Για το πρωτο χαιρομαι που τουλαχιστον τολμας να εκστομισεςι κατι σε βαρος του Τραμπ. Κατι ειναι κι αυτο.Otto Weininger έγραψε: 10 Οκτ 2019, 17:261. Μπορεί ο Τραμπ να είναι συνεπής με το America first, αλλά εδώ διαφωνούμε ξεκάθαρα με την στάση του προς τους Κούρδους.Northern Spirit έγραψε: 10 Οκτ 2019, 17:20.Spoiler
H συμπεριφορα του Τραμπ στους Κουρδους θυμιζει την σταση των συμαχικων δυναμων που ειχανε αραξει στα πλοια εξω απο την Σμυρνη και παρακολουθουσανε τους Τουρκους να σφαζουνε ελληνες.
Εκει βεβαια οι ελ εθνικιστες κραζανε τους συμμαχους για "προδοσια" κλπ.
Τωρα που ο αγα[ημενος τους Τραμπ κανει τα ιδια στους Κουρδους το παιζουνε ανετοι και υπερανω "ελα μωρε με τους Κουρδους τωρα".
Απο τετοιες ηλιθιες αντιληψεις εχει η Ελλαδα καταστραφει επανειλημενα.
Υ.Γ. Η νοοτροπια του τσιφτετελληνα ειναι οτι οταν εχει αυτος προβλημα με Τουρκια πρεπει να τρεξουνε Ευρωπαιοι, Αμερικανοι και αλλοι να τον σωσουνε και αν δεν το κανουνε τους βριζει. Αν προβλημα αναλογο με τους ελληνες το εχει αλλος μικρος, ο ελληναρας το παιζει λαρτζ και "ελα μωρε.." Στο μυαλο τους αυτος ειναι ανωτερος απογονος του..Περικλη και πρεπει να τον σωσουνε. Οιαλλοι μπορουνε να πανε να @@. Για τετοια φαρα μιλαμε
2. Από την άλλη είναι αλήθεια ότι η Αμερική όλα αυτά τα χρόνια έσωσε καταστάσεις παντού.
3. Εσύ που κράζεις τον Τραμπ, ταυτόχρονα επιθυμείς Dems που έφεραν χάος στην Μέση Ανατολή και είναι η αιτία που ο ISIS γιγαντώθηκε και έκανε όσα έκανε.
Διέλυσαν την Λιβύη, διέλυσαν την Συρία και παραλίγο να διαλύσουν και την Αίγυπτο. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν σε ενόχλησε αφού είσαι φίλομουσλιμ μέχρι αηδίας.
Απλά σκούζεις για να σκουξεις.
Οσο για τους Ντεμς εγω δεν τους στηριζω επειδη ειμαι ντεμ. Κεντρωος ειμαι και κεντρωοι υπαρχουνε και στους ρεπουμπλικανους.
Ομως εδω εχουμε να επιλεξουμε αναμεσα σε ενα παραφρονα και καποιους πιο λογικους απο αυτον. Η επιλογη ειναι σαφης σε τετοια περιπτωση.
Οσο για τον Τραμπ γελιεσαι αν πιστευεις οτι με τον Τραμπ η κατασταση ειναι λιγοτερο χαωτικη. Περισσοτερο ειναι. Τα θεατρα της Συριας η της Λιβυης ειναι πολυ μικρα μπορτσα στην αντιπαραθεση ποτ ξεκινησε ο Τραμπ με τους Κινεζους.
Μιλαμε για ανταγωνισμο υπερδυναμεων στα επιπεδα ψυχρου πολεμου.Επισης επιχειρει αποσταθεροποιηση της Εθρωπης. Αυτο απο μονο του καθιστα τις πολιτικες του Τραμπ πολυ χειροτερες και επικινδυνες.