Northern Spirit έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:24
Ο Βοριδης ειναι ενας χουντικος που το γυρισε σε κλασικη δεξια για να κανει βουλευτικη καριερα..Δεν βλεω καποιο προβλημα σε ολα αυτα..
Εδω πρωην κνιτες εχουνε μετατραπει απο (πρωην) πασοκους μεχρι και σε φιλελευθερους για μια θεση στα εδρανα..
Ο Βοριδης ειναι ενας χουντικος που το γυρισε σε κλασικη δεξια για να κανει βουλευτικη καριερα..Δεν βλεω καποιο προβλημα σε ολα αυτα..
Εδω πρωην κνιτες εχουνε μετατραπει απο (πρωην) πασοκους μεχρι και σε φιλελευθερους για μια θεση στα εδρανα..
Χλιδατος δεξιος εθνικιστης ηταν παντα.
Μαζί με νεολαίους, κυρίως από την ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου, συνίδρυσε ως μαθητής στο Κολλέγιο Αθηνών την εθνικιστική μαθητική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές» (EM).
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:28
Ας εκφρασω μια απορία
Οι κοινωνικές η οι ανθρώπινες σχέσεις ποινικοποιούνται η όχι ;
τη γυναικα του καισαρα την ξερεις?
Το ερώτημα που θέτω το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα η αριστερά
εγω να σου πω την αληθεια δεν ενοχλουμαι ουτε απ κουφοντινα ουτε απο χουντικους.
η φιλοσοφια μου λεει οτι: ολοι εχουν τα δικια τους μικρα ή μεγαλα.
οι δεξιοι ειναι που το παιζουν μη μου απτου και δε σηκωνουν μυγα κλπ.
απλα τους τρολλαρω λιγο
πως κραζεις τη δικηγορο του κουφοντινα οταν εχεις χουντικους στο κομμα?
χίποκριτσ
και η δημοκρατια κυριε?
Ποια δημοκρατια; Εκανε καμια κινηση εναντιον της Δημοκρατιας ο Βοριδης; Εδω δινετε αγωνα για να συγχωρεθουνε οι δολοφονοι της 17 Νοεμβρη και εχετε προβλημα να προσπερασετε τους τσαμπουκαδες του Βοριδη (που δεν σκοτωσε και κανεναν) της δεκαετιας του '80;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 05 Οκτ 2019, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:30
Αν κάνω παρέα με τον Κουφοντινα η με τον Κασιδιάρη σε μια κοινωνική συνάθροιση , αυτό σημαίνει κάτι για εμένα ;
πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 21:29
τη γυναικα του καισαρα την ξερεις?
Το ερώτημα που θέτω το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα η αριστερά
εγω να σου πω την αληθεια δεν ενοχλουμαι ουτε απ κουφοντινα ουτε απο χουντικους.
η φιλοσοφια μου λεει οτι: ολοι εχουν τα δικια τους μικρα ή μεγαλα.
οι δεξιοι ειναι που το παιζουν μη μου απτου και δε σηκωνουν μυγα κλπ.
απλα τους τρολλαρω λιγο
πως κραζεις τη δικηγορο του κουφοντινα οταν εχεις χουντικους στο κομμα?
χίποκριτσ
Εγώ που δεν έχω προβλημμα να κάνω παρέα και βα συζητήσω με οποιονδήποτε φτάνει η συζήτηση να γίνεται πολιτισμένα , που εντασσομαι ;
Χλιδατος δεξιος εθνικιστης ηταν παντα.
Μαζί με νεολαίους, κυρίως από την ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου, συνίδρυσε ως μαθητής στο Κολλέγιο Αθηνών την εθνικιστική μαθητική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές» (EM).
ε ναι και την δεκαετια του '80 παιζανε ξυλο με αφισοκολλητες ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ..
καταντια βεβαια αλλα πολλοι σημερινοι μορφωμενοι το κανανε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".