!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα
Re: Κάπνισμα
καπνισα πολυ μικρος, για καναδυο χρονια, και τελος.
αυτα τα ηλεκτρονικα ομως εχουν πλακα, μερικα μυριζουν πολυ ωραια.
αυτα τα ηλεκτρονικα ομως εχουν πλακα, μερικα μυριζουν πολυ ωραια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υπερκουλτουριάρης
Αν κάνει ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη, τους λες καπνιστές; Αν κάποιος δεν καπνίζει αλλά καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ντοματας και μελιτζανας,αμφότερα νικοτινούχα λαχανικά, είναι καπνιστης;MightyMouse έγραψε: 28 Μάιος 2018, 17:15 sys3x εγώ όλους αυτούς τους λέω καπνιστές. Για εμένα το κάπνισμα είναι το ρήμα που δείχνει λήψη νικοτίνης.
Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.
Ξεκίνησα στα 21-22 και καπνίζω με πολύ μικρές διακοπές συστηματικά έκτοτε
Εχω αλλεργικό άσθμα
Και ηλικία που θα έπρεπε να σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω πριν δημιουργήσει μόνιμα προβλήματα
Μου αρέσει η μυρωδιά του, αλλά τα 9 στα 10 τσιγάρα που καπνίζω είναι εξάρτησης και όχι απόλαυσης
Δεν την πάλεψα με τα ηλεκτρονικά και τα λοιπά βοηθήματα
Σκέφτομαι να περάσω σε κανναβινοειδή χωρίς καθόλου καπνό
Εχω αλλεργικό άσθμα
Και ηλικία που θα έπρεπε να σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω πριν δημιουργήσει μόνιμα προβλήματα
Μου αρέσει η μυρωδιά του, αλλά τα 9 στα 10 τσιγάρα που καπνίζω είναι εξάρτησης και όχι απόλαυσης
Δεν την πάλεψα με τα ηλεκτρονικά και τα λοιπά βοηθήματα
Σκέφτομαι να περάσω σε κανναβινοειδή χωρίς καθόλου καπνό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μήπως υπάρχει και βιολογικός καπνός; 
Έχετε κανέναν που σας έχει πρήξει να το κόψετε; Εγώ την μάνα μου, δεν μένω βέβαια μαζί της, αλλά παραπονιέται και για τα άλλα αδέρφια που καπνίζουν. Εν τω μεταξύ αν την ακούσεις να σου λέει για το κάπνισμα στο τέλος θα ανάψεις τσιγάρο, ακόμη και αν το είχες κόψει.
- Βινόσαυρος
να τοποθετηθεί ο βατραχας
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν πα να λέτε ..
Η μυρωδιά του καπνού του φρέσκου όταν πρωτοανοιγεις το σακουλάκι ,όταν στρίβεις το πρώτο τσιγάρο κ είναι νωπός δεν συγκρίνεται ..
Και άμα είσαι κ σε ταράτσα με θέα .. όλα τα λεφτά
Η μυρωδιά του καπνού του φρέσκου όταν πρωτοανοιγεις το σακουλάκι ,όταν στρίβεις το πρώτο τσιγάρο κ είναι νωπός δεν συγκρίνεται ..
Και άμα είσαι κ σε ταράτσα με θέα .. όλα τα λεφτά
~~¥~~
οταν το εκοψα, ειχα την κοινη λογικη. η ρουφιανα δε μ αφηνε σε υσηχια, πουθενα.Antares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:53 Έχετε κανέναν που σας έχει πρήξει να το κόψετε; Εγώ την μάνα μου, δεν μένω βέβαια μαζί της, αλλά παραπονιέται και για τα άλλα αδέρφια που καπνίζουν. Εν τω μεταξύ αν την ακούσεις να σου λέει για το κάπνισμα στο τέλος θα ανάψεις τσιγάρο, ακόμη και αν το είχες κόψει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Είναι το φαινόμενο που περιγράφει η lyna. Να ονειρεύεσαι καπνίζοντας σε μια ταράτσα με θέα. Όπως οι παλιές διαφημίσεις του τσιγάρου. Η κοινή λογική λέει να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά.Ασέβαστος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:15οταν το εκοψα, ειχα την κοινη λογικη. η ρουφιανα δε μ αφηνε σε υσηχια, πουθενα.Antares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:53 Έχετε κανέναν που σας έχει πρήξει να το κόψετε; Εγώ την μάνα μου, δεν μένω βέβαια μαζί της, αλλά παραπονιέται και για τα άλλα αδέρφια που καπνίζουν. Εν τω μεταξύ αν την ακούσεις να σου λέει για το κάπνισμα στο τέλος θα ανάψεις τσιγάρο, ακόμη και αν το είχες κόψει.
Αναμένω να γίνει διαφήμιση για το χέσε ψηλά και αγναντεύεAntares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:35Είναι το φαινόμενο που περιγράφει η lyna. Να ονειρεύεσαι καπνίζοντας σε μια ταράτσα με θέα. Όπως οι παλιές διαφημίσεις του τσιγάρου. Η κοινή λογική λέει να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά.Ασέβαστος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:15οταν το εκοψα, ειχα την κοινη λογικη. η ρουφιανα δε μ αφηνε σε υσηχια, πουθενα.Antares έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:53 Έχετε κανέναν που σας έχει πρήξει να το κόψετε; Εγώ την μάνα μου, δεν μένω βέβαια μαζί της, αλλά παραπονιέται και για τα άλλα αδέρφια που καπνίζουν. Εν τω μεταξύ αν την ακούσεις να σου λέει για το κάπνισμα στο τέλος θα ανάψεις τσιγάρο, ακόμη και αν το είχες κόψει.
~~¥~~
Δεν έχω καπνίσει ποτέ. Αλλά, κάποιοι καπνιστές ή κάποιες καπνίστριες που καπνίζουν με στυλ και φέρονται στο τσιγάρο σαν εραστή ή ερωμένη με γοητεύουν ως προσωπικότητες. Αντιθέτως, καπνιστές ή καπνίστριες, που καπνίζουν με ζωώδη διάθεση και δίχως στυλ, μου είναι αποκρουστικοί.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
έλεγα θα την γλυτώσω, δεν θα γράψω εδώ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:53Αλλά, κάποιοι καπνιστές ή κάποιες καπνίστριες που καπνίζουν με στυλ και φέρονται στο τσιγάρο σαν εραστή ή ερωμένη με γοητεύουν ως προσωπικότητες.
αυτό είναι η μαγική δύναμη του τσιγάρου, καπνού αλλά οκ, ρε γαμώτο. Ο λόγος που είναι τόσο δύσκολο να το κόψεις. Το συνδέεις με ωραίες στιγμές, έχετε περάσει καλά παρέα, ξαφνικά πρέπει να το πεις κακό και να το αφαιρέσεις από τρομερές μνήμες, πολύ δύσκολο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τεράστια εφεύρεση. Ζευγάρι φίλων, φουγάρα κανονικά, από εκεί που σιχαινόμουνα να μπω σπίτι τους από τη μπόχα, το ξεκίνησαν μαζί και γίναν άνθρωποιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κι εγώ έτσι νόμιζα, μέχρις ότου το μύρισα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:15Τεράστια εφεύρεση. Ζευγάρι φίλων, φουγάρα κανονικά, από εκεί που σιχαινόμουνα να μπω σπίτι τους από τη μπόχα, το ξεκίνησαν μαζί και γίναν άνθρωποιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:53 Ίσως οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το νεο θερμενόμενο τσιγάρο, που είναι μεν προιον καπνού, αλλά δεν καίγεται.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 5989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας