ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:30
Αν κάνω παρέα με τον Κουφοντινα η με τον Κασιδιάρη σε μια κοινωνική συνάθροιση , αυτό σημαίνει κάτι για εμένα ;
Το ερώτημα που θέτω το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα η αριστερά
εγω να σου πω την αληθεια δεν ενοχλουμαι ουτε απ κουφοντινα ουτε απο χουντικους.
η φιλοσοφια μου λεει οτι: ολοι εχουν τα δικια τους μικρα ή μεγαλα.
οι δεξιοι ειναι που το παιζουν μη μου απτου και δε σηκωνουν μυγα κλπ.
απλα τους τρολλαρω λιγο
πως κραζεις τη δικηγορο του κουφοντινα οταν εχεις χουντικους στο κομμα?
χίποκριτσ
Εγώ που δεν έχω προβλημμα να κάνω παρέα και βα συζητήσω με οποιονδήποτε φτάνει η συζήτηση να γίνεται πολιτισμένα , που εντασσομαι ;
Northern Spirit έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:24
Ο Βοριδης ειναι ενας χουντικος που το γυρισε σε κλασικη δεξια για να κανει βουλευτικη καριερα..Δεν βλεω καποιο προβλημα σε ολα αυτα..
Εδω πρωην κνιτες εχουνε μετατραπει απο (πρωην) πασοκους μεχρι και σε φιλελευθερους για μια θεση στα εδρανα..
και η δημοκρατια κυριε?
Εχεις ενα σπουδαίο ταλέντο
Οποιον και να βάλεις στο στοχαστρο, φορουμιτη; πολιτικό; μυθικη φιγουρα; δεινοσαυρο; ανεβαίνει 10 λεβελ συμπαθειας σε 20βαθμια κλίμακα, αυτόματα
Ο Βοριδης ειναι ενας χουντικος που το γυρισε σε κλασικη δεξια για να κανει βουλευτικη καριερα..Δεν βλεω καποιο προβλημα σε ολα αυτα..
Εδω πρωην κνιτες εχουνε μετατραπει απο (πρωην) πασοκους μεχρι και σε φιλελευθερους για μια θεση στα εδρανα..
και η δημοκρατια κυριε?
Εχεις ενα σπουδαίο ταλέντο
Οποιον και να βάλεις στο στοχαστρο, φορουμιτη; πολιτικό; μυθικη φιγουρα; δεινοσαυρο; ανεβαίνει 10 λεβελ συμπαθειας σε 20βαθμια κλίμακα, αυτόματα
Συγκλονιστικη διπλή αποκαλυψη.
1. Ο πρώην γγ της νεολαίας της ΕΠΕΝ, Βοριδης, είναι χουντικός.
2. Το συριζομποτ με το ξεκαρφωτικο νικ "πήζον μποτ" σπαμαρει Βαξεβανη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 20:48
Μου εκοψες κατι στελεχακια για να το παιξεις σωστος και ευρωπαιος και δημοκρατης.
το μπεντσμαρκ ομως ειναι αυτο.
Νεα δημοκρατια λεγεται το κομμα. εδω σε θελω καβουρα.
πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 20:48
Μου εκοψες κατι στελεχακια για να το παιξεις σωστος και ευρωπαιος και δημοκρατης.
το μπεντσμαρκ ομως ειναι αυτο.
Νεα δημοκρατια λεγεται το κομμα. εδω σε θελω καβουρα.
Σωστά.
Κουίζ για πήζον bot: ποιοι έπαιρναν έργα επί χούντας;