Ίφιδα έγραψε: 12 Οκτ 2019, 13:57
Καταρχήν, απ όσο ξέρω δεν ήταν οι Κούρδοι γενικά που σφαξανε αλλά Τσέτες, σα να λέμε ανοίξαμε τον Κορυδαλλό, δώσαμε όπλα στους μαχαιροβγάλτες και 50 χρόνια μετά λένε "οι κακοί Ελληνες". Αν κανω λάθος διορθώστε με.
Κατα τ άλλα αναμενόμενη η προδοσία των Κούρδων απ τις ΗΠΑ όπως και η στήριξη της Τουρκίας από νεοραγιαδες τύπου Οθωμανέλλην που γουστάρει σφαγές κι απ τη μια μας λέει ότι έχουμε τα ίδια άγρια ενσικτα με τους Τουρκους που αποκεφαλιζουν Κουρδους εν 3τη 2019 απ την αλλη οτι ειμαστε φλωροι, οπως και η υποστηριξη του Στρακαστρουκας στους τζιχαντιστες φίλους του.
Οι τσέτες, ήσαν ίδιοι με τους κλέφτες και αρματωλούς στον ελλαδικό χώρο. Η διαφορά ήταν ότι ήσαν μουσουλμάνοι. Στην περιοχή του Πόντου έδρασαν τσέτες
κυρίως κουρδικής καταγωγής. Γιατί κουρδικής; Διότι τότε τους είχαν υποσχεθεί την περιοχή του Πόντου, αφού πίστεψαν ότι οι Κούρδοι θα μείνουν πιστοί στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Ασφαλώς, όταν η δύση εναντιώθηκε στην Οθωμανική αυτοκρατορία άρχισαν να λακίζουνε πολλοί.
Ναι, δεν ήταν οι Τούρκοι οι σφαγείς στον Πόντο. Μάλιστα, πολλοί Πόντιοι βρήκαν καταφύγιο στους Τούρκους γείτονες τους αφού τους Έκρυβαν όπως όπως. Οι δε Κούρδοι Τσέτες ήταν αποφασισμένοι.
Δεν είμαι νεο-ραγιάς. Είμαι ΓΝΗΣΙΟΣ απόγονος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, της μοναδικής κληρονόμου της Ανατολικής Αυτοκρατορίας. Συντάσομαι με τους χιλιάδες Έλληνες που υπηρέτησαν συνειδητά το Άγιο αυτό οικοδόμημα μέσω των γραμάτων. Συντάσομαι με τους χιλιάδες Έλληνες που στελέχωσαν συνειδητά τον υπέροχο στρατό των Γενιτσάρων. Αυτοί ήσαν οι παππούδες μας. Σου αρέσει η όχι. Το αίμα αυτό κυλάει στις φλέβες μας.
Εμείς οι Έλληνες γεννηθήκαμε Σεφέρηδες.