Εννοείς ως καπνιστής; Για αυτό δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως για μη καπνιστές που κινούνται κοντά σε καπνιστές είναι μέρα με νύχτα. Δεν έχει καθόλου καπνό (γράφω για το iqos της pm που νομίζω είναι ελ πατέντα)vagabondo έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:21Κι εγώ έτσι νόμιζα, μέχρις ότου το μύρισα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:15Τεράστια εφεύρεση. Ζευγάρι φίλων, φουγάρα κανονικά, από εκεί που σιχαινόμουνα να μπω σπίτι τους από τη μπόχα, το ξεκίνησαν μαζί και γίναν άνθρωποιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κάπνισμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ως παθητικός, βρομούσε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:23 Εννοείς ως καπνιστής; Για αυτό δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως για μη καπνιστές που κινούνται κοντά σε καπνιστές είναι μέρα με νύχτα. Δεν έχει καθόλου καπνό (γράφω για το iqos της pm που νομίζω είναι ελ πατέντα)
Σίγουρα πάντως, βγάζει πολύ λιγότερη καπνίλα από το κανονικό τσιγάρο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
το έχω και εγώ αυτό, το χεατς λέμε ε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:15Τεράστια εφεύρεση. Ζευγάρι φίλων, φουγάρα κανονικά, από εκεί που σιχαινόμουνα να μπω σπίτι τους από τη μπόχα, το ξεκίνησαν μαζί και γίναν άνθρωποιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.
ποιός έχει ανοίξει ένα μέσα να δεί τι έχει;
ένα πρίν το καπνίσει, και ένα μετά;
- Υπερκουλτουριάρης
Τεράστια και ιδιοφυης εφεύρεση για την Φιλιπ Μορρις,αφού συνεχίζει τον καπνό, χωρις κάπνισμα και τα βλαβερά παρελκόμενα της καύσης. Πάντως μυρίζει κάπως. Είχα πάει σε έναν κάφρο ορθοπεδικό πρόσφατα για το αυχενικό και την ώρα που με εξεταζε τραβούσε τζούρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:15Τεράστια εφεύρεση. Ζευγάρι φίλων, φουγάρα κανονικά, από εκεί που σιχαινόμουνα να μπω σπίτι τους από τη μπόχα, το ξεκίνησαν μαζί και γίναν άνθρωποιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.
Αν και έχω κόψει το κάπνισμα χωρίς προσπάθεια εδώ και χρόνια, σε κάποια φάση ξανάρχισα να ατμίζω ηλεκτρονικό,απλά γιατί έκανα πείραμα και διαπίστωσα πως μου αρέσει. Το ηλεκτρονικό, μπορεί να σου δώσει γεύση πασταφλόρας με καβουρντισμνο αμύγδαλο και νότες μπέρμπον,αλλά γεύση τσιγάρου όχι, για αυτό και άλλους τους καλύπτει,ενω άλλους δεν. Αυτό το θερμενόμενο το δοκίμασα απο περιέργεια στην περσινή ΔΕΘ. Έχει γεύση 100% τσιγάρου. Προσωπικά σε εμένα δεν άρεσε, εφαγα μετα μισο κιλό καζαν ντιπυ με βουβαλίσια κρέμα δωρεαν δείγμα,απο κάτι βλάχους εκθετες της Κερκίνης που προλόγιασα ότι είμαι επαγγελματίας και μου είπαν και ευχαριστώ,μόνο και μόνο για να αλλάξω γεύση. Πάντως για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει το συμβατικό τσιγάρο, με κάτι πολύ λιγότερο βλαβερο(κατα 95% βαση της Φιλιπ Μορρις) είναι μια καλή επιλογη.
Γενικά γουστάρω την επιστήμη. Η δουλειά της δεν είναι να σου πρίζει τα καλαμπαλίκια σαν πουριτανή γεροντοκόρη, αλλά να ξεπλένει τα πάθη. Ηλεκτρονικά τσιγάρα, καφέδες χωρίς καφεινή, μπυρες χωρίς αλκόολ, μπεικον χωρίς θερμίδες και αλλά τετοια, τα αγαπώ. Αντε να βγει ηλεκτρονικό σεξ,μαζι με ηλεκτρονικά ναρκωτικά.
Καπνό εχει,συμπιεσμένο και Ελληνικό. Απλά δεν καίγεται. Χωρίς καύση δεν υπάρχει πίσσα, που κάνει τον καρκίνο στα πνευμονια, οτε μονοξείδιο του άνθρακα που ριχνει το οξυγόνο και κάνει την βασική βλάβη στην καρδια.enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:30
το έχω και εγώ αυτό, το χεατς λέμε ε;
ποιός έχει ανοίξει ένα μέσα να δεί τι έχει;
- hellegennes
Ούτε εγώ έχω καπνίσει ποτέ, γιατί ήξερα από την εικόνα των συμμαθητών μου και τις αντιδράσεις τους ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να σου αρέσει αρχικά, πρέπει να το συνηθίσεις πρώτα. Οπότε έβρισκα άσκοπο να δοκιμάσω κάτι που δεν θα μου αρέσει και είναι βλαβερό.MightyMouse έγραψε: 27 Μάιος 2018, 21:26 Παράξενο. Δε σε απέτρεψε να δοκιμάσεις αλκοόλ αλλά σε απέτρεψε για το τσιγάρο. Αλκοολικούς που κάνουν εγκλήματα από υπερβολική δόση αλκοόλ ξέρω, αλλά καπνιστές που κάνουν εγκλήματα από υπερβολική δόση νικοτίνης δεν ξέρω.
Αλκοόλ πίνω, παρότι η μάνα μου πέθανε από αλκοολισμό. Το αλκοόλ είναι βαθιά ριζωμένο στις παραδόσεις και τις ιεροτελεστίες όλων των λαών, είναι ευχάριστο σε μικρές ποσότητες και δεν προκαλεί εθισμό με τον ίδιο τρόπο που προκαλεί το τσιγάρο. Ο εθισμός στο αλκοόλ είναι πολύ πιο ισχυρός, πολύ πιο επικίνδυνος αλλά πολύ πιο δύσκολος από τον εθισμό στο κάπνισμα. Πρέπει κυριολεκτικά να το θέλεις για να γίνεις αλκοολικός. Επιπροσθέτως, είναι πράξει αδύνατον να αποφύγεις το αλκοόλ. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που περιέχουν αλκοόλ (από στοματικά διαλύματα ως εκχύλισμα βανίλιας) και πράγματα που μεταβολίζονται σε αλκοόλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
σου είπα το έχω, χρόνο το έχω, 3 έχω αλλάξει, το έχεις ανοίξει το στικάκι μέσα να δεις τί ειναι αυτό που καπνίζεις, ή λες κατα λάθος ό,τι νάναι;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:38
Καπνό εχει,συμπιεσμένο και Ελληνικό. Απλά δεν καίγεται. Χωρίς καύση δεν υπάρχει πίσσα, που κάνει τον καρκίνο στα πνευμονια, οτε μονοξείδιο του άνθρακα που ριχνει το οξυγόνο και κάνει την βασική βλάβη στην καρδια.
τέσπα μέσα έχει 1ποντο πές κάτι σαν λωρίδες καπνού, όσο η ακίδα σε μήκος. Πιο μέσα έχει ένα ζελοφάν, μία πλαστική σαχλαμάρα, ενα πόντο και αυτο επι 6-7, τυλιγμένο. Εκεί έχει την πίσσα και τα αρωματικά μάλλον, σε υγρό, ατμιστής είναι το τσιγαράκι. Το κακό ειναι οτι αυτό το πράγμα αφού το τελειώσεις δεν μπορείς πλέον να το ξετυλίξεις, λιωνει και γίνεται ένα σώμα.
ειναι ένας πανάκριβος ατμιστής, σαν την ιδέα της νεσπρεσο με τα καφεδάκια σε κάψουλες. Έχει υγρό σε δόσεις. Ωραίο ειναι
- Υπερκουλτουριάρης
Φίλος δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα, στην παρουσιάση στην ΔΕΘ, λεγανε πως περιεχει πεπιεσμένο καπνό και ΔΕΝ περιέχει πίσσα, που ειναι προιον καύσης. Εσύ ως χρήστης διαπίστωσες καλυτερευση της υγείας σου, με την χρήση του Iqos σε σχεση με το συμβατικό;enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:44
σου είπα το έχω, χρόνο το έχω, 3 έχω αλλάξει, το έχεις ανοίξει το στικάκι μέσα να δεις τί ειναι αυτό που καπνίζεις, ή λες κατα λάθος ό,τι νάναι;
τέσπα μέσα έχει 1ποντο πές κάτι σαν λωρίδες καπνού, όσο η ακίδα σε μήκος. Πιο μέσα έχει ένα ζελοφάν, μία πλαστική σαχλαμάρα, ενα πόντο και αυτο επι 6-7, τυλιγμένο. Εκεί έχει την πίσσα και τα αρωματικά μάλλον, σε υγρό, ατμιστής είναι το τσιγαράκι. Το κακό ειναι οτι αυτό το πράγμα αφού το τελειώσεις δεν μπορείς πλέον να το ξετυλίξεις, λιωνει και γίνεται ένα σώμα.
ειναι ένας πανάκριβος ατμιστής, σαν την ιδέα της νεσπρεσο με τα καφεδάκια σε κάψουλες. Έχει υγρό σε δόσεις. Ωραίο ειναι
Aν και άσχετο με την αρχική θεματολογία, για το αλκοόλ που έθιξε ο Helle, να πω δυο κουβέντες. Εγω έπινα καθημερινα από τα 13 μου. Μπεκρής δεν υπήρξα ποτέ, με την άποψη πως λόγο απέχθειας μου για την μέθη,ποτέ δεν μου άρεσε να κομματιάζομαι, ηθελα να σκεφτομαι καθαρά. Όμως έπινα αρκετά, ήμουν σε μια φάση χαη όλη την ημέρα, αφού όλο και κάτι κυκλοφορούσε μέσα μου. Δεν είχα κανένα σκοπό να το περιορίσω, μου άρεσε, δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα οργανικά και την άκουγα όμορφα σε φάση αγαπω όλο τον κόσμο.
Συνέβησαν όμως κάποια περιστατικά στον κύκλο μου. Ένας φίλος μου πάλευε με τον αλκοολισμό χρόνια,με ιδρύματα και ψυχιάτρους. Δεν τον καταλάβαινα, στο δικό μου το κεφάλι αν λες θελώ να κόψω κόβεις και όλα τά άλλα είναι για παιδάκια.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Πέθανε τελικά από παρενέργεια του ζητήματος του και το είχα τύψεις που δεν κατάλαβα το βαθμό του προβλήματος και δεν του έδωσα την υποστήριξη που θα έπρεπε όταν μου τι ζήτησε.
Ένας άλλος φίλος πολύ στενός, μετά απο ένα διαζύγιο και μια οικονομική νήλα, ήρθε να μείνει σπίτι μου για λίγο καιρό, όχι γιατί δεν είχε που να πάει, απλά δεν ήθελε να ζει μόνος. Ο τύπος ήξερα πως έπινε,αλλά δεν του φαινόταν το πόσο. Όταν είδα τι σημαίνει να ζεις με κάποιον ενήλίκο, που φερεται τόσο αυτοκαταστροφικά, μου γεννήθηκε μια ταυτόχρονη αποστροφή για το αλκοόλ. Δεν μπορούσα να βαλω γουλιά στο στόμα μου και μου έμεινε το κουσούρι. Αντε να πιω πλεον καμιά Αμστελ Ρανλερ στο τσακιρ κεφι. Όσες φορες δοκίμασα να σφίξω κανενα ουισκυ από τότε, δεν κατάφερα να τελειώσω ποτό, απόρω πως μου άρεσε κάποτε αυτό το πράγμα.
το έχω για δεύτερο, όταν δεν θέλω να φλομώνω τον κόσμοΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:43 Φίλος δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα, στην παρουσιάση στην ΔΕΘ, λεγανε πως περιεχει πεπιεσμένο καπνό και ΔΕΝ περιέχει πίσσα, που ειναι προιον καύσης. Εσύ ως χρήστης διαπίστωσες καλυτερευση της υγείας σου, με την χρήση του Iqos σε σχεση με το συμβατικό;
ωραίο ειναι, δεν έχει τα κακά του ατμίσματος με τα υγρά, έχει σχετικά σταθερή γευση, οχι πολύ όμως, δηλαδή δεν ειναι όλα τα τσιγαράκια ίδια νόστιμα, έχει να κάνει με το πόσο καλά θα λιώσει τα πλαστικά μάλλον
δεν πιστεύω κουβέντα για αυτά που λένε για την υγεία μας κλπ οτι είναι καλύτερο, έχει πλαστικό που λιώνει μέσα, σε 20 χρόνια μπορεί να τα πουνε αλλιώς, το έχουν ξανακάνει
Απο την άλλη, ναι ειναι πρακτικό και η μέντα έχει πλάκα, νόστιμο είναι. Αλλά δεν είναι καπνός, μην λέμε ό,τι νάναι, υβριδικό στην καλύτερη.
- MightyMouse
- Phorum.gr user: MightyMouse
Δεν έχω ιδέα αλλά δεν ξέρω και κανέναν που να κάνει κάτι τέτοιο. Εσύ ξέρεις κανέναν τέτοιο άνθρωπο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Αν κάνει ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη, τους λες καπνιστές;
- MightyMouse
lyna έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:06 Δεν πα να λέτε ..
Η μυρωδιά του καπνού του φρέσκου όταν πρωτοανοιγεις το σακουλάκι ,όταν στρίβεις το πρώτο τσιγάρο κ είναι νωπός δεν συγκρίνεται ..
Και άμα είσαι κ σε ταράτσα με θέα .. όλα τα λεφτά
- Υπερκουλτουριάρης
Γνωρίζω πολλούς + τον τύπο στον καθρεφτη. Οι περισσότεροι ατμιστες πάνε στην μηδενική μετά απο κάποιο διάστημα, ενω ευτυχώς ή δυστυχως έχω πετυχει πάρα πολλους πιτσιρικάδες που ντουμανιάζουν χωρις νικοτινη.MightyMouse έγραψε: 29 Μάιος 2018, 23:42Δεν έχω ιδέα αλλά δεν ξέρω και κανέναν που να κάνει κάτι τέτοιο. Εσύ ξέρεις κανέναν τέτοιο άνθρωπο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Αν κάνει ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη, τους λες καπνιστές;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ το είχα αλλά το πέταξε η μάνα μουenaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:44
σου είπα το έχω, χρόνο το έχω, 3 έχω αλλάξει, το έχεις ανοίξει το στικάκι μέσα να δεις τί ειναι αυτό που καπνίζεις, ή λες κατα λάθος ό,τι νάναι;
τι να πείς!
πρέπει να ρουφάς συνέχεια.και να τραβάς μεγάλες ρουφηξιές.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
29 Μαΐ 2018
Οι Γάλλοι σβήνουν το τσιγάρο -1 εκατ. έκοψαν το κάπνισμα μέσα σε έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, οι καπνιστές στη χώρα είναι ένα εκατομμύριο λιγότεροι.
Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με τον οργανισμό Δημόσιας Υγείας, που έκανε την έρευνα.
Παράλληλα παρατηρήθηκε μείωση του καπνίσματος μεταξύ των εφήβων, αλλά και όσων έχουν χαμηλό εισόδημα. Η έρευνα εκτιμά ότι αυτή η τάση μπορεί να οφείλεται στα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα που έχει υιοθετήσει η Γαλλία.
Πιο αναλυτικά, το 2017 το 26,9% των ατόμων από 18 έως 75 ετών κάπνιζαν καθημερινά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 29,4%. Αυτό σημαίνει πτώση από τους 13,2 εκατ. καπνιστές σε 12,2 εκατομμύρια.
Πηγή: BBC
https://taxalia.blogspot.com/2018/05/1_29.html
Οι Γάλλοι σβήνουν το τσιγάρο -1 εκατ. έκοψαν το κάπνισμα μέσα σε έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, οι καπνιστές στη χώρα είναι ένα εκατομμύριο λιγότεροι.
Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με τον οργανισμό Δημόσιας Υγείας, που έκανε την έρευνα.
Παράλληλα παρατηρήθηκε μείωση του καπνίσματος μεταξύ των εφήβων, αλλά και όσων έχουν χαμηλό εισόδημα. Η έρευνα εκτιμά ότι αυτή η τάση μπορεί να οφείλεται στα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα που έχει υιοθετήσει η Γαλλία.
Πιο αναλυτικά, το 2017 το 26,9% των ατόμων από 18 έως 75 ετών κάπνιζαν καθημερινά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 29,4%. Αυτό σημαίνει πτώση από τους 13,2 εκατ. καπνιστές σε 12,2 εκατομμύρια.
Πηγή: BBC
https://taxalia.blogspot.com/2018/05/1_29.html
- MightyMouse
Για το πρώτο που λες, εύγε!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:27 Γνωρίζω πολλούς + τον τύπο στον καθρεφτη. Οι περισσότεροι ατμιστες πάνε στην μηδενική μετά απο κάποιο διάστημα, ενω ευτυχώς ή δυστυχως έχω πετυχει πάρα πολλους πιτσιρικάδες που ντουμανιάζουν χωρις νικοτινη.
Οπότε για το δεύτερο που λες, έχω τις αμφιβολίες μου, δηλαδή πως οι περισσότεροι ατμιστές πάνε στη μηδενική νικοτίνη μετά από κάποιο διάστημα. Για πιτσιρικάδες που λες, δεν έχω άποψη - το δέχομαι αυτό που λες.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
προσωπικα δοκιμασα ηλεκτρονικο τσιγαρο
παρατηρησα οτι οντως σου εκοβε την διαθεση να καπνισεις κανονικα, αλλα επεσα σε περιεργο μοντελο το οποιο αρκουσε να ακουμπησει λογο αποτομα στο τραπεζι για να σταματησει να δουλευει
μια φορα μαλιστα το επαθε σε τριημερο και εμεινα χωρις τσιγαρο 3 μερες
ε μετα την τριτη φορα που το επαθε το χαρισα σε εναν γνωστο και δεν ξανασχοληθηκα
τωρα καπνιζω περιπου 25 τσιγαρα την μερα και αν και θελω να το ελαττωσω δεν με βλεπω να το κοβω
παρατηρησα οτι οντως σου εκοβε την διαθεση να καπνισεις κανονικα, αλλα επεσα σε περιεργο μοντελο το οποιο αρκουσε να ακουμπησει λογο αποτομα στο τραπεζι για να σταματησει να δουλευει
μια φορα μαλιστα το επαθε σε τριημερο και εμεινα χωρις τσιγαρο 3 μερες
ε μετα την τριτη φορα που το επαθε το χαρισα σε εναν γνωστο και δεν ξανασχοληθηκα
τωρα καπνιζω περιπου 25 τσιγαρα την μερα και αν και θελω να το ελαττωσω δεν με βλεπω να το κοβω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 5989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας