!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.
zteo

Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15
zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:13
sharp έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:10
Αυτό γιατί το λες;
Διοτι εαν δεν ηταν η αριστερα η δεξια μια χαρα θα ειχε αναγνωρισει την διχοτομημενη Κυπρο.Αυτο θελει να πει.

Όχι.Το τι θέλω να πω το έγραψα.
Μα αυτο εγινε το μετεμφυλιακο καθεστως μια χαρα οδηγησε την Κυπρο στην διχοτομηση.Συνεπως ο μονος τροπος να παρεμεινε το μετεμφυλιακο καθεστως στην εξουσια μεχρι το 90 ηταν η αποδοχη της προδοσιας απο τους Ελληνες και τους Κυπριους.Αρα ζητας νομιμοποιηση της κατοχης και αναγνωριση της Βορεια Κυπρου σαν κρατος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η Κυπρος ειναι ΚΑΙ θα συνεχισει να ειναι τμημα του Ελληνικου κοσμου ... σε οσους δεν αρεσει αυτο και δεν ειναι μελη του ΑΚΕΛ δεν μπορουμε να σας βοηθησουμε ... θα πρεπει να αποδεχτειτε οτι δεν μπορειτε να αλλαξετε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19
Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.
Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.

Εικόνα
πατησιωτης

zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:21
zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:13
Διοτι εαν δεν ηταν η αριστερα η δεξια μια χαρα θα ειχε αναγνωρισει την διχοτομημενη Κυπρο.Αυτο θελει να πει.

Μα αυτο εγινε το μετεμφυλιακο καθεστως μια χαρα οδηγησε την Κυπρο στην διχοτομηση.Συνεπως ο μονος τροπος να παρεμεινε το μετεμφυλιακο καθεστως στην εξουσια μεχρι το 90 ηταν η αποδοχη της προδοσιας απο τους Ελληνες και τους Κυπριους.Αρα ζητας νομιμοποιηση της κατοχης και αναγνωριση της Βορεια Κυπρου σαν κρατος.
Το καθεστώς θα έμενε στην εξουσία εάν δεν έκανε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και δεν γινόταν η τουρκική εισβολή.
Από την στιγμή που δεν κατόρθωσε να αποκρούσει την εισβολή ήταν τελειωμένο.Παρόμοια αποδοχή ήταν απλώς αδύνατη.
πατησιωτης

Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.
Που έρχονται και φεύγουν.Και τα ελληνικά δεν μένουν πάνω από λίγες ώρες.Αυτή δεν είναι ανατροπή δεδομένων.Η ύπαρξη μόνιμης κυπριακής αεροπορίας είναι.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24
zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:21

Το καθεστώς θα έμενε στην εξουσία εάν δεν έκανε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και δεν γινόταν η τουρκική εισβολή.
Από την στιγμή που δεν κατόρθωσε να αποκρούσει την εισβολή ήταν τελειωμένο.Παρόμοια αποδοχή ήταν απλώς αδύνατη.
Το πραξικοπημα κατα του Μακαριου ηταν τετελεσμενο γεγονος για το μετεμφυλιακο καθεστως και προαποφασισμενο.Η Κυπρος οδηγουταν στην αγγαλια της ΕΣΣΔ και οι Αμερικανοι δεν θα ηθελαν μια νεα Κουβα στην Μεση Ανατολη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:26
Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.
Που έρχονται και φεύγουν.Και τα ελληνικά δεν μένουν πάνω από λίγες ώρες.Αυτή δεν είναι ανατροπή δεδομένων.Η ύπαρξη μόνιμης κυπριακής αεροπορίας είναι.
Ωραία ,αν είναι έξυπνοι οι "κουμπάροι" ,ας ζητήσουν μόνιμες μετασταθμεύσεις Ισραηλινών ή Γαλλικών μαχητικών. Εννοείται μέχρι να εδραιώσουν δικιά τους αεροπορία.
πατησιωτης

zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:29 Το πραξικοπημα κατα του Μακαριου ηταν τετελεσμενο γεγονος για το μετεμφυλιακο καθεστως και προαποφασισμενο.Η Κυπρος οδηγουταν στην αγγαλια της ΕΣΣΔ και οι Αμερικανοι δεν θα ηθελαν μια νεα Κουβα στην Μεση Ανατολη

Τ'ιποτα δεν ήταν προαποφασισμένο και όλα αυτά είναι εκλογικεύσεις εκ των υστέρων.Ηλιθιότητα του Ιωαννίδη ήταν.Όποιος έχει εφημερίδα έστω και αντιστασιακή που να προβλέπει όσα συνέβησαν πριν το 1974 να την καταθέσει.Ούτε φυσικά οδηγείτο σε καμμιά αγκαλιά με εγγυήτριες δυνάμεις τρεις νατοικές χώρες και αγγλικές βάσεις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:07
Paralimnitis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:00 Στα αρχιδια μας αν εξοπλιστειτε αμυντικα,αν παλι μας κανουν ντου οι τουρκοι θα κανετε οτι και το 74, οτι και το 64 που αφηνατε στην τηλληρια τους τουρκους να ριχνουν ναπαλμ στα χωρια μας και εμφανιστηκαν τα ελληνικα αεροπλανα οταν απεχωρησε η τουρκικη αεροπορια :smt005: .Πιο πιθανον να πανε κυπριοι αν την πεσουν στην Σαμο,εχουμε ξαναστειλει κοροιδα σαν τον προπαππου μου που πηγε εθελοντης στους βαλκανικους, παρα να στειλετε βοηθεια εσεις στην Κυπρο.

Υ.Γ1 Βtw τα πραγματι σιχαματα οι ομονιατες που ανεβασες στις φωτο ειναι πολυ πιο συμπαθεις στο ελλαδικο οπαδικο κινημα απο οτι οι αποελιστες π.χ,απο που εμνευστηκαν τα πανια που ανεβασες νομιζεις ? :lol:
Μην κατηγορείς εναν ολόκληρο λαό με τι αποφάσεις επαιρναν αυτοί που κυβερνούσαν.
Έχω γνωρίσει πάρα πολλους πολεμιστές του 1974,Ελλαδίτες,που λένε μέχρι και σήμερα αν χρειαστεί θα ξαναπολεμήσουν για την Κύπρο.
ε το λένε και λιγάκι εκ του ασφαλούς ως 70 χρονώνανε
πατησιωτης

Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:30
πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:26
Ωραία ,αν είναι έξυπνοι οι "κουμπάροι" ,ας ζητήσουν μόνιμες μετασταθμεύσεις Ισραηλινών ή Γαλλικών μαχητικών. Εννοείται μέχρι να εδραιώσουν δικιά τους αεροπορία.
Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά χωρίς αμυντική συμφωνία - που κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει - δεν σημαίνει πολλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nostromos έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 η Κυπρος ειναι ΚΑΙ θα συνεχισει να ειναι τμημα του Ελληνικου κοσμου ...
όπως οι βόθροι χωρίς στεγανοποίηση ώστε να παροχετεύεται το σκατό στον υδροφόρο ορίζοντα και να γλιτώνεις βοθρατζίδικο.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Paralimnitis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:00 Στα αρχιδια μας αν εξοπλιστειτε αμυντικα,αν παλι μας κανουν ντου οι τουρκοι θα κανετε οτι και το 74, οτι και το 64 που αφηνατε στην τηλληρια τους τουρκους να ριχνουν ναπαλμ στα χωρια μας και εμφανιστηκαν τα ελληνικα αεροπλανα οταν απεχωρησε η τουρκικη αεροπορια :smt005: .Πιο πιθανον να πανε κυπριοι αν την πεσουν στην Σαμο,εχουμε ξαναστειλει κοροιδα σαν τον προπαππου μου που πηγε εθελοντης στους βαλκανικους, παρα να στειλετε βοηθεια εσεις στην Κυπρο.

Υ.Γ1 Βtw τα πραγματι σιχαματα οι ομονιατες που ανεβασες στις φωτο ειναι πολυ πιο συμπαθεις στο ελλαδικο οπαδικο κινημα απο οτι οι αποελιστες π.χ,απο που εμνευστηκαν τα πανια που ανεβασες νομιζεις ? :lol:
Εγω ξερω οτι σκοτωθηκαν αρκετα ατομα απο την γειτονια μου στο κυπριακο, πολεμωντας ενω οι κυπριοι πεταγαν τα οπλα και τρεχανε ή το παιζαν εγγλεζοι υπηκοοι. Και σημερα ακομα η μονη αξιομαχη δυναμη στο νησι ειναι ελληνικη. Κατι που διαπιστωσα με τρομερη εκπληξη καθως πραγματικα μας θεωρουσα για τον πουτσο. Αλλα δεν ειχα δει ακομα την ''αποτελεσματικοτητα'' των κουμπαρων. Ειχαμε κλασει στο γελιο στο Νικηφορο.
Λοιπον οπως ειπαμε. Αρκετεξ με αυτο το διπλωματικο βαριδι που ειναι χρησιμο μονο στην Γιουροβιζιον.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19
Να αγορασουν αεροσκαφη και να επανδρωσουν μια πτερυγα μαχης στην Ελλαδα. Να κανουν και καμια δουλεια, δεν θα τους πεσει ο κωλος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Νήμαν κόσμημαν! Νήμαν επικόν! :g094:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”