Ποτέ κανένας πουθενά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 04 Οκτ 2019, 09:08
Εγώ δεν το έχω με τα τηλ. Να παίρνω κτλ. Αλλά και αν με πάρουν απροειδοποίητα με αγχώνει.

Εμένα με αγχώνουν και τα... προειδοποιημένα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Θα σε πάρω τηλέφωνο σε μια ώρα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε, ναι. Προσθέτεις κι ένα "μωρό μου", κάνεις αποθήκευση και forward και ετελείωσε το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή, πάλι καλά που ήλθε ο άνθρωπος κι άκουσες τη φωνή του.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2019, 09:08
Εγώ δεν το έχω με τα τηλ. Να παίρνω κτλ. Αλλά και αν με πάρουν απροειδοποίητα με αγχώνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι εντάξει άμα υπάρχει πχ έστω και ένα σε παίρνω τηλ είμαι πιο οκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι παιδί μου μιλάγαμε κανονικά με τις ώρες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να κάτσει και να απολαύσει το μπάτχερτ του τρίτου. Να στην πέφτουν μπροστά στον άντρα σου είναι ασέβεια απέναντι σου κι απέναντι στον άντρα σου. ΜπουρλότοΓραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:21 Ερώτηξις: Έχετε βγει με τον καλό σας και σας την πέφτει ένας τρίτος αγνοώντας τον. Ο τρίτος, αν και σπασαρχίδης δεν δείχνει να αποτελεί απειλή προς εσάς. Ποια είναι η θέση του καλού σας; Τι να κάνει;
Ίφιδα έγραψε: 04 Οκτ 2019, 10:21Να κάτσει και να απολαύσει το μπάτχερτ του τρίτου. Να στην πέφτουν μπροστά στον άντρα σου είναι ασέβεια απέναντι σου κι απέναντι στον άντρα σου. ΜπουρλότοΓραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:21 Ερώτηξις: Έχετε βγει με τον καλό σας και σας την πέφτει ένας τρίτος αγνοώντας τον. Ο τρίτος, αν και σπασαρχίδης δεν δείχνει να αποτελεί απειλή προς εσάς. Ποια είναι η θέση του καλού σας; Τι να κάνει;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Οκτ 2019, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμείς είμαστε σόι, τέλοςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:41Να περιμένει να δει τι θα κάνεις εσύ, χαμογελώντας. Τι άλλο;Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:21 Ερώτηξις: Έχετε βγει με τον καλό σας και σας την πέφτει ένας τρίτος αγνοώντας τον. Ο τρίτος, αν και σπασαρχίδης δεν δείχνει να αποτελεί απειλή προς εσάς. Ποια είναι η θέση του καλού σας; Τι να κάνει;![]()
Ισχύει για καλούς και καλές.
Εσύ αμέσως! Να μας χαλάσεις τη διασκέδαση!Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 04:35 Θα έκανα επί τόπου καθιστική διαμαρτυρία και την άλλη μέρα θα διοργάνωνα συλλαλητήριο.
δεν εχεις δικιο, αφου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Γραφικός
Ε αφού έχω, πως να το κάνουμε τώρα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-