Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αν θα την τιμούσα λέει! Τρεις μέρες θα τη γιορταζα.
Έτσι κάνουν οι σωστές ελληνοπούλες.
Να' χεις την ευχή μου.
Κι όχι απλή Ελληνόπουλα ε. Βλάχα. Θα τον πήγαινα και στην παρέλαση να γουστάρει. Αλλά.... Ήθελε; Δεν ηθελε.
Ευχαριστώ για την ευχή θα την κρατησω για τον επόμενο μπας και πιάσει
Για τις ευχές μου δεν έχω στατιστική αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι ειλικρινείς. Spoiler
Κατάρες έχω δώσει μόνον τρεις σ' όλη μου τη ζωή. Επίσης ειλικρινείς.
Και τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που αν δεν μου προκύψει κάτι πολύ δραματικό, δεν προτίθεμαι να ξαναδώσω άλλη γιατί προκύπτει ανισόρροπο αποτέλεσμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:45
Έτσι κάνουν οι σωστές ελληνοπούλες.
Να' χεις την ευχή μου.
Κι όχι απλή Ελληνόπουλα ε. Βλάχα. Θα τον πήγαινα και στην παρέλαση να γουστάρει. Αλλά.... Ήθελε; Δεν ηθελε.
Ευχαριστώ για την ευχή θα την κρατησω για τον επόμενο μπας και πιάσει
Για τις ευχές μου δεν έχω στατιστική αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι ειλικρινείς. Spoiler
Κατάρες έχω δώσει μόνον τρεις σ' όλη μου τη ζωή. Επίσης ειλικρινείς.
Και τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που αν δεν μου προκύψει κάτι πολύ δραματικό, δεν προτίθεμαι να ξαναδώσω άλλη γιατί προκύπτει ανισόρροπο αποτέλεσμα.
Ευχές δίνω. Κατάρα από μέσα μου , ειλικρινής δεν έχω δώσει ποτέ. Εξάλλου λένε η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη.
Αυτό που έχω πει όταν αισθάνθηκα ότι κάποιος με έχει αδικήσει είναι ότι θα μετανιώσει για την συμπεριφορά του προς εμενα. Κι έχει τύχει όντως να συμβεί.
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:35
Ευχές δίνω. Κατάρα από μέσα μου , ειλικρινής δεν έχω δώσει ποτέ. Εξάλλου λένε η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη.
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:35
Γιατί επέλεξε να είναι "απών". Εφόσον είναι απών, δεν υπάρχει κιόλας.
συζητήστε το, λέω γω
Δεν μιλάμε καν. Πέρα από τα πρωινά μνμ που έστειλε σαν να μην συνέβαινε τίποτα στα οποία απάντησα τυπικά γιατί για εμένα συνέβαινε, δεν ξαναμιλησαμε.
Επιμένω ότι θα ξαναμιλήσετε. Όταν κάποιος στέλνει πμ σα να μη συνέβη τίποτα ενώ συνέβη κάτι, ενίοτε είναι μια απόπειρα συμφιλίωσης και ένα ριστάρτ του γνωστού παιχνιδιού. Τυπικός αυτός, τυπική εσύ και στην ουσία φάση αναμονής για το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα. Και φτου και πάλι από την αρχή στο ίδιο μοτίβο.
Δεν μιλάμε καν. Πέρα από τα πρωινά μνμ που έστειλε σαν να μην συνέβαινε τίποτα στα οποία απάντησα τυπικά γιατί για εμένα συνέβαινε, δεν ξαναμιλησαμε.
Επιμένω ότι θα ξαναμιλήσετε. Όταν κάποιος στέλνει πμ σα να μη συνέβη τίποτα ενώ συνέβη κάτι, ενίοτε είναι μια απόπειρα συμφιλίωσης και ένα ριστάρτ του γνωστού παιχνιδιού. Τυπικός αυτός, τυπική εσύ και στην ουσία φάση αναμονής για το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα. Και φτου και πάλι από την αρχή στο ίδιο μοτίβο.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:24
γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;
γιατι οταν ειστε με τα εσωρουχα αισθανεστε αβολα, ντροπη, να κυκλοφορησετε μπροστα σε αντρες, ενω με το μαγιω οχι;
Σε άντρες γενικά λες τώρα ή στον άντρα μας;
γενικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
αν κάθεσαι στο μπαλκόνι με τα φιλαράκια σου και φέρει η γυναίκα σου καφεδάκια με το στρίνγκ εσύ δεν θα νιώσεις άβολα δλδ
λοιπόν έχω και γω μια γενική ερώτηση προς όλα τα φύλα.γιατί νιώθετε την ανάγκη να λέτε ποζεράδικες πίπες παριστάνωντας κάτι που δεν είστε ακόμα και όταν το κάνετε εμφανώς άτσαλα?