!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Και γυναίκες πείτε και εσείς πως διεκδικείτε έναν άντρα και να του αρέσει;
Εξαρταται το ζωδιο του κυρίου. Εμας τους Αιγόκερους μας αρεσει να μας το λένε στα ίσια και το ίδιο φυσικά κανούμε και έμεις.
Να δώσεις ινφο, για να παρεις σωστες απαντησεις!
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:02
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:59
Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:58 Η τύπισσα δεν ψάχνει απάντηση που θα την κάνει πράξη. Ψάχνει απάντηση που θα την καθησυχάσει.
Σκέφτηκες ποτέ να γράψεις τραγούδια, ποιήματα ή κάτι τέτοιο τέλος παντων;
Έχω γράψει ήδη, δικιά μου. Δεν είμεθα όμως όλοι Ελληγενήδες να τα προσφέρουμε έτσι απλόχερα στον λαό.
Γιατί ρε συ; Δώσε και σώσε δικέ μου
Ντρεπεσαι;
Φοβάσαι μη στο κλεψουν;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ίφιδα έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:05
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:59

Σκέφτηκες ποτέ να γράψεις τραγούδια, ποιήματα ή κάτι τέτοιο τέλος παντων;
Έχω γράψει ήδη, δικιά μου. Δεν είμεθα όμως όλοι Ελληγενήδες να τα προσφέρουμε έτσι απλόχερα στον λαό.
Ντρεπεσαι;
Φοβάσαι μη στο κλεψουν;
Εδώ κουτσομπολεύετε μισή μέρα και 52 σελίδες γιατί δεν τον έφαγε η Naida και πώς θα γίνει να τον φάει και θα εκτιμήσετε την ποίηση ενός καλλιτέχνη που δάκρυσε ένα δειλινό κάποιου Οκτωβρίου, καθώς είδε το τελευταίο, κιτρινοκόκκινο φύλλο ενός πλατάνου να πέφτει στο μουχλιασμένο έδαφος μιας σιωπηρής πλατείας;

Όπως και να 'χει, θα αναγνωριστώ μετά τον θάνατό σας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:15

Ντρεπεσαι;
Φοβάσαι μη στο κλεψουν;
Εδώ κουτσομπολεύετε μισή μέρα και 52 σελίδες γιατί δεν τον έφαγε η Naida και πώς θα γίνει να τον φάει και θα εκτιμήσετε την ποίηση ενός καλλιτέχνη που δάκρυσε ένα δειλινό κάποιου Οκτωβρίου, καθώς είδε το τελευταίο, κιτρινοκόκκινο φύλλο ενός πλατάνου να πέφτει στο μουχλιασμένο έδαφος μιας σιωπηρής πλατείας;

Καί θα το εκτιμήσω καί θα συγκινηθώ, μη με βλέπεις έτσι, έχω ευαισθησίες.
Μετά το θάνατό μου τί να το κάνω;
Σκέψου το καλά γιατί θα το μετανιώσεις την ώρα που θα βλέπεις να ταξιδεύουν στον αέρα οι στάχτες του αλλοτινου υπερλαμπρου κορμιού μου πάνω απ τα πολύχρωμα σκουπίδια της χωματερης

Εντάξει, προσπαθησα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:04
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Εξαρταται το ζωδιο του κυρίου. Εμας τους Αιγόκερους μας αρεσει να μας το λένε στα ίσια και το ίδιο φυσικά κανούμε και έμεις.
Καρκίνος :g094:. με ωροσκοπο σκορπιό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 06:20
Ο ωροσκοπος προβληματιζει πολυ, ελπιζω να μην του βγηκε σε μεγαλο βαθμο.
Μην του κανεις πολυ την δυσκολη, λογο ζωδιακης απαισιοδοξιας μπορει να νομισει πως δεν γουσταρεις και να μην παλεψει τιποτα.
Αν υπαρξει ταιριασμα, θα ειναι γερο. Ισως δουμε και γαμο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 08:33
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 06:20
Ο ωροσκοπος προβληματιζει πολυ, ελπιζω να μην του βγηκε σε μεγαλο βαθμο.
Μην του κανεις πολυ την δυσκολη, λογο ζωδιακης απαισιοδοξιας μπορει να νομισει πως δεν γουσταρεις και να μην παλεψει τιποτα.
Αν υπαρξει ταιριασμα, θα ειναι γερο. Ισως δουμε και γαμο
Ναι βγαίνει έντονα ο Σκορπιός.Ταιριασμα υπήρχε αλλά φινιτο.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

- Casper - έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:42
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:30

Ορέστη άλλη νάιδα διαβάζεις; Αυτά που λες τα έλεγε πριν κανένα 6μηνο, τώρα λέει οτι το παιδί έχει δίκιο, έπρεπε να γαμήσει κλπ, και θέλει να την βοηθήσουμε να μην τον χάσει.
Να του δωσει ενα χαρτζιλικι να παει στις πουτανες. Τι ειναι αυτα ρε; Πλυση εγκεφαλου της κανατε;
:smt023 Μέχρι εδώ κατάφερα να διαβάσω από εκεί που αφήσατε το νήμα.

Έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις και έννοιες και τρέχετε και παρόλα αυτά βρίσκεται χρόνο και για τον άνθρωπο που γουστάρετε και του το δείχνετε. Δεν ενημέρωσε καν πως θα έρθει για να έχετε τακτοποιήσει την υπόλοιπη προσωπική ζωή. Έλεος δηλαδή. Καταντήσατε όλοι δικαστές. Οτιδήποτε μπορεί να τύχει, πόσο μάλλον σε περίοδο που δεν το περιμένεις και δεν είσαι οργανωμένη. Δεν ήταν λάθος της Νάιδας και αν αυτός παρεξηγήθηκε να πει ξεκάθαρα τι τον ενόχλησε και πώς το εξέλαβε, δεν μπορεί συνέχεια ο άλλος και ειδικά μέσα στα τρεχάματα να μαντεύει. Δεν λέω ότι είναι δικό του λάθος αφού ήθελε να την δει αλλά κάποιοι κάνετε λες και η κοπέλα ήταν υποχρεωμένη να του κάτσει κιόλας. Και όχι δεν είναι ούτε θέμα προτεραιοτήτων αλλά πώς είσαι σε εκείνη την φάση που τρέχεις και έχεις και το άγχος του πώς θα φανείς στον άλλον και πως θα χωρέσει στο πρόγραμμά σου που είχες ξεκαθαρίσει πως είναι φορτωμένο. Για να ένιωθε και η ίδια καλά, θα ήταν καλύτερο να πήγαινε στο επόμενο ΣΚ που θα ήτανε μαζί συνέχεια (η ίδια το είπε - και στον ίδιο). Ο άνθρωπος δεν κρατιότανε. Οκ. Αφού την γνώρισε, τι τον εμποδίζει να ξανάρθει όταν εκείνη είναι πιο χαλαρή και να τα πούνε σαν άνθρωποι; Και οι 2ο τους όμως επιλέγουν την σιωπή και έχει δημιουργηθεί ολόκληρη παρεξήγηση από το τίποτα. Έχει κι' αυτός ευθύνη σ' αυτό. Αν είχε ένα πράγμα στο μυαλό του και δεν έγινε, αυτό γιατί να είναι αποκλειστικά πρόβλημα της Νάιδας; Στο κάτω κάτω δεν τον έψησε για να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού επίτηδες.
Ακριβως. Αν του αρεσει πραγματικα υπαρχουν και αλλα σαββατοκυριακα. Αλλοι διασχιζουν ηπειρους για να βρεθουν κοντα σε εκεινη που αγαπανε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aυτό λύνεται εύκολα. Μπορεί να πάει η Νάιδα ένα από τα επόμενα σ/κ για να πιούν έναν καφέ την ώρα που θα είναι χαλαρός και να επέλθει ισορροπία.
Άλλοι διασχίζουν ηπείρους για ένα εσπρεσάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

- Casper - έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:42
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:30

Ορέστη άλλη νάιδα διαβάζεις; Αυτά που λες τα έλεγε πριν κανένα 6μηνο, τώρα λέει οτι το παιδί έχει δίκιο, έπρεπε να γαμήσει κλπ, και θέλει να την βοηθήσουμε να μην τον χάσει.
Να του δωσει ενα χαρτζιλικι να παει στις πουτανες. Τι ειναι αυτα ρε; Πλυση εγκεφαλου της κανατε;
:smt023 Μέχρι εδώ κατάφερα να διαβάσω από εκεί που αφήσατε το νήμα.

Έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις και έννοιες και τρέχετε και παρόλα αυτά βρίσκεται χρόνο και για τον άνθρωπο που γουστάρετε και του το δείχνετε. Δεν ενημέρωσε καν πως θα έρθει για να έχετε τακτοποιήσει την υπόλοιπη προσωπική ζωή. Έλεος δηλαδή. Καταντήσατε όλοι δικαστές. Οτιδήποτε μπορεί να τύχει, πόσο μάλλον σε περίοδο που δεν το περιμένεις και δεν είσαι οργανωμένη. Δεν ήταν λάθος της Νάιδας και αν αυτός παρεξηγήθηκε να πει ξεκάθαρα τι τον ενόχλησε και πώς το εξέλαβε, δεν μπορεί συνέχεια ο άλλος και ειδικά μέσα στα τρεχάματα να μαντεύει. Δεν λέω ότι είναι δικό του λάθος αφού ήθελε να την δει αλλά κάποιοι κάνετε λες και η κοπέλα ήταν υποχρεωμένη να του κάτσει κιόλας. Και όχι δεν είναι ούτε θέμα προτεραιοτήτων αλλά πώς είσαι σε εκείνη την φάση που τρέχεις και έχεις και το άγχος του πώς θα φανείς στον άλλον και πως θα χωρέσει στο πρόγραμμά σου που είχες ξεκαθαρίσει πως είναι φορτωμένο. Για να ένιωθε και η ίδια καλά, θα ήταν καλύτερο να πήγαινε στο επόμενο ΣΚ που θα ήτανε μαζί συνέχεια (η ίδια το είπε - και στον ίδιο). Ο άνθρωπος δεν κρατιότανε. Οκ. Αφού την γνώρισε, τι τον εμποδίζει να ξανάρθει όταν εκείνη είναι πιο χαλαρή και να τα πούνε σαν άνθρωποι; Και οι 2ο τους όμως επιλέγουν την σιωπή και έχει δημιουργηθεί ολόκληρη παρεξήγηση από το τίποτα. Έχει κι' αυτός ευθύνη σ' αυτό. Αν είχε ένα πράγμα στο μυαλό του και δεν έγινε, αυτό γιατί να είναι αποκλειστικά πρόβλημα της Νάιδας; Στο κάτω κάτω δεν τον έψησε για να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού επίτηδες.
Συμφωνώ πάρα πολύ σε όλα. Και πραγματικά το τράβηξα μεγάλο άγχος γιατί από την μια σκεφτόμουν εντάξει ήρθε τόσο δρόμο και είναι μαλακία και ήθελα κιόλας να περάσουμε χρόνο μαζί.Για αυτό το είχα κανονίσει για την 28η.
Και το προηγούμενο βράδυ είχα βγει ως αρκετά αργά. Και νομίζω μου το ψιλοχτύπησε κιόλας γιατί μου είπε το Σάββατο που του έλεγα βγες(ένιωθα άσχημα ρε φίλε) "γιατί έχεις κανονίσει και εσύ να βγεις και στο χάλασα;" Σαν να μου έλεγε χθες είχες χρόνο να βγεις σήμερα που ήρθα εγώ δεν μπορείς να βρεις χρόνο. Αλλά του εξήγησα και φάνηκε να το κατάλαβε.
Τώρα η σιωπή, αυτός την επέλεξε χθες ΟΛΗ μέρα. Πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε ολοκληρη μέρα καθολου. Μπορεί να είχε πάει να βρει και καμιά άλλη.
Σήμερα μου έστειλε αλλά :102:
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 10:27 Aυτό λύνεται εύκολα. Μπορεί να πάει η Νάιδα ένα από τα επόμενα σ/κ για να πιούν έναν καφέ την ώρα που θα είναι χαλαρός και να επέλθει ισορροπία.
Άλλοι διασχίζουν ηπείρους για ένα εσπρεσάκι.
Ναι αμέ θα πάω. Μπορεί άμα έχει τριήμερο στις 25 Μαρτίου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εγώ πάντως πιστεύει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν τον προλάβεις εσύ.

Από τη στιγμή που δεν σου δήλωσε ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί και τι όχι και άρχισε μετά από τέτοια σκηνικά να μιλά για "διεκδικήσεις", ταιριάζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Ίφιδα έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:20...
Εσύ δεν ζητούσες περίληψη του νηματος; ορίστε:

Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:15Εδώ κουτσομπολεύετε μισή μέρα και 52 σελίδες γιατί δεν τον έφαγε η Naida και πώς θα γίνει να τον φάει
:smt005:
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:39 Εγώ πάντως πιστεύει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν τον προλάβεις εσύ.

Από τη στιγμή που δεν σου δήλωσε ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί και τι όχι και άρχισε μετά από τέτοια σκηνικά να μιλά για "διεκδικήσεις", ταιριάζετε.
Μπα δεν νομίζω. Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και χαλάει και μενα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:15

Ντρεπεσαι;
Φοβάσαι μη στο κλεψουν;

Ναι ρε γμτ όλο μου ξεγλιστραει :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:39 Εγώ πάντως πιστεύει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν τον προλάβεις εσύ.

Μπα δεν νομίζω. Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και χαλάει και μενα.
Oύτε κι εσύ ξέρεις τι θέλεις αλλά γουστάρεις.
Γιατί στην τελική το θέμα δεν είναι πόσο σε χαλάει αλλά πόσο σε φτιάχνει κάποιος. :lol:

Θα δείξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”