Ναι. Είμαι γυμναστής και έχω σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη. Εχω κολλητό φίλο εκεί. Δεν αποκλείεται να με βρεις μπροστά σου!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εγινε ενας γαμοςτο προ προ προ ηγουμενο Σαββατοκύριακο
Η νυφη 22
Εμεινε εγκυος απο τον αντρα της που τα ειχαν απο το λύκειο
Ψου ψου μες την εκκλησια
Οι μεγαλες λεγαν ειτε καλα εκανε ειτε κακως που δεν εχει πτυχιο. Αναλογως τα αποθημενα τους
Οι μικρές ολες μαζι κρυφα κρυφα αλλα εχω προσβαση άκουγα
Τι χαζη μια ζωη στο χωριο πωπωωωω θα μεινει
Η νυφη 22
Εμεινε εγκυος απο τον αντρα της που τα ειχαν απο το λύκειο
Ψου ψου μες την εκκλησια
Οι μεγαλες λεγαν ειτε καλα εκανε ειτε κακως που δεν εχει πτυχιο. Αναλογως τα αποθημενα τους
Οι μικρές ολες μαζι κρυφα κρυφα αλλα εχω προσβαση άκουγα
Τι χαζη μια ζωη στο χωριο πωπωωωω θα μεινει
Εγω ειπα μονο οτι είναι λιγο μεγαλη
Για να δω αντιδρασεις
Με κριτήριο το παιδί που πηρε. Ετοιμοπολεμος ανέλαβε τη κτηνοτροφική μικρη μοναδα. Αν ειχε μεγαλη κτηνοτροφική μπορει να την είχε στην αναμονη. Και λογω αναμονης να μην έμενε κι έγκυος.Νεα πεθερα θα της αφηνει και το μωρο και θα πηγαινει οπου θελει.
Ειναι και τυχερα αυτα. Τα κανουμε λιγο κι εμεις ομως.
Το κοριτσακι παντα ησυχο ηταν
Για να δω αντιδρασεις
Με κριτήριο το παιδί που πηρε. Ετοιμοπολεμος ανέλαβε τη κτηνοτροφική μικρη μοναδα. Αν ειχε μεγαλη κτηνοτροφική μπορει να την είχε στην αναμονη. Και λογω αναμονης να μην έμενε κι έγκυος.Νεα πεθερα θα της αφηνει και το μωρο και θα πηγαινει οπου θελει.
Ειναι και τυχερα αυτα. Τα κανουμε λιγο κι εμεις ομως.
Το κοριτσακι παντα ησυχο ηταν
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:15
Ναι. Είμαι γυμναστής και έχω σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη. Εχω κολλητό φίλο εκεί. Δεν αποκλείεται να με βρεις μπροστά σου!![]()
Τέλεια.
Άμα ανέβεις προς τα πάνω στείλε κανένα μήνυμα.
Εγώ εκεί θα την βγάζω.
μπλού ανησυχώ

κάτσε να βρω ένα ωραίο img που θυμήθηκα, να δείξει τι νιώθω οτι θα γίνει αν αφεθεί μία μέρα χαλαρά και χωρίς τύψεις να μας πει μερικά καλά κουτσομπολιά. 
το βρήκα, kung fu hustle, ταινιάρα

το βρήκα, kung fu hustle, ταινιάρα

- hellegennes
Γιατί, εμπιστευόμαστε τους προηγούμενους;
Σαφέστατα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:53
Εντάξει γίνεσαι υπερβολικά μελοδραματική. Καμία συγκεκριμένη γενιά δεν αναλαμβάνει μόνη της ένα τέτοιο βάρος. Οι γενιές επικαλύπτονται στην παραγωγή για ένα διάστημα. Οι παλαιότεροι ακόμα είναι στην παραγωγή και συνυπάρχουμε μαζί τους. Και από πίσω υπάρχουν και οι 20αρηδες και κάτι, που κάνουν τώρα τα πρώτα βήματα. Και άλλοι δουλεύουν και από πιο νωρίς, πριν τα 20.
Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στον καταμερισμό της εργασίας.
True, αλλά πάντα έρχεται η σειρά της κάθε γενιάς να πάρει τα ηνία. Εννοείται ότι θα υπάρχουν προηγούμενες και επόμενες στον παραγωγικό ιστό, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία ούτε έχουν τον έλεγχο. Η γενιά που καλείται να ορίσει το μέλλον είναι αυτή που αποτελεί τον πυρήνα της παραγωγής και των νέων οικογενειών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αγί, να ξέρεις ότι από τα γραπτά σε κάνω >50 , και η απορία είναι πως πρέπει να είναι ένας μεγάλος γ μια μικρή , σε ελεύθερη μετάφραση γ ν μην τα λέω για κάποιον προσωπικά .Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 23:31Τπτ - είμαι εκτός διαθεσιμότητας αφοσιωμένος στη Σύντροφοlyna έγραψε: 28 Μάιος 2018, 23:10 Μπιζέλι, απόλαυσε το κομπλιμαν αλλά αύριο θέλω το πακέτο του 40αρη. Θέλω να δω τι προσφέρει ο Αγις, πχ.από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας .
Θα σας γνώριζα τον 38 αρη ξάδελφο - που έχει όλο το πακέτο - αλλά δεν θα εκτιμούσε το χιούμορ μου.
~~¥~~
-
fagano3
26 με 30 ειναι η ιδανικη ηλικια για μια γυναικα για σχεση που οδηγει σε γαμο.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2018, 22:27Θα το πώ σε μία Κυρία 26 χρόνων - εργαζόμενη σε νομικό τμημα μεγαλοεταιρείας - καταπληκτική χορεύτρια+ μαγείρισα+ 5-6 αλλες δραστηριότητες -χόμπυ με βαθιά γνώση , να ενημερωθεί οτι είναι ανώριμη.bizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 22:19Άγις καταλαβαίνω ότι γουστάρεις flame συζητήσεις αλλά τώρα σοβαρά.
Ωραία είναι τα νιάτα και η ομορφιά και όλη η αυτή η φρεσκάδα αλλά μετά από κάποιο διάστημα όλο αυτό το τριαλαλί τριαλαλό της ηλικίας θα σε κουράσει.
Για μένα η δεκαετία 20-30 είναι πιτσιρικαρία. Δεν είναι νεολαία.
Νεολαία είμαστε εμείς 30 -40 μην σου πω και ως τα 50.![]()
Εχει τελειωσει τις σπουδες της.Εχει δουλεψει και κανα δυο χρονια τουλαχιστον.
Οτι ωριμοτητα ηταν να αποκτησει λογω ηλικιας την απεκτησε.Οτι ωριμοτητα αποκτησει απο κει και περα θα ειναι λογω καταστασεων π.χ. οικογενεια.
Μετα απο αυτην την ηλικια απλα προσθετει χρονια.
Συγνώμη κατ'αρχήν για την έκφραση που θα γράψω... παπάρια!
Μεγαλώσατε σε μια κοινωνία γεμάτη μιμίδια με τα χειρότερα παραδείγματα. Ένα σφηνάκι του τι εννοώ παρακάτω.
the end
Η διαφορά ειναι ξανα στο χαρακτήρα
Δε πιεστηκαν εργασιακά κι εννοω πρακτικά. Προς Θεου απο διαβασμα αστερια ειναι
Αλλα βλεπεις αν πχ εχουν να λυσουν θεματα με το κόσμο στο επάγγελμα τους μερικα παιδιά ειναι χωρις υπομονή, διπλωματία εκ καλου, και γενικα μια κοπελιά του λυκείου μπορεί να κερδιζει με την εξυπηρετηση της πχ
Δε πιεστηκαν εργασιακά κι εννοω πρακτικά. Προς Θεου απο διαβασμα αστερια ειναι
Αλλα βλεπεις αν πχ εχουν να λυσουν θεματα με το κόσμο στο επάγγελμα τους μερικα παιδιά ειναι χωρις υπομονή, διπλωματία εκ καλου, και γενικα μια κοπελιά του λυκείου μπορεί να κερδιζει με την εξυπηρετηση της πχ
-
mrx0
Το να προτιμήσει ένας 35ρης το 25χρονο πριν κάνετε τίποτα, πάει κι έρχεται, τι είχαμε τι χάσαμε. Το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σε παρατήσει για μια 25χρονη μετά από χρόνια σοβαρή σχέση, ή όχι;bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 22:30 Δε θέλω τίποτα ρε παιδιά.
Το μόνο που θέλω είναι κάθε φορά που τα φτιάχνετε με 25χρονη, να έχετε στο μυαλό σας ότι κάπου πιο κει κλαίει μια πληγωμένη ψυχούλα.
Το μοναδικό ασυγχώρητο .mrx0 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:24Το να προτιμήσει ένας 35ρης το 25χρονο πριν κάνετε τίποτα, πάει κι έρχεται, τι είχαμε τι χάσαμε. Το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σε παρατήσει για μια 25χρονη μετά από χρόνια σοβαρή σχέση, ή όχι;bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 22:30 Δε θέλω τίποτα ρε παιδιά.
Το μόνο που θέλω είναι κάθε φορά που τα φτιάχνετε με 25χρονη, να έχετε στο μυαλό σας ότι κάπου πιο κει κλαίει μια πληγωμένη ψυχούλα.![]()
Μικρότερη = σε χώρισε σε νανοδευτερόλεπτα .
Φυσικά το εκμεταλλευόμαστε να απαλλαγούμε από βδέλλες η τσιμπούρες που μας ''συγχωρούν '' τα πάντα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-