!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

;;;;;;;;;;

1-2
1
13%
3-4
2
25%
5-6
2
25%
7 ή άνω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμμία -- δεν κατουριέμαι ποτέ τη νύχτα
3
38%
Καμμία -- φοράω πάνες τη νύχτα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμμία -- τα κάνω στην πάπια τη νύχτα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 8

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Καμία. Την ημέρα παθαίνω κάτι περίεργες κρίσεις συχνοουριας, όπου κατουραω ανά μισάωρο με πίεση πολύ νερό, η φάτσα μου πρήζεται και το δέρμα ξεραίνεται.. Όλα αυτά μετά το εμβόλιο φυσικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Mike Bassett

Re: Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

Πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Μπορεί 5 και παραπάνω εξαιτίας αντιυπερτασικών χαπιών που φέρνουν διούρηση. Ταυτόχρονα πρέπει να πίνω πολύ νερό .Φαύλος κύκλος δηλαδή.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

SeaHawk έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:17 Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
Βλέπω εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.
Πες μας και για την περιοδο που εκανες ουρολογος.
Στύξ

Με πήρανε χαμπάρι ότι είμαι κωλόγερος. :e040:
2 ειδοποιήσεις μου έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην άυλη συνταγογράφηση, μία για δωρεάν εξέταση προστάτη και μία για δωρεάν στεφανιογράφημα.
Στύξ

stergiosbik έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:43
SeaHawk έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:17 Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
Βλέπω εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.
Πες μας και για την περιοδο που εκανες ουρολογος.
Καλύτερα πάντως να κατουράμε και λίγο παραπάνω ,διότι η κατακράτηση υγρών μπορεί να οδηγήσει και στους άντρες σε ουρολοίμωξη.
Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas »

Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Annibas έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:19 Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
Σπανια θα σηκωθώ αλλά άμα ξυπνήσω,για οποιονδήποτε λόγο,τα γαμημενο το μάτι δεν κλεινει με τίποτα!
Έχω τραβήξει κάτι ξενύχτια..... :a040:

ΥΓ
Χθες κάτι κωλογατα έκαναν επικές μάχες.
Από τις 3:30 είμαι στο πόδι!
Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas »

stergiosbik έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:27
Annibas έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:19 Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
Σπανια θα σηκωθώ αλλά άμα ξυπνήσω,για οποιονδήποτε λόγο,τα γαμημενο το μάτι δεν κλεινει με τίποτα!
Έχω τραβήξει κάτι ξενύχτια..... :a040:

ΥΓ
Χθες κάτι κωλογατα έκαναν επικές μάχες.
Από τις 3:30 είμαι στο πόδι!
Το θέμα είναι ότι το κατούρημα είναι φυσική ανάγκη κάτι που πολλοί το παρεξηγούν και συμπεριφέρονται αν κατουρήσεις κάπου που δεν σε βλέπει κανένας λες και είσαι κανένας ανώμαλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”