!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
run
Phorum.gr user: ran

Re: Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

alexandroso έγραψε: 07 Οκτ 2019, 14:54
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2019, 14:50
alexandroso έγραψε: 07 Οκτ 2019, 14:48

Γιατί δεν τη θέλουμε.
Άνθρωποι υποφέρουν κάτω απ' την Αλβανική τρομοκρατία. Τους τ' οφείλουμε να τους απελευθερώσουμε.
Οσο υποφέρουν και κάτω απ την Ελληνική τρομοκρατία και πρέπει αυτοί να απελευθερώσουν την Τσαμουριά. Αμα γουστάρετε τόσο πολύ αίμα και σκοτωμούς και πολέμους να πάτε στην academi (πρώην black water)
ποιοι ωρε υποφερουν??

ρε οπαδα συνελθετε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Αίγαγρος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:55 Η πλάκα είναι πως ο Τραμπ θέλει να δώσει όλους τους αιχμαλώτους του ΙΣ στους Τούρκους. Κοινώς, θα τους ελευθερώσει.
Και μετά θα τους υποδεχόμαστε εδώ εμείς ως κατατρεγμένα "προσφυγόπουλα".
Ο οραντζ σου είπε να πάρεις πίσω τους συμπολίτες σου που πήγαν να ζήσουν τον τζιχαντιστικό τους μύθο στην Συρία και αρνήθηκες.
για διάφορους λόγους* (πολύ ωραία κουβέντα το γιατί αρνήθηκες αλλά για άλλο νήμα)

Με το καλό λοιπόν να τους υποδεχθείς στα αεροδρόμια ή στα νησιά παρέα με πίθηκα, τσαρλατάγκν και στρακα φωνάζοντας ρυθμικά το πάθος για την λεφτεριά δυνατότερο απ΄ όλα τα USκουρδικά κελιά.

Το δεύτερο πρόσωπο, νομίζω είναι κατανοητό, δεν απευθύνεται σε σενα προσωπικά Αίγαγρε.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Το Παρίσι καλεί την Άγκυρα να μην μπει στη Συρία: Βλέπει αναβίωση του Ισλαμικού Κράτους

https://hellasjournal.com/2019/10/to-pa ... Ww5YMtovhY
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν

Τραμπ: Θα καταστρέψω την τουρκική οικονομία εάν ξεπεράσει τα όρια που έχω βάλει 😲

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ξεφύγει εντελώς. Από τη μία δίνει το πράσινο φως στους Τούρκους και από την άλλη απειλεί να τους καταστρέψει την οικονομια. Σημειώνει τα εξής: Όπως έχω δηλώσει έντονα πριν και απλώς να επαναλάβω, αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη μεγάλη και ασύγκριτη σοφία μου, θεωρώ ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω και θα εξαλείψω την οικονομία της Τουρκίας (το έχω κάνει πριν!) .

Πηγή: Τραμπ: Θα καταστρέψω την τουρκική οικονομία εάν ξεπεράσει τα όρια που έχω βάλει https://hellasjournal.com/2019/10/tramp ... cho-valei/
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Αίγαγρος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:58 Να σημειώσουμε πως ο Graham ήταν από τους πιο ένθερμους συμμάχους των Τούρκων στο Κογκρέσο, αφού ήθελε να τους επαναφέρει στο πρόγραμμα F-35, ενώ είχε ταχθεί και υπέρ του ελευθέρου εμπορίου με τους Τούρκους (όπως και ο Τραμπ). Τώρα έκανε στροφή 180 μοιρών. Για να δούμε...
Τωρα χτυπαει ενεσεις στο ονομα του Τραμπ...Ασπονδυλοι ρηταρντικανς.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:30 Τα ακροδεξιά παιδιά των λουλουδιών να πάρουν τα πτώματα των Κούρδων σπίτι τους.
Συγκινούν οι Έλληνες εκσυγχρονιστες που παρέδωσαν τον Οτσαλαν και έδερναν ανηλεως με τα ΜΑΤ τους Κουρδους στην Πειραιώς και την Κουμουνδουρου το 99
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

To πιο ανησυχητικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 71,658 ισλαμοφασίστες θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την τραγική απόφαση των ΗΠΑ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Εικόνα

Στην φωτογραφία που βλέπετε είναι το θηριώδες κέντρο κράτησης των συλληφθέντων μέλλον του ισλαμικού κράτους. Καθώς και άλλων Τζιχαντιστών.

Οι Κούρδοι προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν να συνεχίσουν να φυλάνε τους δεκάδες χιλιάδες εγκληματίες τρομοκράτες.

Η Αμερική στην ανακοίνωση της δυστυχώς, όχι μόνο επιτρέπει στην Τουρκία να εισβάλει στη βόρεια Συρία, αλλά συγχρόνως τους δίνει και το δικαίωμα να διαχειριστούν τους τρομοκράτες ισλαμοφασίστες! Κοινώς τους συμμάχους τους! Μην τρέφετε αυταπάτες, όλοι αυτοί θα κατευθυνθούν από την Τουρκία στην Ελλάδα ως νέοι τσέτες.

https://olympia.gr/2019/10/07/%ce%b1%cf ... %bf%cf%8d/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Kαι μια ενδιαφερουσα σημερινη αναρτηση του δημοσιογραφου Στεφανου Μυτιληναιου.

Stephanos A Mytilineos
7 ώρες ·

Σύντομο σχόλιο με αφορμή τις εξελίξεις στο συριακό Κουρδιστάν: Ο εκπρόσωπος των SDF, Μουσταφά Μπαλί, δήλωσε: «Δεν περιμένουμε τους Αμερικανούς να πολεμήσουν για εμάς. Οφείλουν όμως μια εξήγηση στον λαό γιατί δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους». - Υπενθυμίζω: Ναύαρχος Αποστολάκης: «Σε περίπτωση θερμού επεισοδίου θα είμαστε μόνοι μας» και «εάν οι Τούρκοι πατήσουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε». Περιφρονώ, οικτίρω, την προχθεσινή δήθεν «επιτυχή» (ραγιάδικη) ερώτηση στον Πομπέο, «τι θα κάνουν οι ΗΠΑ εάν οι Τούρκοι πατήσουν σε ελληνικό νησί», που κατά τη γνώμη μου -αφήστε τι λένε οι ραγιάδες- ΔΕΝ την απάντησε. Επιστρέφω στον Αποστολάκη και κρατώ τα δικά του λόγια. Μας είναι αδιάφορο τι θα κάνουν οι Αμερικανοί. Θα πολεμήσουμε μόνοι μας, έχουμε όλα τα όπλα που χρειαζόμαστε και θα ισοπεδώσουμε τους Τούρκους. Όπως ακριβώς απαντάνε σήμερα και οι Κούρδοι. Έχω δυσανεξία σε ραγιάδες και γραικύλους. Ζήτω το Κουρδιστάν, ζήτω οι σοσιαλπατριώτες μαχητές των SDF, διδάσκουν τιμή και ελευθερία.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Οκτ 2019, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Orion22 έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:48
Αίγαγρος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:55 Η πλάκα είναι πως ο Τραμπ θέλει να δώσει όλους τους αιχμαλώτους του ΙΣ στους Τούρκους. Κοινώς, θα τους ελευθερώσει.
Και μετά θα τους υποδεχόμαστε εδώ εμείς ως κατατρεγμένα "προσφυγόπουλα".
Ο οραντζ σου είπε να πάρεις πίσω τους συμπολίτες σου που πήγαν να ζήσουν τον τζιχαντιστικό τους μύθο στην Συρία και αρνήθηκες.
για διάφορους λόγους* (πολύ ωραία κουβέντα το γιατί αρνήθηκες αλλά για άλλο νήμα)

Με το καλό λοιπόν να τους υποδεχθείς στα αεροδρόμια ή στα νησιά παρέα με πίθηκα, τσαρλατάγκν και στρακα φωνάζοντας ρυθμικά το πάθος για την λεφτεριά δυνατότερο απ΄ όλα τα USκουρδικά κελιά.

Το δεύτερο πρόσωπο, νομίζω είναι κατανοητό, δεν απευθύνεται σε σενα προσωπικά Αίγαγρε.
Το πρόβλημα με τον Τραμπ (και για εμάς), είναι πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε η γεωπολιτική, ούτε η διπλωματία. Μόνο μπίζνες.
Αδιαφορεί για τους S-400, θέλει επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα των f-35, ελεύθερο εμπόριο κ.α. Μπρόμανς με Έρντο και δε συμμαζεύεται. Θεωρώ πως η πολιτική του χτυπάει σοβαρά το γόητρο και την ακεραιότητα των ΗΠΑ ως έμπιστος σύμμαχος, κάτι το οποίο αναφέρουν και οι Γερουσιαστές που του εναντιώθηκαν.

Δυστυχώς όμως τη νύφη εμείς θα την πληρώσουμε, ένεκα και της ανικανότητας που μας χαρακτηρίζει.
Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κατάφεραν και έκλεισαν τα σύνορά τους και πιέζουν την Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο χοτ-σποτ.
Οι Τούρκοι από την άλλη όχι μόνο επεκτείνονται γεωγραφικά (ήδη στο Αφρίν ανοίγουν τουρκικά πανεπιστήμια), αλλά αποκτούν πλούσια πολεμική εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν

Το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα έχει διαφορετική πολιτική ο τραμπ από την Ουάσιγκτον. Έχει διώξει
ή εχοτν παραιτηθεί οι περισσότεροι συνεργάτες του και συνεχίζει μια ατομικη εξωτερική πολιτική.
Εχω την εντύπωση ότι δεν θα ανεχτούν οι ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές τέτοια τερτίπια για πολύ ακόμα. Νομίζω ότι σε αυτό το πλαίσιο είναι και το τελευταίο τουιτ του , μια συμμόρφωση στην κεντρική γραμμή των ΗΠΑ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τραμπ: Εχω ασύγκριτη σοφία! - Αν η Τουρκία κινηθεί εκτός ορίων θα καταστρέψω την οικονομία της
«Όπως έχω δηλώσει έντονα πριν και απλώς να επαναλάβω, αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη μεγάλη και ασύγκριτη σοφία μου, θεωρώ ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω και θα εξαλείψω την οικονομία της Τουρκίας (το έχω κάνει και πριν!). Πρέπει, με την Ευρώπη και με άλλους, να προσέχουν ...

https://www.real.gr/kosmos/arthro/tramp ... is-577837/

Μένει να δούμε με ποιό νίκ γράφει ο Τράμπ στο πχόρουμ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν

Να τονίσω ότι η τουρκική λίρα έπεσε για άλλη μια φορά στην προοπτική εισβολής της Τουρκίας στην Συρία. Λογικά θα πέσει ακόμα πιο πολύ με το τουιτ του τραμπ

Ποιά είναι άραγε τα όρια που έβαλε ο τραμπ μέσα στην απέραντη σοφία του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τεν τεν την 07 Οκτ 2019, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

ολοι Τραμπ! Διαδοσται!!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

τεν τεν έγραψε: 07 Οκτ 2019, 20:34 Να τονίσω ότι η τουρκική λίρα έπεσε για άλλη μια φορά στην προοπτική εισβολής της Τουρκίας στην Συρία. Λογικά θα πέσει ακόμα πιο πολύ με το τουιτ του τραμπ

Ποιά είναι άραγε τα όρια που έβαλε ο τραμπ μέσα στην απέραντη σοφία του;

Λογικα η ζωνη ασφαλειας που ζητησε η Τουρκια.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”