Αυτο το καθικι εχει απιστευτο θρασοςΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:48Μετά τη διαγραφή της συγκεκριμένης δημοσίευσης πραγματοποιήθηκανDaje έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:43In my first Tweet on exclusive #Oettinger Interview I misquoted the commissioner. That‘s why I deleted it. It was meant to be a rapid reaction summary of the interview. I apologize for the confusion and the mistake
άλλες.
Το τιτίβισμα με τη κατά λέξη δήλωση του Oettinger:
https://twitter.com/RiegertBernd/status ... 7240858625
Και αμέσως μετά ακολούθησε άλλο ένα:
https://twitter.com/RiegertBernd/status ... 9471541249
Καλό απόγευμα σε όλους!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
- Υδράργυρος
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
- Υδράργυρος
Η ΕΕ δε μπορει να διαχειριστει ιταλικη κριση οσους μηχανισμους και να κανει. Δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα. Ειναι και πολιτικο και πολιτισμικο. Δεν υφιαταται ευρωπη χωρις την ιταλια..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:52Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:13
Oi Ιταλοι εχουν ισχυρη αστικη ταξη παρολο το λουμπεναριο τους. Πολυ καλα καμερον εκαμε ο προεδρος τους. Πολυ καλη κινηση. Ας βγουν το σεπτεμβρη με 70% οι Ιταλοι κλοουν. Χρυση ευκαιρια απο φθινοπορο να φανε χονδρη τσαπου οι Ιταλοι λαικιστες και σε κανα χρονο η Ιταλικη κοινωνια να αναπολει με ηδονη τις εποχες των «κακων» τεχνοκρατων. Τα πραγματα ειναι απλα, αν τραβηξει το σχοινι η Ιταλια θα φτασει μπρος στο διλλημα ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ και τοτε θα επιλεξει μνημονιο, ΜΑΚΑΡΙ αυτο να γινει με κυβερνηση ιταλων σαλτιμπαγκων ανυριζιτων.
Τωρα , μια ενδεχομενη χρεοκοπια της Ιταλιας θα επηρρεασει κυριως τον τραπεζικο τομεα της ΕΕ, αναλογως του μεγεθους της εκθεσεως σε ιταλικα ομολογα, καθως μιλαμε για χρεος 2,3 τρις €. Ομως η Ευρωπη εχει πλεον εμπειρια και μηχανισμους εναντι κρατικων κρισεων και δεν βρισκομαστε στο 2010. Ας φανε κρεας οι σαλτιμπαγκοι και ολα τα αλλα γινονται.νέγρο, κήρυττε!
Ήδη η θεά βασίλισσα αμαζόνα μέρκελ δήλωσε αυτά τα ζήσαμε και με το ποκοπίκο. Κυττάχτε το ημερολόγιο. Δεν γράφει δύο χιλιάδες δέκα. Η Ευρώπη έχει πλέον τον τρόπο. Και αυτό οφείλεται *και* στον εσμό των οχιτζήδων.
Εουρόπα βίκτορ. ΕΟΥΡΟΠΑ ΒΙΚΤΟΡ!
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 09&catID=4Οργή του πολιτικού κόσμου στην Ιταλία για τη δήλωση του Γερμανού Επιτρόπου Έτινγκερ ότι οι αγορές «θα μάθουν στους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν»
Μια φράση που αποδίδεται στον Επίτροπο Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι χρηματαγορές "θα μάθουν στους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν" προκάλεσε την οργή όλου του πολιτικού κόσμου στην ιταλική χερσόνησο, με τον ηγέτη της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να ζητά την άμεση παραίτηση του Γερμανού αξιωματούχου.
Εγώ θέλω να πάνε τώρα οι Ιταλιάνοι μαζικά να ψηφίσουν τα πέντε αστέρια, να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
το βραδυ θα πηδηξω
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για το γ εχω καποιες ενστασεις. Αναφερθηκε πως ειχε ετοιμο πλαν β (ιτακεξιτ). Οχι πως ντε και καλα θα εφευγε. (Χωρις να ειμαι κ γνωστης του ποιον του, οσα εχω διαωασει).under έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:48α) οχιalekhine έγραψε: 29 Μάιος 2018, 15:51 3 ερωτησεις για τους γνωριζοντες:
α)ο Σαβονα ηταν υποψηφιος με καποιο κομμα?
β)αν ο Σαβονα δεν ηταν υποψηφιος, ειχε δηλωσει προτιμηση σε καποιο κομμα?
γ) ο Σαβονα ειχε εκφραστει δημοσιως υπερ της επιστροφης στην λιρετα η ειχε πει δημοσιως οτι ειχε σχεδιο για εξοδο της Ιταλιας απο το ευρω?
β) οχι
γ) ναι
Στο κατω κατω ενας απλος υπουργος ειναι. Δεν αποφασιζει μονος. Αν δεν τους εκανε ας τον αλλαζαν μετα.
Θεωρω την κινηση περισσοτερο συμβολικη κ αξιολογικη, λιγοτερο δε ουσιαστικη. Οι συνεπειες μενουν να φανουν.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Eθνικοκοινωνιστης
θελω να δω τις αντιδρασεις αυτους που κοροιδευαν οταν μιλουσα για επικειμενο πραξικοπημα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:12Αυτο το καθικι εχει απιστευτο θρασοςΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:48Μετά τη διαγραφή της συγκεκριμένης δημοσίευσης πραγματοποιήθηκανDaje έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:43
In my first Tweet on exclusive #Oettinger Interview I misquoted the commissioner. That‘s why I deleted it. It was meant to be a rapid reaction summary of the interview. I apologize for the confusion and the mistake
άλλες.
Το τιτίβισμα με τη κατά λέξη δήλωση του Oettinger:
https://twitter.com/RiegertBernd/status ... 7240858625
Και αμέσως μετά ακολούθησε άλλο ένα:
https://twitter.com/RiegertBernd/status ... 9471541249
Καλό απόγευμα σε όλους!![]()
Μιλάμε για Ευρωκράτες τώρα. Για τον απόπατο της Ευρώπης! Όλον τον κατιμά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ιταλία ώρα μηδέν!
Ενα μήνυμα από τον εμπνευστή της ενωμένης Ευρώπης,
μιας Ευρώπης με ένα νόμισμα και χωρίς σύνορα...

Μοιάζει με μια παρτίδα σκάκι. Ευρωπαϊκή Ένωση, τράπεζες, ΜΜΕ, αριστερά, δεξιά και πρόεδρος Δημοκρατίας, έχοντας...
απέναντι τους το Σύνταγμα, μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία που για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια διαθέτει και την απόλυτη εκλογική πλειοψηφία του Iταλικού λαού.
Ενα μήνυμα από τον εμπνευστή της ενωμένης Ευρώπης,
μιας Ευρώπης με ένα νόμισμα και χωρίς σύνορα...

Μοιάζει με μια παρτίδα σκάκι. Ευρωπαϊκή Ένωση, τράπεζες, ΜΜΕ, αριστερά, δεξιά και πρόεδρος Δημοκρατίας, έχοντας...
απέναντι τους το Σύνταγμα, μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία που για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια διαθέτει και την απόλυτη εκλογική πλειοψηφία του Iταλικού λαού.
- Dwarven Blacksmith
Ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, οι λιρέττες και οι δραχμές φέρνουν τρομερή ανάπτυξη, αλλά οι αγορές δε τις θέλουν.
Μάλλον δε θα αρέσει η ανάπτυξη στις αγορές. Είναι πολύ ιδεολογες και ρομαντικές, μονο για την ενωμένη Ευρώπη νοιάζονται.
Μάλλον δε θα αρέσει η ανάπτυξη στις αγορές. Είναι πολύ ιδεολογες και ρομαντικές, μονο για την ενωμένη Ευρώπη νοιάζονται.
Οι αγορές κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Στον γκιώνη τους η δημοκρατία, τα δικαιώματα, οι εκλογές και όλα τα υπόλοιπα. Αν μέσω αυτών εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους τότε τα ανέχονται, αν όχι, τα καταργούν δίχως την παραμικρή τύψη!Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:43 Ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, οι λιρέττες και οι δραχμές φέρνουν τρομερή ανάπτυξη, αλλά οι αγορές δε τις θέλουν.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό λέω κι εγώ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:50Οι αγορές κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Στον γκιώνη τους η δημοκρατία, τα δικαιώματα, οι εκλογές και όλα τα υπόλοιπα. Αν μέσω αυτών εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους τότε τα ανέχονται, αν όχι, τα καταργούν δίχως την παραμικρή τύψη!Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:43 Ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, οι λιρέττες και οι δραχμές φέρνουν τρομερή ανάπτυξη, αλλά οι αγορές δε τις θέλουν.
Πολύ περίεργο που δρουν ενάντια στο συμφέρον τους και στην ευοίωνη προοπτική game theory/λιρέττας.
- hellegennes
Άρα το ιταλικό σύνταγμα λέει ότι οι εκλογές είναι διακοσμητικό happening;Οργισμένος έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:38Ναι αν οριζει ετσι το συνταγμα. Οχλοκρατια δεν εχομε.Spiros252 έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:35 Μα ο ίδιος λέει πως η απόφαση του έχει να κάνει με πιθανή άσκηση διαφορετικής πολιτικής. Πολιτικής συμφωνουσας κοινοβουλευτικης πλειοψηφίας!
Κάθε πλειοψηφία λοιπόν διαφορετικής πολιτικής άποψης για τα οικονομικά της χώρας θα απορρίπτεται ; Είναι δυνατόν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δημοκρατία = διαμοιρασμός των εξουσιών. Έγγραφους κανόνες είχαν όλα τα πολιτεύματα από την αυγή του πολιτισμού. Όσο πιο μοιρασμένη σε ανεξάρτητα όργανα είναι η εξουσία, τόσο πιο δημοκρατικό το πολίτευμα. Όσο πιο συγκεντρωτικές οι εξουσίες σε λίγα -ως ένα- όργανα, τόσο λιγότερο δημοκρατικό το πολίτευμα, μέχρι το σημείο της κατ' επίφαση δημοκρατίας, όταν οι εξουσίες συγκεντρώνονται σε ένα όργανο, που αποφασίζει με προσωπικά κριτήρια.Οργισμένος έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:58Δημοκρατια=εγγραφοι κανονεςSpiros252 έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:57 Εγώ δεν κάνω στραβά μάτια.
Και θα έλεγα τα ίδια για κάθε πρόεδρο, αν ασκούσε το δικαίωμα αυτό βάσει προσωπικής ιδεολογίας.
Ίσως πιστεύω περισσότερο από όσο πρέπει στη δημοκρατία..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί υφίσταται Ευρώπη χωρίς Αγγλία που φεύγει και φευγιό δεν έχει και δεν υφίσταται χωρίς Ιταλία;Υδράργυρος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 20:16Η ΕΕ δε μπορει να διαχειριστει ιταλικη κριση οσους μηχανισμους και να κανει. Δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα. Ειναι και πολιτικο και πολιτισμικο. Δεν υφιαταται ευρωπη χωρις την ιταλια..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:52Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:13
Oi Ιταλοι εχουν ισχυρη αστικη ταξη παρολο το λουμπεναριο τους. Πολυ καλα καμερον εκαμε ο προεδρος τους. Πολυ καλη κινηση. Ας βγουν το σεπτεμβρη με 70% οι Ιταλοι κλοουν. Χρυση ευκαιρια απο φθινοπορο να φανε χονδρη τσαπου οι Ιταλοι λαικιστες και σε κανα χρονο η Ιταλικη κοινωνια να αναπολει με ηδονη τις εποχες των «κακων» τεχνοκρατων. Τα πραγματα ειναι απλα, αν τραβηξει το σχοινι η Ιταλια θα φτασει μπρος στο διλλημα ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ και τοτε θα επιλεξει μνημονιο, ΜΑΚΑΡΙ αυτο να γινει με κυβερνηση ιταλων σαλτιμπαγκων ανυριζιτων.
Τωρα , μια ενδεχομενη χρεοκοπια της Ιταλιας θα επηρρεασει κυριως τον τραπεζικο τομεα της ΕΕ, αναλογως του μεγεθους της εκθεσεως σε ιταλικα ομολογα, καθως μιλαμε για χρεος 2,3 τρις €. Ομως η Ευρωπη εχει πλεον εμπειρια και μηχανισμους εναντι κρατικων κρισεων και δεν βρισκομαστε στο 2010. Ας φανε κρεας οι σαλτιμπαγκοι και ολα τα αλλα γινονται.νέγρο, κήρυττε!
Ήδη η θεά βασίλισσα αμαζόνα μέρκελ δήλωσε αυτά τα ζήσαμε και με το ποκοπίκο. Κυττάχτε το ημερολόγιο. Δεν γράφει δύο χιλιάδες δέκα. Η Ευρώπη έχει πλέον τον τρόπο. Και αυτό οφείλεται *και* στον εσμό των οχιτζήδων.
Εουρόπα βίκτορ. ΕΟΥΡΟΠΑ ΒΙΚΤΟΡ!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τα αυτονόητα είπε ο Γκίντερ, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ή σκίζετε τα ιμάτιά σας.
Οι αγορές έτσι λειτουργούν και αυτό που λέμε προσδοκίες στα οικονομικά, είναι (περίπου) το Α και το Ω.
Το timing όμως ήταν τελείως λάθος (εκτός αν έγινε επίτηδες), καθότι με τέτοιες δηλώσεις ερεθίζει το θυμικό των ψηφοφόρων,
με κίνδυνο να σπρώξει περισσότερο κόσμο σε λαϊκιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δική μας μπανανία και το εφιαλτικό 1ο εξάμηνο του 15'.
Οι αγορές έτσι λειτουργούν και αυτό που λέμε προσδοκίες στα οικονομικά, είναι (περίπου) το Α και το Ω.
Το timing όμως ήταν τελείως λάθος (εκτός αν έγινε επίτηδες), καθότι με τέτοιες δηλώσεις ερεθίζει το θυμικό των ψηφοφόρων,
με κίνδυνο να σπρώξει περισσότερο κόσμο σε λαϊκιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δική μας μπανανία και το εφιαλτικό 1ο εξάμηνο του 15'.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 21 Απαντήσεις