!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
Καμία. Την ημέρα παθαίνω κάτι περίεργες κρίσεις συχνοουριας, όπου κατουραω ανά μισάωρο με πίεση πολύ νερό, η φάτσα μου πρήζεται και το δέρμα ξεραίνεται.. Όλα αυτά μετά το εμβόλιο φυσικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Mike Bassett
Re: Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
Πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Μπορεί 5 και παραπάνω εξαιτίας αντιυπερτασικών χαπιών που φέρνουν διούρηση. Ταυτόχρονα πρέπει να πίνω πολύ νερό .Φαύλος κύκλος δηλαδή.
-
stergiosbik
Βλέπω εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.SeaHawk έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:17 Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
Πες μας και για την περιοδο που εκανες ουρολογος.
Με πήρανε χαμπάρι ότι είμαι κωλόγερος.
2 ειδοποιήσεις μου έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην άυλη συνταγογράφηση, μία για δωρεάν εξέταση προστάτη και μία για δωρεάν στεφανιογράφημα.
2 ειδοποιήσεις μου έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην άυλη συνταγογράφηση, μία για δωρεάν εξέταση προστάτη και μία για δωρεάν στεφανιογράφημα.
Καλύτερα πάντως να κατουράμε και λίγο παραπάνω ,διότι η κατακράτηση υγρών μπορεί να οδηγήσει και στους άντρες σε ουρολοίμωξη.stergiosbik έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:43Βλέπω εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.SeaHawk έγραψε: 19 Απρ 2025, 12:17 Το πρωτο καμπανακι για θεματα προστατη ειναι η αλλαγη στην συχνοτητα ουρησης και οχι τοσο ο απολυτος αριθμος.
Πες μας και για την περιοδο που εκανες ουρολογος.
Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
-
stergiosbik
Σπανια θα σηκωθώ αλλά άμα ξυπνήσω,για οποιονδήποτε λόγο,τα γαμημενο το μάτι δεν κλεινει με τίποτα!Annibas έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:19 Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
Έχω τραβήξει κάτι ξενύχτια.....
ΥΓ
Χθες κάτι κωλογατα έκαναν επικές μάχες.
Από τις 3:30 είμαι στο πόδι!
Το θέμα είναι ότι το κατούρημα είναι φυσική ανάγκη κάτι που πολλοί το παρεξηγούν και συμπεριφέρονται αν κατουρήσεις κάπου που δεν σε βλέπει κανένας λες και είσαι κανένας ανώμαλος.stergiosbik έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:27Σπανια θα σηκωθώ αλλά άμα ξυπνήσω,για οποιονδήποτε λόγο,τα γαμημενο το μάτι δεν κλεινει με τίποτα!Annibas έγραψε: 19 Απρ 2025, 13:19 Πολλές φορές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα κοιμηθείς πάλι μετά αφού έχεις ήδη ξυπνήσει.
Έχω τραβήξει κάτι ξενύχτια.....
ΥΓ
Χθες κάτι κωλογατα έκαναν επικές μάχες.
Από τις 3:30 είμαι στο πόδι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 174 Προβολές