!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τί πίνουμε σήμερα;

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

... πάει και με λίγο γαρύφαλλο
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Δημοσιεύσεις: 13727
Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τοποθεσία: Καραβλαχία

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Για μεζέ αλμυρίκι. :hebit:
stergiosbik
Δημοσιεύσεις: 18863
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Leona που εισαι ρε;
Δεν βρηκες ακομη τιποτε στο google;
Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Αλμυρό πάντα!
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Δημοσιεύσεις: 5728
Εγγραφή: 15 Απρ 2018, 16:03
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:50
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:49

Για πε ρε μαστορα.
Ποση ωρα κανεις την τελευταια καζανιά;

Το ίδιο με τις άλλες
Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
taliban
Δημοσιεύσεις: 13727
Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τοποθεσία: Καραβλαχία

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:50


Το ίδιο με τις άλλες
Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Δημοσιεύσεις: 5728
Εγγραφή: 15 Απρ 2018, 16:03
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52

Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.

Δεν είναι δικό μου το καζάνι
150 παίρνει μεσα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
stergiosbik
Δημοσιεύσεις: 18863
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:50


Το ίδιο με τις άλλες
Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Θα σας ειδοποιησουμε!
Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Ένα 60λυτρο καζάνι βράζει γύρω στα 10 λύτρα τσίπουρο ανάλογα τα γράδα που θες.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Δημοσιεύσεις: 5728
Εγγραφή: 15 Απρ 2018, 16:03
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52

Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.

Δικό σου είναι το καζάνι;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
stergiosbik
Δημοσιεύσεις: 18863
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52

Δηλαδις;

Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα! :smt005: :smt005: :smt005:
Εμεινα μαλακας!!!
Άβαταρ μέλους
taliban
Δημοσιεύσεις: 13727
Εγγραφή: 26 Ιουν 2018, 13:28
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τοποθεσία: Καραβλαχία

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59


Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα! :smt005: :smt005: :smt005:
Εμεινα μαλακας!!!
Με πόσους βαθμούς το έβγαλαν ; :D
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:06
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59


Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.

Δικό σου είναι το καζάνι;
Όχι. Είναι παλαιού τύπου εκεί που πάω. Τα γανώνουν πριν.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Δημοσιεύσεις: 5728
Εγγραφή: 15 Απρ 2018, 16:03
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Σε αυτό βγάζω τα τελευταία 10 χρόνια


Εικόνα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Δημοσιεύσεις: 5728
Εγγραφή: 15 Απρ 2018, 16:03
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01
LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59


Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουρο :smt005:

Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα! :smt005: :smt005: :smt005:
Εμεινα μαλακας!!!

Εγώ μετάβραση κάνω σε 2.5 ώρες περίπου
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τί πίνουμε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Στειλε κανα γαλόνι ρε μαλακιστηρι Λεονα,θα στο πλερωσω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”