!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πάνας έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:05 Τι τελίτσες είναι αυτές,..........

ΣΚΕΤΙΚΟτητα...........

Έπαθες;.....................
Σκεπτικότητα εννοείς μάλλον.....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ουπς, ορθογραφικό... δεν πρόλαβα να τα διαβάσω. :/
the end
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 18:19
Gherschaagk έγραψε: 02 Οκτ 2019, 18:13 Και ποιος απ' τους 2 κινδυνεύει να πεθάνει; :o :o
Και οι δύο, αλλα περισσότερο ο πομπός κινδυνεύει γενικά, θα 'λεγα. Αν ο πομπός ειναι σχετικά αγνός, και δεν εχει ακαποτοκεράσει κι αλλα σουφρίδια στο παρελθόν, ο δέκτης δεν διατρέχει τοσο σημαντικό κινδυνο. Εκτός απο καμιά ρήξη σφιγκτήρα και λοιπούς σχετικά ιάσιμους τραυματισμούς, κι αυτο αν κυρίως ο πομπός ειναι σε πλήρη έξαρση και την ντουγανάει τέντα κομπρεσέρ. Αν το πάει μειλίχια,μαεστρικά και φιλότεχνα, θα ειναι οκ.
Έχω κι άλλη ερώτηση. Δάγκειο, ελικοβακτηρίδιο και έμπολα που γράφεις, πρέπει να τα έχει ο ένας απ' τους 2 που σημαίνει πως νοσεί. Δε μπορεί να είναι ασυμπτωματικά όλα αυτά. Δλδ ξέρει ο άλλος πως είναι άρρωστος και παρόλα αυτά το κάνει άνευ προφυλακτικού; Αυτά συμβαίνουν και σε straight ή μόνο σε γκέι;

Ω μλκ μου!! Τώρα κατάλαβα αυτό που δεν είχα καταλάβει λίγο πριν. :fp: :fp:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πήρα την κολώνια

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:07 Πήρα την κολώνια

Εικόνα
:smt005:

Δώρο από τον τύπο; :smt047 :lol:
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 09:27
- Casper - έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:42

Να του δωσει ενα χαρτζιλικι να παει στις πουτανες. Τι ειναι αυτα ρε; Πλυση εγκεφαλου της κανατε;
:smt023 Μέχρι εδώ κατάφερα να διαβάσω από εκεί που αφήσατε το νήμα.

Έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις και έννοιες και τρέχετε και παρόλα αυτά βρίσκεται χρόνο και για τον άνθρωπο που γουστάρετε και του το δείχνετε. Δεν ενημέρωσε καν πως θα έρθει για να έχετε τακτοποιήσει την υπόλοιπη προσωπική ζωή. Έλεος δηλαδή. Καταντήσατε όλοι δικαστές. Οτιδήποτε μπορεί να τύχει, πόσο μάλλον σε περίοδο που δεν το περιμένεις και δεν είσαι οργανωμένη. Δεν ήταν λάθος της Νάιδας και αν αυτός παρεξηγήθηκε να πει ξεκάθαρα τι τον ενόχλησε και πώς το εξέλαβε, δεν μπορεί συνέχεια ο άλλος και ειδικά μέσα στα τρεχάματα να μαντεύει. Δεν λέω ότι είναι δικό του λάθος αφού ήθελε να την δει αλλά κάποιοι κάνετε λες και η κοπέλα ήταν υποχρεωμένη να του κάτσει κιόλας. Και όχι δεν είναι ούτε θέμα προτεραιοτήτων αλλά πώς είσαι σε εκείνη την φάση που τρέχεις και έχεις και το άγχος του πώς θα φανείς στον άλλον και πως θα χωρέσει στο πρόγραμμά σου που είχες ξεκαθαρίσει πως είναι φορτωμένο. Για να ένιωθε και η ίδια καλά, θα ήταν καλύτερο να πήγαινε στο επόμενο ΣΚ που θα ήτανε μαζί συνέχεια (η ίδια το είπε - και στον ίδιο). Ο άνθρωπος δεν κρατιότανε. Οκ. Αφού την γνώρισε, τι τον εμποδίζει να ξανάρθει όταν εκείνη είναι πιο χαλαρή και να τα πούνε σαν άνθρωποι; Και οι 2ο τους όμως επιλέγουν την σιωπή και έχει δημιουργηθεί ολόκληρη παρεξήγηση από το τίποτα. Έχει κι' αυτός ευθύνη σ' αυτό. Αν είχε ένα πράγμα στο μυαλό του και δεν έγινε, αυτό γιατί να είναι αποκλειστικά πρόβλημα της Νάιδας; Στο κάτω κάτω δεν τον έψησε για να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού επίτηδες.
Ακριβως. Αν του αρεσει πραγματικα υπαρχουν και αλλα σαββατοκυριακα. Αλλοι διασχιζουν ηπειρους για να βρεθουν κοντα σε εκεινη που αγαπανε.
Ε ναι. :romance-hearteyes: Όχι να κάνει σαν μωρό και να παίζει κρυφτούλι.
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:19
Συμφωνώ πάρα πολύ σε όλα. Και πραγματικά το τράβηξα μεγάλο άγχος γιατί από την μια σκεφτόμουν εντάξει ήρθε τόσο δρόμο και είναι μαλακία και ήθελα κιόλας να περάσουμε χρόνο μαζί.Για αυτό το είχα κανονίσει για την 28η.
Και το προηγούμενο βράδυ είχα βγει ως αρκετά αργά. Και νομίζω μου το ψιλοχτύπησε κιόλας γιατί μου είπε το Σάββατο που του έλεγα βγες(ένιωθα άσχημα ρε φίλε) "γιατί έχεις κανονίσει και εσύ να βγεις και στο χάλασα;" Σαν να μου έλεγε χθες είχες χρόνο να βγεις σήμερα που ήρθα εγώ δεν μπορείς να βρεις χρόνο. Αλλά του εξήγησα και φάνηκε να το κατάλαβε.
Τώρα η σιωπή, αυτός την επέλεξε χθες ΟΛΗ μέρα. Πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε ολοκληρη μέρα καθολου. Μπορεί να είχε πάει να βρει και καμιά άλλη.
Σήμερα μου έστειλε αλλά :102:
Δεν έχει αλλά. :smt018 Να του εξηγήσεις την θέση σου, να τον ρωτήσεις και εκείνον και μετά να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αν δεν έχει σκοπό να έρθει ξανά τουλάχιστον να το ξέρεις για να μην τρως και εσύ άδικα τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Α με γεια σου η κολώνιααα! Την δοκίμασα κι' εγώ και είναι τέλεια και μου είπε μια φίλη που δουλεύει αεροδρόμιο και έχει έκπτωση, αν θέλω να μου την παραγγείλει :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

don't speak έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:08
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:07 Πήρα την κολώνια

Εικόνα
:smt005:

Δώρο από τον τύπο; :smt047 :lol:
Όχι φυσικά
Spoiler
Εικόνα
- Casper - έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:08
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 09:27
- Casper - έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33 :smt023 Μέχρι εδώ κατάφερα να διαβάσω από εκεί που αφήσατε το νήμα.

Έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις και έννοιες και τρέχετε και παρόλα αυτά βρίσκεται χρόνο και για τον άνθρωπο που γουστάρετε και του το δείχνετε. Δεν ενημέρωσε καν πως θα έρθει για να έχετε τακτοποιήσει την υπόλοιπη προσωπική ζωή. Έλεος δηλαδή. Καταντήσατε όλοι δικαστές. Οτιδήποτε μπορεί να τύχει, πόσο μάλλον σε περίοδο που δεν το περιμένεις και δεν είσαι οργανωμένη. Δεν ήταν λάθος της Νάιδας και αν αυτός παρεξηγήθηκε να πει ξεκάθαρα τι τον ενόχλησε και πώς το εξέλαβε, δεν μπορεί συνέχεια ο άλλος και ειδικά μέσα στα τρεχάματα να μαντεύει. Δεν λέω ότι είναι δικό του λάθος αφού ήθελε να την δει αλλά κάποιοι κάνετε λες και η κοπέλα ήταν υποχρεωμένη να του κάτσει κιόλας. Και όχι δεν είναι ούτε θέμα προτεραιοτήτων αλλά πώς είσαι σε εκείνη την φάση που τρέχεις και έχεις και το άγχος του πώς θα φανείς στον άλλον και πως θα χωρέσει στο πρόγραμμά σου που είχες ξεκαθαρίσει πως είναι φορτωμένο. Για να ένιωθε και η ίδια καλά, θα ήταν καλύτερο να πήγαινε στο επόμενο ΣΚ που θα ήτανε μαζί συνέχεια (η ίδια το είπε - και στον ίδιο). Ο άνθρωπος δεν κρατιότανε. Οκ. Αφού την γνώρισε, τι τον εμποδίζει να ξανάρθει όταν εκείνη είναι πιο χαλαρή και να τα πούνε σαν άνθρωποι; Και οι 2ο τους όμως επιλέγουν την σιωπή και έχει δημιουργηθεί ολόκληρη παρεξήγηση από το τίποτα. Έχει κι' αυτός ευθύνη σ' αυτό. Αν είχε ένα πράγμα στο μυαλό του και δεν έγινε, αυτό γιατί να είναι αποκλειστικά πρόβλημα της Νάιδας; Στο κάτω κάτω δεν τον έψησε για να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού επίτηδες.
Ακριβως. Αν του αρεσει πραγματικα υπαρχουν και αλλα σαββατοκυριακα. Αλλοι διασχιζουν ηπειρους για να βρεθουν κοντα σε εκεινη που αγαπανε.
Ε ναι. :romance-hearteyes: Όχι να κάνει σαν μωρό και να παίζει κρυφτούλι.
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:19
Συμφωνώ πάρα πολύ σε όλα. Και πραγματικά το τράβηξα μεγάλο άγχος γιατί από την μια σκεφτόμουν εντάξει ήρθε τόσο δρόμο και είναι μαλακία και ήθελα κιόλας να περάσουμε χρόνο μαζί.Για αυτό το είχα κανονίσει για την 28η.
Και το προηγούμενο βράδυ είχα βγει ως αρκετά αργά. Και νομίζω μου το ψιλοχτύπησε κιόλας γιατί μου είπε το Σάββατο που του έλεγα βγες(ένιωθα άσχημα ρε φίλε) "γιατί έχεις κανονίσει και εσύ να βγεις και στο χάλασα;" Σαν να μου έλεγε χθες είχες χρόνο να βγεις σήμερα που ήρθα εγώ δεν μπορείς να βρεις χρόνο. Αλλά του εξήγησα και φάνηκε να το κατάλαβε.
Τώρα η σιωπή, αυτός την επέλεξε χθες ΟΛΗ μέρα. Πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε ολοκληρη μέρα καθολου. Μπορεί να είχε πάει να βρει και καμιά άλλη.
Σήμερα μου έστειλε αλλά :102:
Δεν έχει αλλά. :smt018 Να του εξηγήσεις την θέση σου, να τον ρωτήσεις και εκείνον και μετά να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αν δεν έχει σκοπό να έρθει ξανά τουλάχιστον να το ξέρεις για να μην τρως και εσύ άδικα τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Α με γεια σου η κολώνιααα! Την δοκίμασα κι' εγώ και είναι τέλεια και μου είπε μια φίλη που δουλεύει αεροδρόμιο και έχει έκπτωση, αν θέλω να μου την παραγγείλει :lol:
Τελείωσε αυτός. Πήρα την κολώνια τώρα :hebit:

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:16 Τελείωσε αυτός. Πήρα την κολώνια τώρα :hebit:
:lol: Έεετσι! :hebit:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:16Για αυτό το είχα κανονίσει για την 28η.
Καλά ρε Νάιδα ΤΩΡΑ το λες αυτό;

Πεσ' το απ' την αρχή βρε κούκλα μου ότι ήθελες να τιμήσεις την εθνική μας επέτειο και όλοι οι εθνικόφρονες θα στηρίζαμε.

:grfl:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Και τότε η επέτειος του ΟΧΙ είναι :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:36

Πεσ' το απ' την αρχή βρε κούκλα μου ότι ήθελες να τιμήσεις την εθνική μας επέτειο και όλοι οι εθνικόφρονες θα στηρίζαμε.

Αν θα την τιμούσα λέει! Τρεις μέρες θα τη γιορταζα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

don't speak έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:41

Και τότε η επέτειος του ΟΧΙ είναι :smt005:
Ανατροπή :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:41

Έτσι κάνουν οι σωστές ελληνοπούλες. :romance-hearteyes:

Να' χεις την ευχή μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:45
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:41

Έτσι κάνουν οι σωστές ελληνοπούλες. :romance-hearteyes:

Να' χεις την ευχή μου.
Κι όχι απλή Ελληνόπουλα ε. Βλάχα. Θα τον πήγαινα και στην παρέλαση να γουστάρει. Αλλά.... Ήθελε; Δεν ηθελε.
Ευχαριστώ για την ευχή θα την κρατησω για τον επόμενο μπας και πιάσει :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

δώσε λίγο χρόνο ρε ναιδάκι, γιατί το(ν) καταδίκασες έτσι σύντομα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση