Για να χουμε την αυταπάτη ότι θα γαμήσουμεσούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:05 λοιπόν έχω και γω μια γενική ερώτηση προς όλα τα φύλα.γιατί νιώθετε την ανάγκη να λέτε ποζεράδικες πίπες παριστάνωντας κάτι που δεν είστε ακόμα και όταν το κάνετε εμφανώς άτσαλα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί είμαστε ποζεραδες.σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:05 λοιπόν έχω και γω μια γενική ερώτηση προς όλα τα φύλα.γιατί νιώθετε την ανάγκη να λέτε ποζεράδικες πίπες παριστάνωντας κάτι που δεν είστε ακόμα και όταν το κάνετε εμφανώς άτσαλα?
Πήρα την Her της Burberry
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Αν δεν εξασκηθούμε εδώ που δεν γνωρίζουμε κανέναν και καμία, πώς θα σταματήσουμε να το κάνουμε άτσαλα;σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:05 λοιπόν έχω και γω μια γενική ερώτηση προς όλα τα φύλα.γιατί νιώθετε την ανάγκη να λέτε ποζεράδικες πίπες παριστάνωντας κάτι που δεν είστε ακόμα και όταν το κάνετε εμφανώς άτσαλα?
οσο και αν τα φερει με το μαγιω-στρινγκσούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδΑσέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:24 γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ όχι πάντως. Θα νιώσω μεν επειδή θα φέρνει τα καφεδάκια κι εγώ θα κάθομαι αλλά όχι για την κωλάρα της που θα βλέπουν κι άλλοι;σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδΑσέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:24 γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;
Στον άντρα μου κυκλοφορώ και γυμνή δεν υπάρχει θέμα, υποθέτω πως άλλες μπορεί να μην νιώθουν άνετα με το σώμα τους και γι αυτό να ντρέπονται.
Ε μπροστά σε άλλους όχι ρε συ, είπαμε. Κι εγώ θα νιώσω άβολα κι εκείνοι. Το εσώρουχο έχει κάτι το ερωτικό, το μαγιό είναι απλα το ρούχο της παραλιας
-
Γραφικός
Είμαι υπέρ του να κάνει το σέρβις το άτομο που ανήκει λιγότερο στην παρέα. Αν έρχονται οι δικοί μου φίλοι κάνει αυτή τη νοικοκυρά κι εγώ αράζω, αν έρχονται δικές της φίλες κάνω εγώ την νοικοκυρά και αράζει αυτή.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:12Εγώ όχι πάντως. Θα νιώσω μεν επειδή θα φέρνει τα καφεδάκια κι εγώ θα κάθομαι αλλά όχι για την κωλάρα της που θα βλέπουν κι άλλοι;σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδΑσέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:24 γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;![]()
Ωραίο είναι κι αυτό.Γραφικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:16Είμαι υπέρ του να κάνει το σέρβις το άτομο που ανήκει λιγότερο στην παρέα. Αν έρχονται οι δικοί μου φίλοι κάνει αυτή τη νοικοκυρά κι εγώ αράζω, αν έρχονται δικές της φίλες κάνω εγώ την νοικοκυρά και αράζει αυτή.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:12Εγώ όχι πάντως. Θα νιώσω μεν επειδή θα φέρνει τα καφεδάκια κι εγώ θα κάθομαι αλλά όχι για την κωλάρα της που θα βλέπουν κι άλλοι;σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58
αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδ![]()
Και πόσο άβολα θα νιώσεις αν τα φέρει με το μαγιό στρινγκ;Ασέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:11οσο και αν τα φερει με το μαγιω-στρινγκσούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδΑσέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:24 γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έρχονται και οι φίλοι του με τα σώβρακα για καφέ;
Μαζί με τις γυναίκες τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι σπίτι είναι αυτό;
Στη Σουηδία μπορεί παιδιά, μην έχετε αυταπάτες όμως!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
Γραφικός
Ανώμαλες swingers
Αν τα εσώρουχα δεν είναι διάφανα, όντως δεν υπάρχει διαφορά αλλά απλώς διαφορετική σημειολογία περιβάλλοντος. Η ίδια γυναίκα (με καλό ή κακό σωματότυπο) άλλη εντύπωση δημιουργεί στην παραλία αν φοράει μαγιώ και άλλη αν το φοράει στο μπαλκόνι της.
Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.
Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Δεν το κανω αυτο.σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:05 λοιπόν έχω και γω μια γενική ερώτηση προς όλα τα φύλα.γιατί νιώθετε την ανάγκη να λέτε ποζεράδικες πίπες παριστάνωντας κάτι που δεν είστε ακόμα και όταν το κάνετε εμφανώς άτσαλα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις