!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Το ανεκδοτο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι οι elchav και Νero διαβαλουν την οικονομια της Κυπρου ξεχνωντας οτι αυτη ακολουθει κατα γραμμα το φιλελευθερο μοντελο που και οι ιδιοι οραματιζονται.Κοινως μια φιλελλευθερη οικονομια βασιζομενη στην παροχη υπηρεσιων και στον τουρισμο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Θεσσαλός μπορεί, Ηπειρώτης σίγουρα όχι.
Δεν κατάγεσαι από εκεί που γίνεσαι σωγαμπρος..
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μην ψεκαζεσαι τόσοzteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:51 Το ανεκδοτο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι οι elchav και Νero διαβαλουν την οικονομια της Κυπρου ξεχνωντας οτι αυτη ακολουθει κατα γραμμα το φιλελευθερο μοντελο που και οι ιδιοι οραματιζονται.Κοινως μια φιλελλευθερη οικονομια βασιζομενη στην παροχη υπηρεσιων και στον τουρισμο.![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Nero
έχουμε πει χίλιες φορές ότι δεν είμαι φιλελέςzteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:51 Το ανεκδοτο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι οι elchav και Νero διαβαλουν την οικονομια της Κυπρου ξεχνωντας οτι αυτη ακολουθει κατα γραμμα το φιλελευθερο μοντελο που και οι ιδιοι οραματιζονται.Κοινως μια φιλελλευθερη οικονομια βασιζομενη στην παροχη υπηρεσιων και στον τουρισμο.![]()
Βαρύτατη περίπτωση βλαβηςelchav έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:51 Θεσσαλός μπορεί, Ηπειρώτης σίγουρα όχι.
Μετα το μπανιο παντα ψεκαζομαι με αρωμα.elchav έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:52Μην ψεκαζεσαι τόσοzteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:51 Το ανεκδοτο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι οι elchav και Νero διαβαλουν την οικονομια της Κυπρου ξεχνωντας οτι αυτη ακολουθει κατα γραμμα το φιλελευθερο μοντελο που και οι ιδιοι οραματιζονται.Κοινως μια φιλελλευθερη οικονομια βασιζομενη στην παροχη υπηρεσιων και στον τουρισμο.![]()
Η Κυπρος μαλιστα μαζι με την Ιρλανδια ηταν και ειναι τα συνηθισμενα φιλελλευθερα παραμυθια οικονομικης ευμαρειας που πουλατε εσεις ο φιλελλευθεροι.Τωρα που δεν ισχυει αυτο τι εγινε το γυριζουμε στην ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πιο ανιστόρητος και αμόρφωτος πεθαίνεις.Πραγματικά.zteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:33 Ξεχασατε ολοι οτι η Τουρκικη εισβολη δεν σχεδιαστηκε το 1974.Ηταν ετοιμη απο το 1964.Ξεχασατε επισης οτι η προδοσια της δεξιας δεν ξεκιναει με το πραξικοπημα του Σαμψων το 1974 αλλα με τις σφαγες των Τουρκοκυπριων απο τους παρακρατικους Γριβα-Ντερντιλη.Ξεχασατε επισης οτι την Τουρκικη εισβολη το 1964 την σταματησαν οι Σοβιετικοι που απειλησαν την Τουρκια με πολεμο.Τελος ξεχασατε οτι εκεινη την περιοδο μεγαλη πολιτικη δυναμη στο νησι ηταν το ΑΚΕΛ.Που μπορουσε να ενωσει Ελληνοκυπριους και Τουρκοκυπριους και ειχε καθαρα φιλοσοβιετικο προσανατολισμο.Συνεπως ναι οι Αμερικανοι δουλευαν ενα σχεδιο διχοτομησης και απλα ψαχναν να βρουν σε ποιον δεξιο ηγετη θα επεφτε ο κληρος της προδοσιας.
Η μονη λυση που θα μπορουσε να χαρακτιριστει δικαιη θα ηταν η Κυπρος να γινει ανεξαρτητη χωρα ως εννιαιο κρατος με μια εθνοτητα την Κυπριακη.Να αποχωρησουν οι Βρεττανικες βασεις και να παψει να υπαρχει η ομηρια των εγγυητριων δυναμεων.Φυσικα τραβεστι ομοσπονδιες τελειως δυσλειτουργικες οπως προβλεποντε στο σχεδιο Αναν θα χειροτερευαν το προβλημα.Για να γινει αυτο θα πρεπει να αποχωρησουν τα στρατευματα κατοχης της Τουρκιας.![]()
Κάνει κριτική κάποιος από ένα νησί γεμάτο ελιές που οι κάτοικοι του περνούν χάρη στον ευπατριδη συντοπιτη τους Γ. Δρυ τις δεύτερες υψηλότερες, ανά στρέμμα, επιδοτήσεις στην Ελλαδα (μετά βεβαίως την Κρήτη) και είναι τόσο ελεεινοί τεμπέληδες που παράγουν αντί για λάδι, ορυκτελαιοzteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:51 Το ανεκδοτο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι οι elchav και Νero διαβαλουν την οικονομια της Κυπρου ξεχνωντας οτι αυτη ακολουθει κατα γραμμα το φιλελευθερο μοντελο που και οι ιδιοι οραματιζονται.Κοινως μια φιλελλευθερη οικονομια βασιζομενη στην παροχη υπηρεσιων και στον τουρισμο.![]()
Βρίζουν την Κύπρο άνθρωποι που καμαρώνουν για δικό τους έναν απόγονο Ιταλών στην Κέρκυρα και μιας Κυπριας
Ju-87 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:44Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:31Κοίτα, εγώ κατανοώ οτι για προφανείς λόγους έχεις κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά προσωπικά δε μ' ενδιαφέρει.ο Χρήστος ο Αράπης.
Φυσικά και δε μ' αφορά τί, με ποιούς και με πόσους κάνεις στις προσωπικές σου στιγμές, αλλά θα σου 'λεγα να τηρείς τις απαραίτητες προφυλάξεις.
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Maspoli έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:57 Κάνει κριτική κάποιος από ένα νησί γεμάτο ελιές που οι κάτοικοι του περνούν χάρη στον ευπατριδη συντοπιτη τους Γ. Δρυ τις δεύτερες υψηλότερες, ανά στρέμμα, επιδοτήσεις στην Ελλαδα (μετά βεβαίως την Κρήτη) και είναι τόσο ελεεινοί τεμπέληδες που παράγουν αντί για λάδι, ορυκτελαιο
πάρε μας την κούρασηMaspoli έγραψε: 03 Οκτ 2019, 19:59 Βρίζουν την Κύπρο άνθρωποι που καμαρώνουν για δικό τους έναν απόγονο Ιταλών στην Κέρκυρα και μιας Κυπριας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Lord Snow έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:56
Εγω ξερω οτι σκοτωθηκαν αρκετα ατομα απο την γειτονια μου στο κυπριακο, πολεμωντας ενω οι κυπριοι πεταγαν τα οπλα και τρεχανε ή το παιζαν εγγλεζοι υπηκοοι. Και σημερα ακομα η μονη αξιομαχη δυναμη στο νησι ειναι ελληνικη. Κατι που διαπιστωσα με τρομερη εκπληξη καθως πραγματικα μας θεωρουσα για τον πουτσο. Αλλα δεν ειχα δει ακομα την ''αποτελεσματικοτητα'' των κουμπαρων. Ειχαμε κλασει στο γελιο στο Νικηφορο.
Λοιπον οπως ειπαμε. Αρκετεξ με αυτο το διπλωματικο βαριδι που ειναι χρησιμο μονο στην Γιουροβιζιον.
πάντως όταν χρειάστηκε, μια χαρά κέρασε πόνο η Ε.Φ. τους Άραβες ειδικοδυναμίτες της 777.
εμείς έχουμε καμμιά παρόμοια επιτυχία να αντιπαρατάξουμε;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... aiguption/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Egyptia ... uOKB2nf86w

Spoiler

- Sid Vicious
Προβοκατόρικά λίγο το έγραψα και Αθηναιους μια χαρα εχω γνωρίσει και Κύπριους μια χαρα και Βορειηπειρωτες άψογους, Γενικά το θέμα του νήματος είναι μια μαλακία.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:43Γκαγκαρους έχω γνωρίσει ελάχιστους. Σχετικα οκ, απλά είναι μεγάλη η πίκρα τους που δεν έχουν καταγωγή απο κάπου αλλού για να μπορούν να την ψιλοκάνουν. Και αυτη η πίκρα βγάζει κόμπλεξ, όπως και η κάθε πίκρα.Sid Vicious έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:04Μια χαρά και οι δύο. Οι χειρότεροι όλων είναι κάτι Αθηνέζοι συνήθωςΕρμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Μαυροβασίλης
τη συλλογή αυτιών του Θάλασσα;Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 04 Οκτ 2019, 14:38 εμείς έχουμε καμμιά παρόμοια επιτυχία να αντιπαρατάξουμε;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
indeedy!Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Οκτ 2019, 22:30τη συλλογή αυτιών του Θάλασσα;Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 04 Οκτ 2019, 14:38 εμείς έχουμε καμμιά παρόμοια επιτυχία να αντιπαρατάξουμε;
έχει γίνει ποτέ θέμα στον ειδικό τύπο; (για φυλλάδες και πορνοκάναλα δε συζητάω καν)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις