!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί πίνουμε σήμερα;
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
... πάει και με λίγο γαρύφαλλο
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- taliban
- Δημοσιεύσεις: 13727
- Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
- Τοποθεσία: Καραβλαχία
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Για μεζέ αλμυρίκι. 
-
stergiosbik
- Δημοσιεύσεις: 18863
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Leona που εισαι ρε;
Δεν βρηκες ακομη τιποτε στο google;
Δεν βρηκες ακομη τιποτε στο google;
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Αλμυρό πάντα!
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52Δηλαδις;
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- taliban
- Δημοσιεύσεις: 13727
- Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
- Τοποθεσία: Καραβλαχία
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Δεν είναι δικό μου το καζάνι
150 παίρνει μεσα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
stergiosbik
- Δημοσιεύσεις: 18863
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Θα σας ειδοποιησουμε!LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Ένα 60λυτρο καζάνι βράζει γύρω στα 10 λύτρα τσίπουρο ανάλογα τα γράδα που θες.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Δικό σου είναι το καζάνι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
stergiosbik
- Δημοσιεύσεις: 18863
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Εμεινα μαλακας!!!
- taliban
- Δημοσιεύσεις: 13727
- Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
- Τοποθεσία: Καραβλαχία
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Με πόσους βαθμούς το έβγαλαν ;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.![]()
![]()
![]()
Εμεινα μαλακας!!!
Όχι. Είναι παλαιού τύπου εκεί που πάω. Τα γανώνουν πριν.LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:06taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Δικό σου είναι το καζάνι;
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.![]()
![]()
![]()
Εμεινα μαλακας!!!
Εγώ μετάβραση κάνω σε 2.5 ώρες περίπου
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Στειλε κανα γαλόνι ρε μαλακιστηρι Λεονα,θα στο πλερωσω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
