Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Μα αυτο εγινε το μετεμφυλιακο καθεστως μια χαρα οδηγησε την Κυπρο στην διχοτομηση.Συνεπως ο μονος τροπος να παρεμεινε το μετεμφυλιακο καθεστως στην εξουσια μεχρι το 90 ηταν η αποδοχη της προδοσιας απο τους Ελληνες και τους Κυπριους.Αρα ζητας νομιμοποιηση της κατοχης και αναγνωριση της Βορεια Κυπρου σαν κρατος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
η Κυπρος ειναι ΚΑΙ θα συνεχισει να ειναι τμημα του Ελληνικου κοσμου ... σε οσους δεν αρεσει αυτο και δεν ειναι μελη του ΑΚΕΛ δεν μπορουμε να σας βοηθησουμε ... θα πρεπει να αποδεχτειτε οτι δεν μπορειτε να αλλαξετε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...

-
πατησιωτης
Το καθεστώς θα έμενε στην εξουσία εάν δεν έκανε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και δεν γινόταν η τουρκική εισβολή.zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:21Μα αυτο εγινε το μετεμφυλιακο καθεστως μια χαρα οδηγησε την Κυπρο στην διχοτομηση.Συνεπως ο μονος τροπος να παρεμεινε το μετεμφυλιακο καθεστως στην εξουσια μεχρι το 90 ηταν η αποδοχη της προδοσιας απο τους Ελληνες και τους Κυπριους.Αρα ζητας νομιμοποιηση της κατοχης και αναγνωριση της Βορεια Κυπρου σαν κρατος.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:13
Διοτι εαν δεν ηταν η αριστερα η δεξια μια χαρα θα ειχε αναγνωρισει την διχοτομημενη Κυπρο.Αυτο θελει να πει.
Όχι.Το τι θέλω να πω το έγραψα.
Από την στιγμή που δεν κατόρθωσε να αποκρούσει την εισβολή ήταν τελειωμένο.Παρόμοια αποδοχή ήταν απλώς αδύνατη.
-
πατησιωτης
Που έρχονται και φεύγουν.Και τα ελληνικά δεν μένουν πάνω από λίγες ώρες.Αυτή δεν είναι ανατροπή δεδομένων.Η ύπαρξη μόνιμης κυπριακής αεροπορίας είναι.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.
Το πραξικοπημα κατα του Μακαριου ηταν τετελεσμενο γεγονος για το μετεμφυλιακο καθεστως και προαποφασισμενο.Η Κυπρος οδηγουταν στην αγγαλια της ΕΣΣΔ και οι Αμερικανοι δεν θα ηθελαν μια νεα Κουβα στην Μεση Ανατολη.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24Το καθεστώς θα έμενε στην εξουσία εάν δεν έκανε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και δεν γινόταν η τουρκική εισβολή.zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:21Μα αυτο εγινε το μετεμφυλιακο καθεστως μια χαρα οδηγησε την Κυπρο στην διχοτομηση.Συνεπως ο μονος τροπος να παρεμεινε το μετεμφυλιακο καθεστως στην εξουσια μεχρι το 90 ηταν η αποδοχη της προδοσιας απο τους Ελληνες και τους Κυπριους.Αρα ζητας νομιμοποιηση της κατοχης και αναγνωριση της Βορεια Κυπρου σαν κρατος.
Από την στιγμή που δεν κατόρθωσε να αποκρούσει την εισβολή ήταν τελειωμένο.Παρόμοια αποδοχή ήταν απλώς αδύνατη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ωραία ,αν είναι έξυπνοι οι "κουμπάροι" ,ας ζητήσουν μόνιμες μετασταθμεύσεις Ισραηλινών ή Γαλλικών μαχητικών. Εννοείται μέχρι να εδραιώσουν δικιά τους αεροπορία.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:26Που έρχονται και φεύγουν.Και τα ελληνικά δεν μένουν πάνω από λίγες ώρες.Αυτή δεν είναι ανατροπή δεδομένων.Η ύπαρξη μόνιμης κυπριακής αεροπορίας είναι.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.
-
πατησιωτης
zteo έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:29 Το πραξικοπημα κατα του Μακαριου ηταν τετελεσμενο γεγονος για το μετεμφυλιακο καθεστως και προαποφασισμενο.Η Κυπρος οδηγουταν στην αγγαλια της ΕΣΣΔ και οι Αμερικανοι δεν θα ηθελαν μια νεα Κουβα στην Μεση Ανατολη
Τ'ιποτα δεν ήταν προαποφασισμένο και όλα αυτά είναι εκλογικεύσεις εκ των υστέρων.Ηλιθιότητα του Ιωαννίδη ήταν.Όποιος έχει εφημερίδα έστω και αντιστασιακή που να προβλέπει όσα συνέβησαν πριν το 1974 να την καταθέσει.Ούτε φυσικά οδηγείτο σε καμμιά αγκαλιά με εγγυήτριες δυνάμεις τρεις νατοικές χώρες και αγγλικές βάσεις.
ε το λένε και λιγάκι εκ του ασφαλούς ως 70 χρονώνανεΛευκός Λύκος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:07Μην κατηγορείς εναν ολόκληρο λαό με τι αποφάσεις επαιρναν αυτοί που κυβερνούσαν.Paralimnitis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:00 Στα αρχιδια μας αν εξοπλιστειτε αμυντικα,αν παλι μας κανουν ντου οι τουρκοι θα κανετε οτι και το 74, οτι και το 64 που αφηνατε στην τηλληρια τους τουρκους να ριχνουν ναπαλμ στα χωρια μας και εμφανιστηκαν τα ελληνικα αεροπλανα οταν απεχωρησε η τουρκικη αεροπορια.Πιο πιθανον να πανε κυπριοι αν την πεσουν στην Σαμο,εχουμε ξαναστειλει κοροιδα σαν τον προπαππου μου που πηγε εθελοντης στους βαλκανικους, παρα να στειλετε βοηθεια εσεις στην Κυπρο.
Υ.Γ1 Βtw τα πραγματι σιχαματα οι ομονιατες που ανεβασες στις φωτο ειναι πολυ πιο συμπαθεις στο ελλαδικο οπαδικο κινημα απο οτι οι αποελιστες π.χ,απο που εμνευστηκαν τα πανια που ανεβασες νομιζεις ?![]()
Έχω γνωρίσει πάρα πολλους πολεμιστές του 1974,Ελλαδίτες,που λένε μέχρι και σήμερα αν χρειαστεί θα ξαναπολεμήσουν για την Κύπρο.
-
πατησιωτης
Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά χωρίς αμυντική συμφωνία - που κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει - δεν σημαίνει πολλά πράγματα.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:30Ωραία ,αν είναι έξυπνοι οι "κουμπάροι" ,ας ζητήσουν μόνιμες μετασταθμεύσεις Ισραηλινών ή Γαλλικών μαχητικών. Εννοείται μέχρι να εδραιώσουν δικιά τους αεροπορία.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:26Που έρχονται και φεύγουν.Και τα ελληνικά δεν μένουν πάνω από λίγες ώρες.Αυτή δεν είναι ανατροπή δεδομένων.Η ύπαρξη μόνιμης κυπριακής αεροπορίας είναι.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 Αεροπορική βάση υπάρχει στην Κύπρο ,όπου μετασταθμεύουν και υποστηρίζονται και ελληνικά και ξένα μαχητικά.
όπως οι βόθροι χωρίς στεγανοποίηση ώστε να παροχετεύεται το σκατό στον υδροφόρο ορίζοντα και να γλιτώνεις βοθρατζίδικο.nostromos έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24 η Κυπρος ειναι ΚΑΙ θα συνεχισει να ειναι τμημα του Ελληνικου κοσμου ...
Εγω ξερω οτι σκοτωθηκαν αρκετα ατομα απο την γειτονια μου στο κυπριακο, πολεμωντας ενω οι κυπριοι πεταγαν τα οπλα και τρεχανε ή το παιζαν εγγλεζοι υπηκοοι. Και σημερα ακομα η μονη αξιομαχη δυναμη στο νησι ειναι ελληνικη. Κατι που διαπιστωσα με τρομερη εκπληξη καθως πραγματικα μας θεωρουσα για τον πουτσο. Αλλα δεν ειχα δει ακομα την ''αποτελεσματικοτητα'' των κουμπαρων. Ειχαμε κλασει στο γελιο στο Νικηφορο.Paralimnitis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:00 Στα αρχιδια μας αν εξοπλιστειτε αμυντικα,αν παλι μας κανουν ντου οι τουρκοι θα κανετε οτι και το 74, οτι και το 64 που αφηνατε στην τηλληρια τους τουρκους να ριχνουν ναπαλμ στα χωρια μας και εμφανιστηκαν τα ελληνικα αεροπλανα οταν απεχωρησε η τουρκικη αεροπορια.Πιο πιθανον να πανε κυπριοι αν την πεσουν στην Σαμο,εχουμε ξαναστειλει κοροιδα σαν τον προπαππου μου που πηγε εθελοντης στους βαλκανικους, παρα να στειλετε βοηθεια εσεις στην Κυπρο.
Υ.Γ1 Βtw τα πραγματι σιχαματα οι ομονιατες που ανεβασες στις φωτο ειναι πολυ πιο συμπαθεις στο ελλαδικο οπαδικο κινημα απο οτι οι αποελιστες π.χ,απο που εμνευστηκαν τα πανια που ανεβασες νομιζεις ?![]()
Λοιπον οπως ειπαμε. Αρκετεξ με αυτο το διπλωματικο βαριδι που ειναι χρησιμο μονο στην Γιουροβιζιον.
Να αγορασουν αεροσκαφη και να επανδρωσουν μια πτερυγα μαχης στην Ελλαδα. Να κανουν και καμια δουλεια, δεν θα τους πεσει ο κωλος.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νήμαν κόσμημαν! Νήμαν επικόν! 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-