gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν είναι ανορθόγραφος ο Καπνάς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ειναι πραγματικά γιγαντιαίο. Βέβαια διαφέρει απο παπά σε παπά. Αλλοι προσφέρουν λιγότερο αλλοι περισσότερο. Ξέρω παπαδες που εχουν αναλάβει να ζουν ολόκληρες οικογένειες στήνοντας οικονο μ ικους μηχανισμους απο το τίποτα. Ντύνουν, ταΐζουν, μορφώνουν. Συντηρούν καταφύγια για αδέσποτα. Συντηρούν αστέγους, φτωχούς, βοηθανε ανθρωπους με ψυχικα νοσήματα ή εξαρτήσεις και όλα αυτα ανεξάρτητα, με προσωπική απόφαση. Αν βαλουμε δε και το επίσημο, Τιτάνιο εργο Της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μιλάμε ίσως για το πιο σημαντικό στην Ελλάδα.Nandros έγραψε: 14 Οκτ 2019, 16:46Το "'έργο" που "προσέφερε" η εκκλησία ΑΕ είναι συζητήσιμο αλλά όχι εδώ.Οθωμανέλλην έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:57 Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
Οι σύγχρονοι φουστανοφόροι τί έργο έχουν προσφέρει;
.
Απ' το 401 ξεκινούν στις 5:00 π.μ. τα προσωπικά σας λεωφορεία και βανάκια . Δημόσιοι υπάλληλοι πολυτελείας !ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Οκτ 2019, 18:25 Άμα μπαίνει στο λεωφορειο στρατιωτικός με στολή θα του παραχωρουσατε την θέση σας ;![]()
![]()
απλοποιημένη ρωσική υπάρχει ;
καλά χαρτοπετσέτες τα χετε τα αναπηρόχαρτα.Παρταλι έγραψε: 14 Οκτ 2019, 18:29 βγαζω το χαρτι μου τον λεω ποσο τα εκατο αναπηρια εχεις ρε μουλε? με λεει 67% κατι για τενοντες με ειπε... τον βγαζω το χαρτι του θριαμβου τον λεω 81% ρε κωλοπετσετα, τραβα στο ορθιο τωρα
δείτε πόσο καραγκιόζηδες είναι
Οχι δεν ειμαι μαλακαςBelladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:28 Ιερέας μέσα στο μετρό 50άρης και κοτσωνάτος κοίταζε επιτακτικά αυτούς που κάθονται σαν να ζήταγε να του παραχωρήσουν τη θέση.
Εσείς σηκώνεστε όταν πρόκειται για ιερείς (χωρίς άλλο θέμα ηλικιακό ή υγείας) ;
Ψηφοφόρος συριζαAthos έγραψε: 14 Οκτ 2019, 22:31καλά χαρτοπετσέτες τα χετε τα αναπηρόχαρτα.Παρταλι έγραψε: 14 Οκτ 2019, 18:29 βγαζω το χαρτι μου τον λεω ποσο τα εκατο αναπηρια εχεις ρε μουλε? με λεει 67% κατι για τενοντες με ειπε... τον βγαζω το χαρτι του θριαμβου τον λεω 81% ρε κωλοπετσετα, τραβα στο ορθιο τωρα
81%![]()
![]()
Το κόκκινος γράφεται με δύο κ, όχι με δύο ν