τραμ, τρόλευ δεν μας ενδιαφερουν;Belladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:28 Ιερέας μέσα στο μετρό 50άρης και κοτσωνάτος κοίταζε επιτακτικά αυτούς που κάθονται σαν να ζήταγε να του παραχωρήσουν τη θέση.
Εσείς σηκώνεστε όταν πρόκειται για ιερείς (χωρίς άλλο θέμα ηλικιακό ή υγείας) ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό - σηκώνεστε για να καθίσουν ιερείς;
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Re: Μετρό - σηκώνεστε για να καθίσουν ιερείς;
Πραγματικα δεν τους βλεπω,μου ειναι τελειως απαρατηρητη,αλλωστε δεν ηρθε ακομη το μετρο στην θεσσαλονικη. Χα..χα...χ...α
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Καλά, εν τω μεταξύ αυτό με το κόλλημα με τις φούστες στις γυναίκες ποτέ δεν το κατάλαβα. Σάμπως την εποχή του Χριστού οι άντρες φόραγαν πατελόνι; Κελεμπιες φόραγαν και αυτοί.- Casper - έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:50 Είχα πάει μια φορά Ιερουσαλήμ (η γιαγιά μου διοργάνωνε γκρουπς) και μαζί μας ήταν ένας πολύ θρήσκος άνθρωπος. Εγώ φορούσα τζιν και με έκραζε γιατί δεν βάζω φούστες, γιατί τρώω κρέας Μεγάλη Εβδομάδα, γιατί δεν νηστεύω, γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Εγώ δεν πιστεύω στον Θεό, ούτε πιστεύω πως κάποιος άνθρωπος είναι ανώτερος από μένα λόγω του επαγγέλματός του, ούτε σε ιεροσύνη. Νηστεύεις 40ημερο και την Μεγάλη Εβδομάδα τρως απλά για να επιβιώσεις και το στόμα σου βγάζει συνεχώς δηλητήριο και κάνεις πράξεις που εγώ θεωρώ απαράδεκτες και δεν θα τις έκανα σε άνθρωπο. Πάντα όμως μπροστά του για να σεβαστώ την θρησκεία και τον ίδιο, δεν έτρωγα ασπούμε κρέας και μια φορά που πήγαμε εκδρομή εκτός Ιερουσαλήμ και το πρόγραμμα είχε μοναστήρι, ενώ δεν ήμουνα καλά σωματικά (ζαλιζόμουν), για να μην αρχίσει πάλι το κράξιμο (που το άρχισε ΠΡΙΝ κατέβω), φόρεσα μακριά φούστα, μπήκα στην εκκλησία και βγήκα στο 5λεπτο για να μην λυποθυμήσω. Και με έβλεπε χάλια και ήρθε πάλι να μου την πει. Ε όχι ρε φίλε. Όσο σέβομαι εσένα και την θρησκεία σου, θέλω και εσύ να σεβαστείς εμένα. Στο κάτω κάτω επάγγελμα είναι ο ιερέας και υπάρχουν άνθρωποι ασπούμε που δεν πιστεύουν στον Θεό. Δεν λέω πως είναι όλοι σκάρτοι, αλλά εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με το έξτρα προνόμιο που τους δόθηκε. Να είναι 18 χρονών (και ιερέας ακόμα) και να τον βλέπω να ζαλίζεται, βεβαίως. Αλλά αν είναι μια χαρά σωματικά, δεν θα με αγγίξει προσωπικά το ότι είναι ιερέας.
- hellegennes
Χρουτς (ίχος δοιείσδησις).Beria έγραψε: 14 Οκτ 2019, 23:02Το κόκκινος γράφεται με δύο κ, όχι με δύο ν![]()
Και στην κυριλλική γραφή αυτό που είναι μετά το καπα είναι το μεγαλογραμματο ητα
КОКИНОС
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και με τα μακριά μαλλιά. Που κατηγορούσαν τους ροκάδες που είχαν μακριά μαλλιά. Λες και ο Ιησούς τα είχε καπελάκι.Belladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 23:25 Καλά, εν τω μεταξύ αυτό με το κόλλημα με τις φούστες στις γυναίκες ποτέ δεν το κατάλαβα. Σάμπως την εποχή του Χριστού οι άντρες φόραγαν πατελόνι; Κελεμπιες φόραγαν και αυτοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ωπα σόρυ, λάθος μου.Beria έγραψε: 14 Οκτ 2019, 23:02Το κόκκινος γράφεται με δύο κ, όχι με δύο ν![]()
Και στην κυριλλική γραφή αυτό που είναι μετά το καπα είναι το μεγαλογραμματο ητα
КОКИНОС
Με μπέρδεψαν τα κολυβογράμματα.
Πάντως έχει κι άλλα ωραία.
Τι λές για την αντικατάσταση του ελληνικού Λ με το κυριλικό ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και γιατι να γραψουν κοκινος καπνας στην κυριλλικη?
Γιατί ήταν εφημερίδα Ελλήνων της σοβιετικής Ένωσης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- perseus
Και για δεν το λεγανε krasnii tabak?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- perseus
Ελα ρε φιλε εχω να τελειωσω και μια υδροροη σε ποιο σημείο ,που θα με βαλεις να διαβασω ολοκληρο κατεβατοBeria έγραψε: 15 Οκτ 2019, 09:03Στα εξηγεί ωραία ο Αγτζιδης
https://kars1918.wordpress.com/2010/03/ ... os-kapnas/
αν στ αληθεια γνωριζε ο κοσμος τι "εργο" εχει προσφερει η εκκλησια, με τις κλωτσες θα τους ειχαν τους παπαδες, και μπουρλοτο θα βαζαν στους ναους.Οθωμανέλλην έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:57 Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2019, 18:01Θα συνέχιζα να κάθομαι γιατί είμαι οπαδός της πολιτικής ορθότητας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:54 Στην -ομολογουμένως σπάνια- περίπτωση, που βλέπατε όρθιο πολιτικό του κόμματος που υποστηρίζετε, τι θα κάνατε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Λετε επειδη κανω λαθη, τρια χρονια πηγα ελληνικο σχολειο και αγαπησα τη δασκαλα στο τελοσ και εφιγα αμα ψαχνω λεξεισ μια μια δε κανω λαθη αλλα αργω
Κανένα πρόβλημα. Είσαι έτοιμος για συντάκτης στον Ριζοσπάστη.Saranda έγραψε: 15 Οκτ 2019, 09:52 Λετε επειδη κανω λαθη, τρια χρονια πηγα ελληνικο σχολειο και αγαπησα τη δασκαλα στο τελοσ και εφιγα αμα ψαχνω λεξεισ μια μια δε κανω λαθη αλλα αργω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-