https://dexiextrem.blogspot.com/2019/10 ... st_91.html
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι
Να πάρει θέση για το θέμα, ο under
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει τιποτε
μας εδεσαν

μας εδεσαν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
γυφτοδεξιαΓάταρος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:53 Ως καλός νεοδημοκράτης που είναι ο Μητσοτάκης, πότε υπολογίζετε ότι θα στήσει κώλο στο μαυσωλείο του Κεμάλ;
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά τους άρεσε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πετάνε ακόμα τα F16 και τα Μιράζ 5 χρονια χωρίς ανταλλακτικά;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Nero
Δε λέω ρε παιδιά, είναι φιλική χώρα, μας προμηθεύει με 12ρια στη eurovision και παίκτες για ριάλιτι και ταλεντ show, κυρίως μουσικά. Είναι μία βοήθεια και αξίζει την ευγνωμοσύνη μας αλλά σκεφτείτε το, είναι άξια η ανταλλαγή του Χατζηγιάννη και του εν κουλι απο το masterchef με τα f16; 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σπυρίν στον γκώλον είναιν, και όχι απ'αυτα τα αθωα που σου βγαινουν σε ενα απ τα δυο κωλομεράκια, αλλά απο εκείνα τα φουλ ενοχλητικά που σου βγαινουν βαθιά στην κωλοσχισμάδα,στο σημειο που μολις αρχίζουν να τέμνονται τα δυο κωλομερια, στον πορθμό,και σου προκαλούν σύγκαμα.
-
Nero
Δεν είμαι τόσο απόλυτος. Είπαμε, μ'αρέσουν τα 13ρια στη eurovision και αν μη τι άλλο, η περίεργη γλώσσα τους που μοιάζει με τα ελληνικά έχει πλάκα.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:16σπυρίν στον γκώλον είναιν, και όχι απ'αυτα τα αθωα που σου βγαινουν σε ενα απ τα δυο κωλομεράκια, αλλά απο εκείνα τα φουλ ενοχλητικά που σου βγαινουν βαθιά στην κωλοσχισμάδα,στο σημειο που μολις αρχίζουν να τέμνονται τα δυο κωλομερια, στον πορθμό,και σου προκαλούν σύγκαμα.
Όπως επίσης μ'αρέσει και ο αδύναμος κρίκος. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν αυτά τα στείλουμε f16 κλπ
Διαγωνισμο μαλακιας κανετε παιδακια ;Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:30Δεν είμαι τόσο απόλυτος. Είπαμε, μ'αρέσουν τα 13ρια στη eurovision και αν μη τι άλλο, η περίεργη γλώσσα τους που μοιάζει με τα ελληνικά έχει πλάκα.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:16σπυρίν στον γκώλον είναιν, και όχι απ'αυτα τα αθωα που σου βγαινουν σε ενα απ τα δυο κωλομεράκια, αλλά απο εκείνα τα φουλ ενοχλητικά που σου βγαινουν βαθιά στην κωλοσχισμάδα,στο σημειο που μολις αρχίζουν να τέμνονται τα δυο κωλομερια, στον πορθμό,και σου προκαλούν σύγκαμα.
Όπως επίσης μ'αρέσει και ο αδύναμος κρίκος. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν αυτά τα στείλουμε f16 κλπ![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Nero
Ναι. Δεν σε καλέσαμε βέβαια, για να υπάρχει και λίγος ανταγωνισμός, καταλαβαίνειςunder έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:44Διαγωνισμο μαλακιας κανετε παιδακια ;Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:30Δεν είμαι τόσο απόλυτος. Είπαμε, μ'αρέσουν τα 13ρια στη eurovision και αν μη τι άλλο, η περίεργη γλώσσα τους που μοιάζει με τα ελληνικά έχει πλάκα.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:16
σπυρίν στον γκώλον είναιν, και όχι απ'αυτα τα αθωα που σου βγαινουν σε ενα απ τα δυο κωλομεράκια, αλλά απο εκείνα τα φουλ ενοχλητικά που σου βγαινουν βαθιά στην κωλοσχισμάδα,στο σημειο που μολις αρχίζουν να τέμνονται τα δυο κωλομερια, στον πορθμό,και σου προκαλούν σύγκαμα.
Όπως επίσης μ'αρέσει και ο αδύναμος κρίκος. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν αυτά τα στείλουμε f16 κλπ![]()
Λοιπον,ειστε ισοπαλοι στη μαλακια.Μην μαλωνετε αλλο.Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:47Ναι. Δεν σε καλέσαμε βέβαια, για να υπάρχει και λίγος ανταγωνισμός, καταλαβαίνειςunder έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:44Διαγωνισμο μαλακιας κανετε παιδακια ;Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:30
Δεν είμαι τόσο απόλυτος. Είπαμε, μ'αρέσουν τα 13ρια στη eurovision και αν μη τι άλλο, η περίεργη γλώσσα τους που μοιάζει με τα ελληνικά έχει πλάκα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Παλαιοελλαδίτης
Μου θυμίζετε κάτι σειρές μου στην ΕΛΔΥΚ που έλεγαν πως ήμασταν εκεί διότι πληρώναμε τις ''μισές δουλειές'' των Τούρκων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 0 Απαντήσεις