!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πότε υπολογίζετε ότι θα στήσει κώλο ο Κούλης στο μαυσωλείο του Κεμάλ;

ΠΟΤΕ!!!! Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΤΡΙΩΝΤΙΓΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΗΤ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!!1ΕΝΑ
3
50%
Πήγε ήδη κρυφά επίσκεψη στην Άγκυρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τα πρώτα μπαλαμούτια άρχισαν ήδη στη Νέα Υόρκη, και ο Άδωνις έκανε τη φλάφερ
2
33%
Στον επόμενο μήνα, αλλά θα έχει σταυρώσει τα δάχτυλα, οπότε δε θα μετράει
1
17%

Σύνολο ψήφων: 6

Άβαταρ μέλους
elchav

Re: H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:14
elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:04
elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:00
σίγουρα καλύτερο από σώγαμπροι
επίσης, συνήθως οι κερκυραίοι πάνε ναυτικό αλλά εσύ δεν ήξερες ότι ο Καποδίστριας είναι κερκυραίος οπότε δεν περιμένω πολλά, μπλιατ
Ρε φαντασιοπληκτε μίλησα για την καταγωγή της φαρας των Καποδιστραίων. Ήταν κερκυραϊκή; μήπως να μιλήσουμε και για την καταγωγή της φαρας της μάνας του;
Κι όσο για το ναυτικό είναι γνωστό τι απάτες και γιωταδες είστε στο χαβουζονησο αλλα στο ναυτικό πάνε και οι Κερκυραίοι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει πχ στην Αθήνα; Έτσι νομίζεις;
Δεν σου αρκούν 4 αιώνες στο νησί, σώγαμπρε; ενώ δηλώνεις περήφανος οπαδός των ιωαννίνων όντας φιλοξενούμενος του πεθερού σου; Irony,much?

Δεν είπα ότι πάνε όλοι, αλλά κατα κύριο λόγο όσοι είναι στο μητρώο αρρένων του νησιού, πάνε ΠΝ. Ξέρεις, το μόνο σώμα που έχει μια αξιοπρεπή επίδοση σε σχέση με ΣΞ (τον οποίο καθόλου υπερήφανα υπηρέτησα)

Για όσους γεννήθηκαν Αθήνα, φαντάζομαι δεν ισχύει το ίδιο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Όχι ρε δε μου αρκούν, ειδικά για κάποιον που ούτε από τη μάνα του είχε Κερκυραϊκή καταγωγή. Ποιος πεθερός ρε φαντασιοπληκτε; Πες μας τώρα κ ιστοριες για τα κομαντα που πάνε ΠΝ
Άβαταρ μέλους
elchav

Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:28 Όχι ρε δε μου αρκούν, ειδικά για κάποιον που ούτε από τη μάνα του είχε Κερκυραϊκή καταγωγή.
Στα παπάρια μας, φυλετιστή σώγαμπρε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
elchav

δείτε άτομα που δίνετε τους φόρους σας και στέλνετε πιτσιρικάδες να φάνε τις ανθρωποώρες τους
القبرصي έγραψε: Ναι φαίνεται και από τα ποστ σου. Καθόλου δεν ασχολείσαι με την Κύπρο.

Να βλέπουμε σαν αδέρφια τους προδότες μας επειδή δεν αντέχουν στο γεγονός ότι θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητο κράτος. Φαίνεται πόσο μας λατρεύετε και εσείς.

Οι Κύπριοι στην Κύπρο και όλοι οι Έλληνες πίσω στην πατρίδα τους. Καμία βοήθεια ούτε σε καταστάσεις Μαρί, ούτε σε καταστάσεις Μάτι (σχόλιο μύστη elchav: ναι, καθοριστική η βοήθεια), ούτε γενικά σε πυρκαγιές. Και γενικά καμία παρέμβαση. Νομίζω πως με αυτό θα είσαι άπειρα ευχαριστημένος.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:31 δείτε άτομα που δίνετε τους φόρους σας και στέλνετε πιτσιρικάδες να φάνε τις ανθρωποώρες τους
القبرصي έγραψε: Ναι φαίνεται και από τα ποστ σου. Καθόλου δεν ασχολείσαι με την Κύπρο.

Να βλέπουμε σαν αδέρφια τους προδότες μας επειδή δεν αντέχουν στο γεγονός ότι θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητο κράτος. Φαίνεται πόσο μας λατρεύετε και εσείς.

Οι Κύπριοι στην Κύπρο και όλοι οι Έλληνες πίσω στην πατρίδα τους. Καμία βοήθεια ούτε σε καταστάσεις Μαρί, ούτε σε καταστάσεις Μάτι (σχόλιο μύστη elchav: ναι, καθοριστική η βοήθεια), ούτε γενικά σε πυρκαγιές. Και γενικά καμία παρέμβαση. Νομίζω πως με αυτό θα είσαι άπειρα ευχαριστημένος.
Γιατι να εχουν το προνομιο της μαλακιας μονο οι ελλαδιτες ; Το εχουν και οι κυπριοι.Μαλακες οι μεν μαλακες και οι δε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
elchav

βαριέμαι να δικάζω κύπριους με Facts and Logic, σήμερα. άλλη μέρα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:16
Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:01 Δε λέω ρε παιδιά, είναι φιλική χώρα
σπυρίν στον γκώλον είναιν, και όχι απ'αυτα τα αθωα που σου βγαινουν σε ενα απ τα δυο κωλομεράκια, αλλά απο εκείνα τα φουλ ενοχλητικά που σου βγαινουν βαθιά στην κωλοσχισμάδα,στο σημειο που μολις αρχίζουν να τέμνονται τα δυο κωλομερια, στον πορθμό,και σου προκαλούν σύγκαμα.
Αυτο ακριβως. Μας εχουν ζαλισει τα παπαρια και προσφερουν μονο διπλωματικα κωλυματα. Για να μην αναφερω τις δηλωσεις του υπουργου οικονομιας τους οταν βαρεσαμε φαλιμεντο. Λοιπον καλα να ειναι οι κουμπαροι, ανεξαρτητο κρατος ειναι, καιρος να αγορασουν κι αυτοι κανα αεροπλανακι να δουν πως ειναι. Ειπαμε εγινε μαλακια απο τα ιδεολογικα παππουδια του Αντερ, αλλα μεχρι εδω. Εχουμε ξεπληρωσει 10 φορες. Ζακετα να παρουν.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:31 δείτε άτομα που δίνετε τους φόρους σας και στέλνετε πιτσιρικάδες να φάνε τις ανθρωποώρες τους

Και έλεγα τι μου θυμίζουν. Δεν βαρέθηκες ακόμα εσύ;

Γελάω με το όνομα που μου έχεις βάλει.

Πήγαινε άνθρωπέ μου να ξεράσεις 2-3 φορές μπας και ησυχάσεις που μου πήρες σκόρπια ποστ αμυνόμενη στο μίσος σας. Εδώ μέσα είστε τυχεροί που δεν έχει άλλους Κύπριους. Είσαι ξεφτίλας
Άβαταρ μέλους
elchav

δεν ήταν quote σε εσένα, δεν οδηγεί σε λινκ

επίσης το όνομα λέει "κύπριος" στα αραβικά, δεν βλέπω κάτι αστείο ή προσβλητικό
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Casper -

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:03 δεν ήταν quote σε εσένα, δεν οδηγεί σε λινκ

επίσης το όνομα λέει "κύπριος" στα αραβικά, δεν βλέπω κάτι αστείο ή προσβλητικό
Κόψε τις εξυπνάδες σε μένα.
Άβαταρ μέλους
elchav

ζητάω πολλά;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

- Casper - έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:01

Και έλεγα τι μου θυμίζουν. Δεν βαρέθηκες ακόμα εσύ;

Γελάω με το όνομα που μου έχεις βάλει.

Πήγαινε άνθρωπέ μου να ξεράσεις 2-3 φορές μπας και ησυχάσεις που μου πήρες σκόρπια ποστ αμυνόμενη στο μίσος σας. Εδώ μέσα είστε τυχεροί που δεν έχει άλλους Κύπριους. Είσαι ξεφτίλας
Πως δεν έχει. Και ο Μίστερ Μαξ Κύπριος δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
elchav

- Casper - έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:01 Εδώ μέσα είστε τυχεροί που δεν έχει άλλους Κύπριους. Είσαι ξεφτίλας
γιατί, τι θα γινόταν; θα μας ταϊζατε χαλούμι μέχρι θανάτου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:06
- Casper - έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:01 Εδώ μέσα είστε τυχεροί που δεν έχει άλλους Κύπριους. Είσαι ξεφτίλας
Θα καταδικαζοσουν να τρως για 2 χρονια στην σαπιοταβερνα της Ειρηνης
- Casper -

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:06
Για να απαντήσουν όπως σας αξίζει.

Έχω διαβάσει τα σχόλια σου σε ελληνίδα ρε ξεφτίλα και ντράπηκε η ίδια. Το κόβω εδώ, δεν έχω διάθεση να χαλαστώ. :wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”