επίτηδες το κάνετε για τιμωρία που τα λέει μπερδεμένα;
28η εννοούσε το σκ που πέρασε, του Σεπτέμβρη, τότε τον περίμενε αλλά ήρθε πιο νωρίς.
επίτηδες το κάνετε για τιμωρία που τα λέει μπερδεμένα;
Ναι, δεν τη βλέπεις; Μεσ' τη χαρά είναι.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:08Μα χάρηκε που τον είδε. Αυτός μπορεί τώρα να πιστεύει ότι δεν χάρηκε. Έχουμε μια παρεξήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:05 Η απόσταση παίζει δυνατά ως παράγων έλξης μόνον όταν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα χαρεί όταν σε δει, ακόμη και αν είσαι απρόσκλητος. Αν είναι να μπαίνεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, ασ' το. Εκτός αν πηγαίνεις συνειδητά να δεις τον άλλον ακόμα και για ένα 5λεπτο. Σαφώς παίζει κι αυτό αλλά είναι τελείως άλλη φάση.![]()
Δεν ξενέρωσε που ήρθε ο τύπος, ξενέρωσε που έγινε η παρεξήγηση.
Αν θεωρούσε ότι έγινε παρεξήγηση, θα τον έπαιρνε τηλέφωνο και θα το ξεκαθάριζε.
Να περιμένει να δει τι θα κάνεις εσύ, χαμογελώντας. Τι άλλο;Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:21 Ερώτηξις: Έχετε βγει με τον καλό σας και σας την πέφτει ένας τρίτος αγνοώντας τον. Ο τρίτος, αν και σπασαρχίδης δεν δείχνει να αποτελεί απειλή προς εσάς. Ποια είναι η θέση του καλού σας; Τι να κάνει;
Δεξιό και φασιστικό αυτό. Οι δεξιοί ωθούν τα πράγματα πάντοτε σε μια απαξίωση σε αντίθεση με τους αριστερούς, που εναντιώνονται σε κάθε μορφής άδικο. Θα αντιδρούσα κι εγώ όπως αντιδρώ σε κάθε καταπίεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:41Να περιμένει να δει τι θα κάνεις εσύ, χαμογελώντας. Τι άλλο;Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:21 Ερώτηξις: Έχετε βγει με τον καλό σας και σας την πέφτει ένας τρίτος αγνοώντας τον. Ο τρίτος, αν και σπασαρχίδης δεν δείχνει να αποτελεί απειλή προς εσάς. Ποια είναι η θέση του καλού σας; Τι να κάνει;![]()
Ισχύει για καλούς και καλές.
Εγώ λέω για την 28η που έρχεται. Να πάει αυτή σ' εκείνον. Να του στείλει μνμ όταν ξεκινάει από Αθήνα και να του το πει. Να του δώσει λίγο χρόνο να το σκεφτεί κι εκείνος. Του δείχνει πως τον θέλει. Αν δει πως δεν γίνεται δουλειά, γυρνάει πίσω αυθημερόν. Έχει χάσει μια μέρα απ' τη ζωή της αλλά όχι την αξιοπρέπειά της και μπλα, μπλα, μπλα.enaon έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:08επίτηδες το κάνετε για τιμωρία που τα λέει μπερδεμένα;![]()
28η εννοούσε το σκ που πέρασε, του Σεπτέμβρη, τότε τον περίμενε αλλά ήρθε πιο νωρίς.
Θα πω στο δίκιο μου να κάνει στην άκρη,όταν και αν μου στείλει μνμ και θα του απαντήσω.Frozen έγραψε: 04 Οκτ 2019, 00:12Να πεις στο δίκιο σου να κάνει στην άκρη και να μιλήσετε! Να πείτε όλα όσα πρέπει να πείτε και να αναρωτηθείτε τι θέλετε!
Ιεροσυλία
Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 08:11Εγώ λέω για την 28η που έρχεται. Να πάει αυτή σ' εκείνον. Να του στείλει μνμ όταν ξεκινάει από Αθήνα και να του το πει. Να του δώσει λίγο χρόνο να το σκεφτεί κι εκείνος. Του δείχνει πως τον θέλει. Αν δει πως δεν γίνεται δουλειά, γυρνάει πίσω αυθημερόν. Έχει χάσει μια μέρα απ' τη ζωή της αλλά όχι την αξιοπρέπειά της και μπλα, μπλα, μπλα.enaon έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:08επίτηδες το κάνετε για τιμωρία που τα λέει μπερδεμένα;![]()

Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2019, 08:56 Ακόμα με μηνύματα ασχολείστε ρε τύπισσες και τύποι; Μήπως κάνετε και αναπάντητες;
Πάρτε τηλέφωνο ρε φοβιτσιάρηδες. Όταν στέλνεις μήνυμα, δίνεις χρόνο στον άλλον να αδιαφορήσει, να σκεφτεί την απάντησή του, να παίξει μπάλα. Όταν παίρνεις τηλέφωνο, περιμένεις απάντηση ή διάλογο εκείνη την ώρα. Επίσης ψιλοκαταλαβαίνεις την διάθεση του άλλου, αν αστειεύεται, αν είναι έντονα νευριασμένος κλπ.
Σε λίγο θα μας πείτε πως περιμένετε να έρθει να σας μιλήσει στο διάλειμμα.
Υ.Γ.1: Το καλύτερο είναι όταν παίρνεις τηλέφωνο και ο άλλος έρχεται σε δύσκολη θέση και καταλήγει να κλείνει βιαστικά, αλλά μετά στέλνει μηνύματα. Τότε έχεις κερδίσει και τον κάνεις ότι θες.
Υ.Γ.2: Γράφω σε αρσενικό γένος, χάριν ευκολίας. Ο άλλος = ο άνθρωπος που μας ενδιαφέρει.
Εγώ δεν το έχω με τα τηλ. Να παίρνω κτλ. Αλλά και αν με πάρουν απροειδοποίητα με αγχώνει.Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2019, 08:56 Ακόμα με μηνύματα ασχολείστε ρε τύπισσες και τύποι; Μήπως κάνετε και αναπάντητες;
Πάρτε τηλέφωνο ρε φοβιτσιάρηδες. Όταν στέλνεις μήνυμα, δίνεις χρόνο στον άλλον να αδιαφορήσει, να σκεφτεί την απάντησή του, να παίξει μπάλα. Όταν παίρνεις τηλέφωνο, περιμένεις απάντηση ή διάλογο εκείνη την ώρα. Επίσης ψιλοκαταλαβαίνεις την διάθεση του άλλου, αν αστειεύεται, αν είναι έντονα νευριασμένος κλπ.
Σε λίγο θα μας πείτε πως περιμένετε να έρθει να σας μιλήσει στο διάλειμμα.
Υ.Γ.1: Το καλύτερο είναι όταν παίρνεις τηλέφωνο και ο άλλος έρχεται σε δύσκολη θέση και καταλήγει να κλείνει βιαστικά, αλλά μετά στέλνει μηνύματα. Τότε έχεις κερδίσει και τον κάνεις ότι θες.
Υ.Γ.2: Γράφω σε αρσενικό γένος, χάριν ευκολίας. Ο άλλος = ο άνθρωπος που μας ενδιαφέρει.